-
[QUOTE=saraylı;236857][B]tamam kardeşim yanıldık ,tamam mı,[/B]
[B]hoşuna gitti mi?[/B]
[B]dalga yapım yanlışmış,bu kadar basit...[/B]
[B]yarın stopumu yaparım olur biter,[/B]
[B]sanal ortamda bu tiplere taviz verilirse ,ben de yokum...[/B][/QUOTE]
haydaaaa.....yaw sizlere ne oluyor......
sizi tanımam etmem.....eğer uzunsanız inanın bilmiyorum.....
ben ne yazıyorum ne anlaşılıyor.......olay nerelere varıyor.....
mesaj yazdığınız cevaba bakarmısınız.......o yazı çok farklı bir şekilde sn. catiye yazılmış.....siz nerelere çekmişsiniz.....
sağlık olsun.....ne diyelim....
-
[QUOTE=halojen;236867]yani böyle problem çıkarılmaz ki... sen sanki piyasa yapıcısıymışın gibi iddialı bir sistem ortaya at... sonra stop yesin.. ve gel burda millete laf sok..
olacak işmi kardeşim ....
kaç kere uyardım yahu...bu nasıl iş......
moderasyon yetkisi talep ediyorum, sadece bu topik için... bu tip mesajlara gelemem..
yazmam olur biter...[/QUOTE]
abi ne problemi.....evet sistem iddialı.....stop da yedi......
sistem için kimseye zaten laf sokmadım.....sokamamda......
belli yazılarım vardı onları vurguladım.....onuda zaten burda yazmadım.....
bu kadar kızılacak durum nedir anlamadım....
sen yaz abi......
yetkinide al ve yazmaya devam et......
[B]ben tövbe daha tek kelime yazmıyorum......[/B]
ne şekilde olursa olsun.........
hale bak arkadaş ya.....ben diyorum mersin,anlaşılıyor tersin,tersin......
herkes topiğinde,forumunda mutlu olsun......
-
bu arada sn. saraylı koyu ile belirttiğiniz dalga olayı ki zaten anlamam o işlerden....
sizin saydığınız dalga değil........alay anlamında dalga geçme anlamında kullanılan dalga....
üzüldüm olayların bu kadar ters algılanmasına......neyse yanlış anlama,alınganlık yada farklı durumlar piyasalarla ilgilen herkes için rahatlıkla olabilir......
sizlere forumunuzda mutluluklar dilerim.....
-
iyi de kimse dalga geçmedi ki seninle ve sisteminle.. niye bu topiğe gelip böyle bir mesaj atıyorsun... kim dalga geçtiyse git oraya at abi..direk özelden yolla kimse o... burda öyle biri yok...ne saraylı ne ben böyle birşey yapmayız..bizi tanıyan bilir..
ha benim "şeytana pabucunu ters giydirmesinler de" lafıma alındıysan, o senin iddialı tavrına yönelik idi... nitekim de stop etti..50 puan olsun 500 puan olsun ne farkeder...bu sisteminin yanıldığı gerçeğini değiştirmez..
vobta bu kadar iddia iyi değildir, benden daha iyi biliyorsun aslında...
yapma böyle şeyler...burada kötü niyetli kimse yok...herkesin yaptığı gibi gel analizlerini düşüncelerini paylaş.. buna kimsenin diyecek birşeyi olamaz... ama herkes senin gibi tecrübeli değil, iddialı yorumlar ciddi kayıplara neden olabilir.. dikkat etmek lazım her zaman değerli kardeşim..
zaten piyasa gergin...kazanan var kaybeden var... böyle iğnelemek hoş değil .. kim olursa olsun... ciddi motivasyon kaybediyoruz... gerek yok... burada çok değerli yorumcularımız abilerimiz var...gel sende katıl... güçlenelim... büyüyelim... ben bildim sen yanıldın anlayışı birşey kazandırmaz...
