-
[quote=VOBiX;143517]Yurtdışından çıkan para bize mi [COLOR=red]gelecekmiş[/COLOR]?[/quote]
hiç umutmuyorum yıllar önce, seans salonundayız..seansın müdavimlerinden 70 yaşlarında bir teyzemiz var..çok mülayim efendi biri.. enerji hisseleri yükselmiş ama düşmey başlamışlar bir iki seanstır..dealer kız, çok önemli değil, enerjilerden çıkan para holdinglere girer diye bir yorum yaptı..enerjilerde biraz para kaybetmiş olan yaşlı teyze dedi ki sinirle "bir şey girecekse bu borsada bize girer"..herkes şok...
-
tahtacı tarafım burayı alacaklar diyor ama bakalım..?
halen ortalamaların altında işlem görüyoruz..
-
Aha nolmuş bura böle yav.
Sabahtan uzun olmanın rahatlığı ile dedik yaslan koltuğa hatta çık dışarı gör işlerini dedik
hatta bide öğüt verdik, çıkdık dışarı gördük işleri döndük geri. kazancı sayalım diye. Bide baktıkki Pala bizi koltuktan kaldırmış kazığa oturtmuş. Gözün çıksın emi pala,adın batsın.
Kıpırdamıyom len inat demi en fazla 58000 e gidersin. Ben o kazığın yerini değiştirmezsem. Hadi meydan.
-
bekledigim ikinci tepkide bu...bakalim bu nerede sonlanacak....
-
[quote=Astatin;143519]hiç umutmuyorum yıllar önce, seans salonundayız..seansın müdavimlerinden 70 yaşlarında bir teyzemiz var..çok mülayim efendi biri.. enerji hisseleri yükselmiş ama düşmey başlamışlar bir iki seanstır..dealer kız, çok önemli değil, enerjilerden çıkan para holdinglere girer diye bir yorum yaptı..enerjilerde biraz para kaybetmiş olan yaşlı teyze dedi ki sinirle "bir şey girecekse bu borsada bize girer"..herkes şok...[/quote]
al şişeyi dön köşeyi
al berdandan kır gerdandan
diye tekerlemeler vardı :D
akenr arzında dealer ım bana bu ak enerji bizi navigator jipe bindirir demişti :..: bunuda hiç unutmam..
daha sonra para 22 vitesli bianchi parası oldu o ayrı :D
tek kerameti egeholleri satalım pis kokular geliyor demesiydi..
şube müdürünün seans odasına gelip arkadaşlar daha dün istanbulda patron topladı ve kesinlikle bankaya el konmayacak dedi,rahat olun korkacak birşey yok demişti.5 dk geçmeden ntv de son dk haberiyle bankanın fona devrolduğu haberi yayınlandı:)bi dahada kendisini göremedik zaten..dealer a abi devlet memuru oldun daha iyi diye takılmıştım :::
-
ben iki tane büyük trader, üstad gördüm forumlarda
biri stockgeneration
diğeri clark
-
way canına sayın seyirciler 525 de geçici al çıktı ama, fiyat gerielyince kayboldu..wayq
-
Yaw benim sistem AL verdi ama tam da veri var, ocak söndüren cinsinden...
-
Deutche'in elinde şu an 58.563 maliyetli 4800 longu var. Bu salağında sabah benim gibi işi vardı çıktı dışarı. Öğle olunca ezanı duydu bide Cuma kıldı. Şimdi bi baktıki o da kazıkta.:):)
-
[quote=enorton;143526]Yaw benim sistem AL verdi ama tam da veri var, ocak söndüren cinsinden...[/quote]
sistem veri bilmez emortum...oyuna girenin g*tü ıslanır diye bir laf vardır bizim oralarda:D:D:D
-
datalar ne dii ? bısey degısmedı de
-
Madem borsa muhabbetleri geçti bende bir tane anlatayım.
Ben bu memlekette birde üstatlar dışında bir tane spek gördüm ama adam değildi şeref yoksunun tekiydi çokkk ama çokkk uzaktan akrabamızda olurdu herifin kıçında don yoktu bu memleketteki fırsatçı KY ler sayesinde Trilyoner oldu ama maşallah 40 kuruşluk senedide 70 TL ye çıkarmıştı hatta şirketin ABD de fabrika yapacağı haberini bile gazeteye bastırtmıştı sonrasında o KY 40 kr lik malı 70 TL ye nasıl aldı anlamıyorum.
Bilen bilir yahu adam cemtaş makina operasyonula Kutmana bile külahı ters giydirebilen tek spektir kendisi