[QUOTE=EMEKDAR;293818]Selam AMAN HAA kardeş,
Sen ham elmayı diyorsun,onu Bülent ablamdan dinleyeceksin...
Koparttırınca ham elmayı dalından,yanık söylüyor....:)[/QUOTE]
Az kaldı koparacam dalından! elma - alma bırakmayacam! :..:
Printable View
[QUOTE=EMEKDAR;293818]Selam AMAN HAA kardeş,
Sen ham elmayı diyorsun,onu Bülent ablamdan dinleyeceksin...
Koparttırınca ham elmayı dalından,yanık söylüyor....:)[/QUOTE]
Az kaldı koparacam dalından! elma - alma bırakmayacam! :..:
[quote=AMON RA;293819]Biraz önce bi satıcıyı aradım elinde 7'' lik asus tablet varımış bi pazarlık attık bakalım adam düşüneyim dedi olursa 500 liraya alacam hiç olmazsa windows tabanlı metastocku adam gibi takip ederim 50-60 liraya [COLOR=red]3g[/COLOR] modem alacam tabii![/quote]
AMAN HAAAA, tcell olsın bence
[quote=Astatin;293817]teprik ederim stropatro..msqural bir bar daha geç sat verdi....okazyon bekliyorum takılmak için..üühühü :)..3genler nassı patron..hehheheh..gayet dekoratif ve manasız mı acaba...gittikçe artan salınımlar ve KY yi seremletme operasyonu gibi.... Dirty Triangle ..eheheh..koydum adını
[/quote]
Tebrik ederim patronage...Trendi canavar gibi takip etmiş sistem...
Üçgen işine gelince short'çuların asıl bakması gereken üçgen Dow'da... Dün milimetrik olarak çarptı ve sekti.. İlk kırılım fake'di ama o adettendir zaten. Yukarı kırarsa söndürmedik short'çu ocağı bırakmaz... Petrol ve Euro bu üçgenin yukarı kırılacağı yönünde ipucu veriyor... Du bakalım...
[quote=AMON RA;293819]Biraz önce bi satıcıyı aradım elinde 7'' lik asus tablet varımış bi pazarlık attık bakalım adam düşüneyim dedi olursa 500 liraya alacam hiç olmazsa windows tabanlı metastocku adam gibi takip ederim 50-60 liraya 3g modem alacam tabii![/quote]
Pilleri çok az dayanıyor onların dikkat... Bir seansı bırak yarım seansı bile izletmez...
[quote=sovalye;293797]böyle dönemlerden hemen sonra nedense en sistemsiz adam bile ilk gelen satış sinyaline uyar:)[/quote
ve çarpılır de mi şovalye .dng
[URL="http://oi55.tinypic.com/4smhw4.jpg"][IMG]http://oi55.tinypic.com/4smhw4.jpg[/IMG][/URL]
Tom ıfcırı,kıyma bize,ne güzel yuvarlanıp gidiyorsun işte...
650..şort ula şort...
[quote=Astatin;293817]teprik ederim stropatro..msqural bir bar daha geç sat verdi....okazyon bekliyorum takılmak için..üühühü :)..3genler nassı patron..hehheheh..gayet dekoratif ve manasız mı acaba...gittikçe artan salınımlar ve KY yi seremletme operasyonu gibi.... Dirty Triangle ..eheheh..koydum adını
[IMG]http://i52.tinypic.com/103ajw1.png[/IMG][/quote]
sanki önceki SAT sinyali gibi mi olacak gene Asti ne dersin :(
YYLD, yakın stop... Birkaç saat işime gücüme bakayım, veriye kadar ciddi hareket zor zaten...
[quote=a.kaya;293728]sana da bi şey beğendiremedim ya:..: grafik de diyoruz herşeyi bunda ne tuhaflık var ki :..: 1,48 altına kayarsa 1,44 lere kadar gider onun altında ise 1,27 hatta 1 ler bile gündeme gelir ine çıka düşer dedim bunda yanlış bi şey mi var :)[/quote]
[quote=a.kaya;293827]sanki önceki SAT sinyali gibi mi olacak gene Asti ne dersin :([/quote]
sana da bi şey beğendiremedim ya:..: grafik de diyoruz herşeyi bunda ne tuhaflık var ki :..: sat vermiş dedim bunda yanlış bi şey mi var
:p:p:p:..::..:
Palaya Ajdardan "ÇİKİTAAA MUZZZ" şarkısını armağan ediyorum, hadi pala kıvır şimdi AJDARLA :D
[quote=Strategist;293822]Tebrik ederim patronage...Trendi canavar gibi takip etmiş sistem...