-
[QUOTE=halojen;236901]iyi de kimse dalga geçmedi ki seninle ve sisteminle.. niye bu topiğe gelip böyle bir mesaj atıyorsun... kim dalga geçtiyse git oraya at abi..direk özelden yolla kimse o... burda öyle biri yok...ne saraylı ne ben böyle birşey yapmayız..bizi tanıyan bilir..
ha benim "şeytana pabucunu ters giydirmesinler de" lafıma alındıysan, o senin iddialı tavrına yönelik idi... nitekim de stop etti..50 puan olsun 500 puan olsun ne farkeder...bu sisteminin yanıldığı gerçeğini değiştirmez..
vobta bu kadar iddia iyi değildir, benden daha iyi biliyorsun aslında...
yapma böyle şeyler...burada kötü niyetli kimse yok...herkesin yaptığı gibi gel analizlerini düşüncelerini paylaş.. buna kimsenin diyecek birşeyi olamaz... ama herkes senin gibi tecrübeli değil, iddialı yorumlar ciddi kayıplara neden olabilir.. dikkat etmek lazım her zaman değerli kardeşim..
zaten piyasa gergin...kazanan var kaybeden var... böyle iğnelemek hoş değil .. kim olursa olsun... ciddi motivasyon kaybediyoruz... gerek yok... burada çok değerli yorumcularımız abilerimiz var...gel sende katıl... güçlenelim... büyüyelim... ben bildim sen yanıldın anlayışı birşey kazandırmaz...[/QUOTE]
abi burada yazdığım için sorunlar burada gibi algılanıyor......sadece senin topiğin olduğu için bazı şeyleri burada yazdım....dalga olayı farklı bir durum zaten.....
yazılarımın sn. saraylı yada (hele ki) senle uzaktan yakından alakası yokken,sorun olmasına üzüldüm.....
şeytan papuç olayı ne ki abi(biz bunlara takılırmıyız) ....yani bunlara heleki senin dediğine nasıl takılırım.....bir şeye takıldığımda yok.....eee zaten sen biliyorsun vobu bırakalı baya oldu....neden böyle bir iddam olsun.....
burada dediğim gibi kimse ile sorunum yok (bende ayrı,eski 1-2 kişi var) bir ara onlar için yazdıklarım yanlış oldu ve olayı kestim.....fakat bugün çok yanlış anlaşıldım....amacım bildim ettim hiçbir zaman olmadı.....olmazda.....beni iyi tanıyorsun.....herşeyi bilirek görerek ne hatalar yapılabilir....(piyasa bu)...
zaten burası vob topiği benle alakası yok......ŞEYTAN'a gelince tabiki stop yemesi olayı bitirir.....o zamanlar durum çok farklıydı.....ve paylaştım......
stop yemese dahi değişen bir şey yok....vob la işim yok......amacım sistemi forex için kullanılabilir yapmak....hedefim bu.....
zaten kimseyi yanlış yönlendirmemek için ve istemeyerek zararlı olmasın diye yorum dahi yapmıyorum....
yapım gereği,bazı durumları(şahısları) unutmadığım için ara sıra kızıyorum(normal değil ama ne yapayım) ve yazıyorum olay bu......
neyse dediğin gibi ortam zaten gergin,daha fazlasına gerek yok.....
yanlış anlaşılma ile kırdıklarım olduysa ki olmuş sanırım,kusura bakmasınlar....
her zaman kazanan tarafta olmanız dileğiyle....
iyi geceler.....
-
[quote=mordak;236926]abi burada yazdığım için sorunlar burada gibi algılanıyor........[/quote]
işte sorunlar da burdan çıkıyor abi... ister istemez yanlış anlamalara yol açıyor... bu yüzden geçmişte bunu yapmamanı istedim senden...
neyse sağlık olsun...iyi niyetlisindir,bilirim..tanırım seni... hatamız var ise sende kusuruma bakma lütfen.. gel arada yorum yap vob'u bıraksan bile sinyallerini yaz... bekliyorum....diyaloğumuzu kaybetmeyelim...iyi geceler..
