Sıfır satış baskısı... DAX biraz yüz verirse fena yukarı sürecekler... En azından hareket olsun, long short farketmez...
Printable View
Sıfır satış baskısı... DAX biraz yüz verirse fena yukarı sürecekler... En azından hareket olsun, long short farketmez...
150 altı istop longladım bakalım ...üvvvv
harbiden çok pis alacaklarmış gibi duruyor...şimdillik florence şortingale devam
[quote=selçuklu;288239]150 altı istop longladım bakalım ...üvvvv[/quote]
Ben de tüm shortları kapattım, yine az bi miktarla long'ladım... Çerez pozlarla devam... Na şu kırmızı çiginin altına inmedikçe büyük miktarda short düşünmem.. Düzeltme yapmadan büyük miktarda long hiç düşünmem...Bi süre eğlencesine takılalım bakalım... üvvv...
bütün gün 200 ile 350 arasında gidip gelirse akşama ne ağzımız bozulur ha...ehuehuhue
[quote=Astatin;288249]bütün gün 200 ile 350 arasında gidip gelirse akşama ne ağzımız bozulur ha...ehuehuhue[/quote]
tahvil yukarı gitmediği sürece (ki bence 7,60 ları tekrar görecek) realize gelmeyecek gibi görünüyor.gaplarda da puanları kaçırınca aval aval yatayda bakıp kalıyoruz işte :o
shortçu arkadaşlarım çok dikkatli olmalıdır...
accayip bir yanık lastik kokusu geldi.
çok belirsiz bence durum .. baskı yok diyemem .. satış baskısı var gibi vobda bence ... az işlem yapacam bugün .. son poz ... long devam istop belli ... str ve etr alda ..
[QUOTE=unlimitted;288252]shortçu arkadaşlarım çok dikkatli olmalıdır...
accayip bir yanık lastik kokusu geldi.[/QUOTE]
abi kanalizasyondan gelen bi koku olmasın .. ühühühüh
[quote=selçuklu;288258]çok belirsiz bence durum .. baskı yok diyemem .. satış baskısı var gibi vobda bence ... az işlem yapacam bugün .. son poz ... long devam istop belli ... str ve etr alda ..[/quote]
Ben çok yoğun flat baskısı hissediyorum patron.. Ama yurtdışında dolara ters hareket eden tüm piyasalarda çıkış, dolarla hareket eden tüm piyasalarda da düşüş görünüyor... Long devam... 15:30 haberlerine kadar süründürme politikası olacak sanırım... Ama görüntüye göre haberler çok pozitif gelecek gibi...
79.300 den ne tarafa 100 puan oynarsa dikkattt...
Hacim yerlerde sürünüyor beyler böyle tepe oluşumu olmaz. Dün de yazdım herkes biliyor ama unutuyoruz dip ve tepelerde hacim patlar... Bu hacimle dönüş falan olmaz...