Üçgen işine gelince short'çuların asıl bakması gereken üçgen Dow'da... Dün milimetrik olarak çarptı ve sekti.. İlk kırılım fake'di ama o adettendir zaten. Yukarı kırarsa söndürmedik short'çu ocağı bırakmaz... Petrol ve Euro bu üçgenin yukarı kırılacağı yönünde ipucu veriyor... Du bakalım...[/quote]
eywallah patron..yannız ben senin default "smart money":..: teoremini de andıracak bir görüşle, eurusd ve brent in yukarı hareketinin ille de borsaları yukarı tetikleyeceğini düşünmüyorum..bu tür korelasyonlar dönem dönem geçerli olabiliyor ama her dönem değil... bunun adını "eurusd ve brent in yükselişindeki dinamik önemli, o dinamik borsalar için de iyiyse borsalar çıkar yoksa sallamaz (misal petrol fiyatının talep kaynaklı artması)"....veya smart money teoremi ışığında bakarak "smart money bu ilişkileri kurar, zihinlere kazır, herkes bu korelasyonun ebedi olacağını sanır, amma öyle olmaz, smart money ın illüzyonudur aslında" da diyebiliriz... %50- %50:..:
Hee pilini sordum onuda söyleyecek! Ebayda var yedek pil alacam ordan şööle kuvvetli uzun giden cinsinden! Pil gelene kadar beni idare etsin yeter! Sürekli sahada olunca takip çok zor oluyo!
[quote=cozbek83;293835]Palaya Ajdardan "ÇİKİTAAA MUZZZ" şarkısını armağan ediyorum, hadi pala kıvır şimdi AJDARLA :D[/quote]
vekil yerine PALA diyerek okuyorum
[U][COLOR=#22229c][URL]http://www.dailymotion.com/video/xehwkb_kaymak-lazym-ankaraly-turgut_music[/URL][/COLOR][/U][URL="http://www.dailymotion.com/video/xeyj1s_ankaraly-turgut-kaymak-lazym_music"][/URL]
[URL="http://oi51.tinypic.com/2zyyau8.jpg"][IMG]http://oi51.tinypic.com/2zyyau8.jpg[/IMG][/URL]
Şunun güzelliğine bakın,bunuda ham armut yaparsan çhet he....Allahından bul ne diyim...
aha da... gönüllü kobay varsa bi denesin..sonucu ondan alalım..eühühühüh..ben 2.6.9 u brakmam
***ABONELERIMIZE DUYURU*** MATRIKS’IN YENI VERSIYONU KULLANIMA SUNULMUSTUR
MATRIKS’IN YENI VERSIYONU KULLANIMA SUNULMUSTUR. 2.7.3 VERSIYON NUMARASI
ILE KULLANIMA ACILAN VERSIYONDA, HISSELERIN GRUPLARA AYRILMASI ILE ILGILI
DEGISIKLIKLER BASTA OLMAK UZERE BIRCOK YENILIK YAPILMISTIR. A, B VE C
GRUBU HISSELERE E-BROKER UYGULAMASINDAN EMIR GONDERILDIGINDE GEREKLI YASAL
UYARILARIN EBROKER EKRANLARINDA DOGRU GORUNTULENEBILMESI ICIN, E-BROKER
VERSIYONUNUN 2.3.755 VE UZERI, MATRIKS VERSIYONLARININ 2.7.3 OLMASI
GEREKMEKTEDIR.
V573 'DE YAPILANLAR SOYLE;
1. FIYAT BILGISI SECIMININE; HISSE GRUBU, TAKAS YONTEMI VE ISLEM TURU
ALANLARI EKLENDI. FIYAT PENCERESINE KOLON OLARAK EKLEYEBILIYORSUNUZ
2. FIYAT PENCERESINDEKI SEMBOLLERIN TOOL TIPLERINE ACIKLAMANIN YANINA
HISSE GRUP BILGISI EKLENDI.