-
Tatlıya bağlanması güzel olmuş...
Herkese güzel bir gün dilerim...
-
vella daha longa millet tövbe eder.. dowdaki bu hareket sonucu... deselerki 12 bin olacak olsun daha longlayanın.. :) -10 -10 -10 :) kim daha neyi alır.. büyük para gene gerekeni yaptı.. -10
-
Günaydın; DJI daki düşüş bir hisseye yanlışlıkla girilmek istenenin 1000 katı satış girildiği için oldu diye bir haber vardı..Aman dikkat aşağıdaki habere göre, bu hata olduğunda DJI zaten -600 puanmış...haberin yalancısıyım..aman ha aman ra
[URL="http://haber.gazetevatan.com/fat-finger-cokusu/304276/2/Ekonomi"]http://haber.gazetevatan.com/fat-fin...4276/2/Ekonomi[/URL]
[FONT=Arial]İşlem hatası ya da teknik hata P&G hisselerinin yüzde 37 düşmesine neden olduğu, bunun sert satışları tetiklediği iddia ediliyor. Hisse 62 dolardan 40 dolara indi ama 60.75’ten dolar seviyesinden günü tamamladı. Bir diğer iddiaya göre Citigroup vadeli işlemlerde 16 milyon yerine 16 milyar kontrat [/FONT][FONT=Arial][B]satış[/B][/FONT][FONT=Arial] emri verdi ve satışları tetikledi. Citigroup piyasadaki çöküşe neden olduğu iddiasını reddetti. New York Borsası, kendilerinden kaynaklanan bir teknik hata olmadığını açıkladı. Nasd** Borsası, P&G’de yapılan işlem hatasının çöküşte etkili olduğunu açıkladı. [COLOR=red]Bununla birlikte hata Dow Jones 600 puan eksideyken gerçekleşti.[/COLOR] Uzmanlar Avrupa’da borç krizine piyasaları ikna edecek bir çözüm bulunamaması piyasaların rayından çıkmasına neden olduğunu söylüyor. 1987’deki Büyük Çöküş’ten bu yana yaşanan en büyük satış dalgası, Yunanistan’da mecliste sert tartışmaların ardından kemer sıkma planının kabul edilmesi ve bunun üzerine sokakta şiddetlenen gösteriler tetikledi. Piyasalardaki korkuyu gösteren VIX Endeksi ise bir anda yüzde 60 yükselerek 40 puan seviyesine ulaştı[/FONT]
-
cümleten günaydın bol kazançlar ...
-
günaydın,
efeler diyarından voborsa sakinlerine...
yahu gardaşım etrafımdakiler yıllardır bana geceye niye çok nadir pozisyon taşıyorsun diyorlar. alın size dün gece. ulen geceye pozisyon alsa idim sadece uzun düşünürdüm indikatörlere, ewcil metodlara, psikolojik metodlara binaen. katı bir şekilde sisteme takılanlar hariç geceye kısa girmemişlerdir. dow da hata olmuşmuş miş mış ta mişi mışmış. yahu bırakın bunları. 1/200 çalışılabilen bir piyasada 1000 puanlık marj hemde 5 küsur dakikalarda nasıl açıklanabilir. zincirleme reaksiyon ve bu reaksiyonu özellikle tetikleyen vurguncular. çok kısa bir zamanda servetler el değişştirebiliyor ve benim buna dayanacak sinir mekanizmam yetersiz. tırsıyorum abey bu tip hareketlerden. o yüzden yıllardır çıtır çerez idare ediyorum durumu.
bugün nasıl açar bilmem ama sabır diliyorum dünkü tarz hareketlere maruz kalanlara.
-
Nasd** 20 dakıkalık ıslemlerı ıptal ettı
nasd** omx group ınc. Tarafından yapılan acıklamada dun abd dogu saatı ıle 14:40 ıle
15:00 arasında yapılan ıslemlerın ıptal edılecegını duyurdu. Saat 14:40'tan sonrakı
fıyatlarında se3rt oynama olan hısselerın buna dahıl oldugu ve toplam 286 hıssenın
bu karardan etkılencegı ıfade edıldı.