3. FIYAT PENCERESINDE DUZEN->RENKLER VE YAZI TIPI->KOTASYON PENCERESI
AYARLARINA, A,B,C GRUPLARINA GORE, SEMBOLUN YAZI VE ZEMIN RENGINI FARKLI
RENKLENDIRME SECENEGI EKLENDI.
4. TAHVIL SAYFASINDA SAG CLICK MENUSUNE, "DETAY" MENUSU EKLENDI. ILGILI
TAHVILLIN DETAYLI BILGILERININ YER ALDIGI BIR MODUL EKLEDIK.
5. GELISMIS ALARM MODULU EKLENDI. FORMUL TANIMLAYARAK, BIR HISSENIN YADA
VOB KONTRATININ DERINLIKTEKI BIR BILGISINE DAHI ALARM YAZABILIRSINIZ.
6. MATRIKS'E EBROKER'IN GELISMIS TRADING OLANAKLARI EKLENDI.
7. SPK'NIN ZORUNLU TUTTUGU ALIM/SATIM ESNASINDA GOSTERILMESI GEREKEN
MESAJLAR ILE ILGILI MATRIKS-EBROKER ENTEGRASYONU YAPILDI.
8. HAZIR PENCERELERE, IMKB GRUPLARI ILE ILGILI SAYFALAR EKLENDI.
9. TEKNIK ANALIZ MODULUNDE CESITLI GELISTIRME VE DUZELTMELER YAPILDI.
-MATRIKS-
[quote=AMON RA;293837]Hee pilini sordum onuda söyleyecek! Ebayda var yedek pil alacam ordan şööle kuvvetli uzun giden cinsinden! Pil gelene kadar beni idare etsin yeter! Sürekli sahada olunca takip çok zor oluyo![/quote]
Energizer ın harici bataryaları var..Cep telefonu, notebook v.s. herşeye göre çeşitleri var..Nasıl birşey kullanmadığım için bilmiyorum.Daha önce alışveriş yaptığım siteden bilgi maili geldi dün...
[url]http://www.dataservis.net/prod.asp?CID=56[/url]
[quote=Astatin;293836]eywallah patron..yannız ben senin default "smart money":..: teoremini de andıracak bir görüşle, eurusd ve brent in yukarı hareketinin ille de borsaları yukarı tetikleyeceğini düşünmüyorum..bu tür korelasyonlar dönem dönem geçerli olabiliyor ama her dönem değil... bunun adını "eurusd ve brent in yükselişindeki dinamik önemli, o dinamik borsalar için de iyiyse borsalar çıkar yoksa sallamaz (misal petrol fiyatının talep kaynaklı artması)"....veya smart money teoremi ışığında bakarak "smart money bu ilişkileri kurar, zihinlere kazır, herkes bu korelasyonun ebedi olacağını sanır, amma öyle olmaz, smart money ın illüzyonudur aslında" da diyebiliriz... %50- %50:..:[/quote]
Olabülür dahabi... Amma risk alınıyorsa da trend yönünde alınırsa başarı ihtimali artar herhalde... üvvv... Yani DOW'daki yükselen dipler, dün trend çizgisine milimetrik çarpıp sekmesi, normalde korelasyon olan piyasaların yukarıyı göstermesi, tüm piyasalarda trendin hala yukarı olması vesaire vesaire birleşirse yüksek ihtimalli yön yukarı çıkıyor.
Garanti asla yok, bugün Kara Perşembe de olabilir tabi, o yüzden stop&short'a hazırım her an, ama trader olarak görevimiz yüksek ihtimale oynamak... Arada bir %5'lik ihtimallerin daha kazançlı çıkıyor olmasını çok kafaya takmamak lazım... üvvv... ıngaaa...
selpatro...ranningmi ne o
[quote=Astatin;293842]aha da... gönüllü kobay varsa bi denesin..sonucu ondan alalım..eühühühüh..ben 2.6.9 u brakmam
[/quote]
Aradığınız kurban benim... :..: Şimdi indiriyorum, az sonra sonuçları yazarım.... :)))
Selam arkadaşlar...Sizlerden bir ricam olacak...VOB işlemlerimi gerçekleştirdiğim kurumu değiştirmeyi düşünüyorum.VOB da özellikle (onbinde 2) den daha düşük komisyonla işlem yapan arkadaşlardan eğer mümkünse çalıştıkları aracı kurumun adını bana özel mesaj yoluyla bildirmelerini rica ediyorum.Yine eğer mümkünse çalıştıkları kurumun aylık kaç kontratlık işlem adedine bu komisyon oranını verdiğini de belirtebilirlerse harika olur.Ama sadece komisyon oranı ve kurum adı belirtilse dahi çok makbule geçecek...Sonuçta benim burdaki amacım özellikle onbinde 2'nin altındaki komisyon oranlarıyla çalışan aracı kurumlarla ilgili bir fikir sahibi olabilmek...Çok teşekkür ederim.Hepinize bol kazançlar...
Denedim... Bu sefer sistemler çalışıyor yeni Matriks'de... Yükleyebilirsiniz... :)))
[quote=Strategist;293850]Denedim... Bu sefer sistemler çalışıyor yeni Matriks'de... Yükleyebilirsiniz... :)))[/quote]
ehmmm...birde en karmaşık sistemini şifreleyip, desktopuna koyup yeniden import edince;
a) Çalışıyor mu
b) Çalışıyorsa da şifresizi ile aynı sonuçları mı üretiyor...
2.6.9 da bazı sistemlerimde bu sorunları yaşadım da...oğa göre
[quote=Astatin;293852]ehmmm...birde en karmaşık sistemini şifreleyip, desktopuna koyup yeniden import edince;
a) Çalışıyor mu
2.6.9 da bazı sistemlerimde bu sorunları yaşadım da...oğa göre[/quote]
a'ya de evet b'ye de evet... Sorun yok... Sistem Zenith, 200 kusür satırı buldu, umarım senin için yeterince karmaşıktır... :..:
[quote=Strategist;293853]a'ya de evet b'ye de evet... Sorun yok... Sistem Zenith, 200 kusür satırı buldu, umarım senin için yeterince karmaşıktır... :..:[/quote]
wwwuuuu...200 satır ha..patron mtx onu kesin yanlış çalıştırıyodur kesin..dua ette MTX full mikemmel bir paltform haline gelmesin..o zaman yannuış çalıştırdıklarını doğru çalıştırmaya başlar, her şeyi baştan update etmen gerekir::::::
VOB ARACI KURUM ISLEM HACIMLERI (HACIM SIRALAMASINDA ILK 10 SIRADA YER ALAN KURUMLAR)
KURUM ADI ALIS (YTL) ALIS SATIS (YTL) SATIS TOPLAM (YTL) TOPLAM(%) NET ISLEM (YTL)
---------- ------ ----- --------- ---- ----------- ----- ---------------
IS YATIRIM 162,167,837 15.16 143,282,066 13.4 305,449,903 14.28 18,885,771
SANKO MENKUL 94,334,939 8.82 92,949,503 8.69 187,284,442 8.76 1,385,435
TERA MENKUL 60,768,711 5.68 68,819,821 6.43 129,588,532 6.06 -8,051,110
YAPI KREDI YAT. 68,292,780 6.39 56,379,392 5.27 124,672,172 5.83 11,913,387
AKBANK T.A.S. 67,395,642 6.3 48,648,329 4.55 116,043,972 5.42 18,747,313
DENIZ YATIRIM 55,044,670 5.15 43,190,291 4.04 98,234,961 4.59 11,854,380
GARANTI BANKASI 52,096,773 4.87 40,668,791 3.8 92,765,564 4.34 11,427,983
TURKISH YAT. 43,458,142 4.06 46,383,212 4.34 89,841,355 4.2 -2,925,070
YATIRIM FINANSM 35,937,314 3.36 35,212,761 3.29 71,150,075 3.33 724,553
MARBAS MENKUL 29,522,695 2.76 31,305,173 2.93 60,827,868 2.84 -1,782,477
cok mantıksız herkes + da :) herkes aldıysa kım sattı lo bunları :)
[quote=Astatin;293855]wwwuuuu...200 satır ha..patron mtx onu kesin yanlış çalıştırıyodur kesin..dua ette MTX full mikemmel bir paltform haline gelmesin..o zaman yannuış çalıştırdıklarını doğru çalıştırmaya başlar, her şeyi baştan update etmen gerekir::::::[/quote]
200 satır dediysek tek bir al+sat+ expert advisor'a çevirmek için eklediğim cart curt falan herşey dahil.. Sistemci olmadığımdan yok yanlış çalıştırıyo yok doğru çalıştırıyo çok da tın... Daha iyi yanlış çalışsın sistem, daha kolay takarım... :..:
[quote=Astatin;293852]ehmmm...birde en karmaşık sistemini şifreleyip, desktopuna koyup yeniden import edince;
a) Çalışıyor mu
2.6.9 da bazı sistemlerimde bu sorunları yaşadım da...oğa göre[/quote]
Selamlar,bir zamandır forumun izleyici olarak takip etmekteyim.Yeri geldiği için sorayım dedim.Daha önce yazıldıysa da ben görmedim .Matriks'te formul kilitlemeyi-şifrelemeyi nasıl yapıyoruz ,yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
[quote=sync;293860]Selamlar,bir zamandır forumun izleyici olarak takip etmekteyim.Yeri geldiği için sorayım dedim.Daha önce yazıldıysa da ben görmedim .Matriks'te formul kilitlemeyi-şifrelemeyi nasıl yapıyoruz ,yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler..[/quote]
System tester'da sistemi seç, yukarıdan sistem gönder'e bas...