Saat 14:40'tan sonra borsalarda olusan kaos panık satıslarına neden olmustu. Bu satısların
arkasında bır hatalı ıslemın yer alıyor oldugu one surulmustu. Bu nedenle soz konusu ıslem
nedenıyle yasanan kayıpların onune gecılmeye calısıldı.
Nasd** tarafından alınan karara benzer kararlar bats, nyse, euronext ve dırect ımage
tarafından da alındı.
-matrıks-
-
alıcı satıcı alabilirmiyiz ??
-
günaydınlar..... bol kazançlar...
-
bereket versin 900 lira gitti :) ahah 1.5 gözden çıkardıydım ohh rahatladım :)
-
bence açılış eyi oldu nikei bilem -3
-
yuh be matrix kilitlendi izdihamdan... cümleten geçmiş olsun...
işleri güçleri yalan dolan... yanlışlıkla bin puan nasıl oynar dow gibi bir piyasa...
sahtekarlar...
-
efg dünkü 12 bin shortu kapıyordur benim paralarla ahahah :) derinliğim yok emmaa tahmin :)
-
günaydın arkadaşlar, bu concon 10500lerdeyken biz daha önce nerdeydik yazıp çiziktirebilecek olan var mı? herşeye rağmen bugün ve hergün Allah yar ve yardımcımız olsun bu şerrifsizlere karşı
-
hay böyle şansa yaww..gunluk ema 112 nin hemen altina 67150 ye şort kavır gönderdim..gerçekleşmemiş.way**....
[IMG]http://i42.tinypic.com/mt5th3.png[/IMG]
-
en güzel gap altında oldu .. üvvv
-
ben halen iyi açıldığını düşünüyorum :) endeks henüz açılmadı mükemmil hisseler kaçtan açacak bakalım
-
efg gene insaflı çıktı 65 açsaydı napacadık :D palaya sevgim artıı üvvvvv
-
66-68 bandına geldi şaka maka... mühim olan, yukarı dönecekmi.. dow gece bir yanlışlık daha yaparsa borsa morsa kalmayacak dünyada...
-
help mee....
pozisyon takip etmeyip matriks kullanan bir yardımsever bana yardım etsin. vob 30 endeks haziran vade grafiğinde neden 2009 haziranından 2010 ocağına atlıyor. bu sorun nasıl düzeltilebilir. yoksa matriksten programcıyı arayacam. hade bakem...
(zehir astatin bu işleri bilir)
-
[QUOTE=abicim;237040]help mee....
pozisyon takip etmeyip matriks kullanan bir yardımsever bana yardım etsin. vob 30 endeks haziran vade grafiğinde neden 2009 haziranından 2010 ocağına atlıyor. bu sorun nasıl düzeltilebilir. yoksa matriksten programcıyı arayacam. hade bakem...
(zehir astatin bu işleri bilir)[/QUOTE]
matrikste en yakin vadeli kontrati (vix0300610 yerine) Her zaman X30YVADE koduyla takip etmeniz daha saglikli. X30yvade grafiği her zaman en yakin vadeli kontratin grafiğidir sistem testi ve geriye dogru grafik çalişmalarinda daha iyi olur
Haziran vadeli kontrat kapandiğinda yeni sozlesme acilacak buda kapanan sozlesmeye eklenir cunku diger acik olan 2 vadede zaten işlemler devam etmektedir.
-
[quote=abicim;237040]help mee....