[quote=Astatin;293832]sana da bi şey beğendiremedim ya:..: grafik de diyoruz herşeyi bunda ne tuhaflık var ki :..: sat vermiş dedim bunda yanlış bi şey mi var
:p:p:p:..::..:[/quote]
eminim takılmak için yazılarımı bi yere kopyalıyorsundur::::::::: cevap yazmak için benim yazıma karşılık benim yazımla cevap vermek için :..: :..: :..: ne kelime be :::
[quote=Kennym;293858]
cok mantıksız herkes + da :) herkes aldıysa kım sattı lo bunları :)[/quote]
Satıcı tarafta KY Yatırım AŞ var... Firma olarak görevleri grafik ne derse dersin sürekli short açmak... ::: :..:
[quote=Strategist;293861]System tester'da sistemi seç, yukarıdan sistem gönder'e bas...[/quote]
şifrele seçeneğini tickle, iki kere şifreyi gir, istediğin yere kaydet..
[quote=a.kaya;293862]eminim takılmak için yazılarımı bi yere kopyalıyorsundur::::::::: cevap yazmak için benim yazıma karşılık benim yazımla cevap vermek için :..: :..: :..: ne kelime be :::[/quote]
yo niye kopyalayayım..forumda duruyor zaten yazılanlar:::
haydi kraşi...VOB the weakestağfurullah 78000 mi dedin?
Şimdi aklıma geldi diyelimki zortrikis sisteme eklediği kodlarla tüm kullanıcıların yaptıkları sistemleri ve performanslarını görüp en iyilerini içe aktarıyorsa... Sonrada bu kodları kullanıyorsa... Çok mu zor dur programcı değilim ama ... Way be bu wob dengemizi de iyi ce bozdu...
[quote=seçilmiş böcük;293871]Şimdi aklıma geldi diyelimki zortrikis sisteme eklediği kodlarla tüm kullanıcıların yaptıkları sistemleri ve performanslarını görüp en iyilerini içe aktarıyorsa... Sonrada bu kodları kullanıyorsa... Çok mu zor dur programcı değilim ama ... Way be bu wob dengemizi de iyi ce bozdu...[/quote]
iyi bir antivirüs programı, "incoming script" leri ve anotorayzd outgoingleri bloke eder dedi birisi:::
kaspersky iyi olduğuna göre nema problema.lelele
[quote=Astatin;293866]yo niye kopyalayayım..forumda duruyor zaten yazılanlar:::[/quote]
he yazıyordur yazmasına herhald yani , ama sayfa sayfa nerde ne yazdığımı mı arayacaksın he he he :..: :..: :..:
[quote=a.kaya;293873]he yazıyordur yazmasına herhald yani , ama sayfa sayfa nerde ne yazdığımı mı arayacaksın he he he :..: :..: :..:[/quote]
"kullanıcının tüm mesajlarını göster" seçeneğini tıkladığında sayfa sayfa aramana gerek kalmaz...dng
Astiii bu senin MSQ daki son sinyal tırt çıkacak gibi bi his var içimde nedense :..:
[quote=a.kaya;293876]Astiii bu senin MSQ daki son sinyal tırt çıkacak gibi bi his var içimde nedense :..:[/quote]
Fiyat 700 e çıkınca bunu demek kolay:..::..: ama o zaman adı his değil ekran oluyor:p