(zehir astatin bu işleri bilir)[/quote]
bende de aynı... matriks'in bir saçmalığı daha abi..
güniçi veriler de değişiyor,barlar oluştuktan sonra.. veri güncellemekten helak oldum... daha doğru düzgün veri bile alamıyoruz... işlem nasıl yapalım
-
67200 bence önemli oraya bakıyorum ama spot açılmadan elleşmem herkese bol kazanclar
-
[quote=Kanaatkar;237043]matrikste en yakin vadeli kontrati (vix030610 yerine) Her zaman X30YVADE koduyla takip etmeniz daha saglikli. X30yvade grafiği her zaman en yakin vadeli kontratin grafiğidir sistem testi ve geriye dogru grafik çalişmalarinda daha iyi olur
Haziran vadeli kontrat kapandiğinda yeni sozlesme acilacak buda kapanan sozlesmeye eklenir cunku diger acik olan 2 vadede zaten işlemler devam etmektedir.[/quote]
eyvallah kanaatkar üstadım. işim çözüldü. hani benim gibin 1 dk çalışan biri günlükler nasılmış diye bakınca sorunun farkına varılmıştı.hehehe
cevap için teşekkürler.
-
[quote=halojen;237039][B]66-68 bandına[/B] geldi şaka maka... mühim olan, yukarı dönecekmi.. dow gece bir yanlışlık daha yaparsa borsa morsa kalmayacak dünyada...[/quote]
şahsen, bu aralıktan dönüş bekliyorum artık.. ama dün verdiğim zigzag yapısını görmeden de kesinlikle uzun açmam...
ha buralardan V dönüşü yapacaksa da kendi bilir... bu kadar saçmalık fazla gelir bir günde...
-
-
[quote=Astatin;237028]hay böyle şansa yaww..gunluk ema 112 nin hemen altina 67150 ye şort kavır gönderdim..gerçekleşmemiş.way**....
[/quote]
ahada gerçekleşti emirler....hahahaha...ful filat..Allah bin bereket versin
-
saraylı abinin 4.c.3'ü tamamlandı galiba... 4 için yükselecekmi bakalım... abi nerdesin.. üüü
-
günaydın....
67.300 şort..cover....ve longg.....
-
[quote=halojen;237056][B]saraylı abinin 4.c.3'ü tamamlandı galiba... 4 için yükselecekmi bakalım... abi nerdesin[/B].. üüü[/quote]
beş parmağın beşi bir değil saraylı kendi görüşlerini açıklar bu na katılan olur kaılmayan olur ama daha ileriye gidip sorumsuzca davranmaları saraylıyı kızdırdığını zannediyorum inşaallah gelir ama umudum yok benim
-
67.225 ten kısalar kapatıldı...şimdilik.. 475 ten tekrar kısa...400 den kapattım flatım...
-
olası destekler direnclerrrrrrrrrrrr....yalniz As-Circle tepe yapti dönüyor..yani sert hareket yok diyor cok kisa vadede (5-6 bar)..ama TGG=0..yani yukari cikacaksa bile buralarda cok dalgalanacak gibi bir sonuc cikariyorum..ama asagi yatay egimli harekette mumkun bu indik kombinasyonuyla...
[IMG]http://i44.tinypic.com/34osehh.png[/IMG]
-
şimdi elimde kalan iki olasılık da buralardan çıkış öngörüyor...
ilki spot 100 için daha önce verdiğim 53.500-55.500-52.500 rotası.. günlük en düşük şimdilik 53.585...
diğeri de final çıkış hareketi...oluşacak dip yapısı da belli..dün bahsetmiştim..
biraz daha izlemek lazım...
uzun tavsiyesi değildir... aman diyim...
-
[quote=halojen;237056]saraylı abinin 4.c.3'ü tamamlandı galiba... 4 için yükselecekmi bakalım... abi nerdesin.. üüü[/quote]
he abey he sarayın hamamında cariyelere sırtını keselet sen. biz zenci kürek mahkumları da 2 dilim çıtır ekmek peşinde koşalım. aç ayı oynamaz abey. bugün ayılığı düşünmüyom. parayı uzun eşşeekk ten alrım inşallah. kime konuşuyom yahu bende allahın saraylısı uzun eşeği ne bilir. hehehe.
-
[quote=boz ayı;237060]günaydın....
67.300 şort..cover....ve longg.....[/quote]
[I]67.800 long..cover...flatt....[/I]