kriterim...parite...ona göre bi eylem kararı alacagım...11 30 gibi....
Printable View
kriterim...parite...ona göre bi eylem kararı alacagım...11 30 gibi....
71 100 seyiz...29 000 kontrat işlem oldu....dengeye daha var....
yarın tatil....bugün çok oymalı ve boymalı hareketlere gebe bu....
kural 1....mala girmek üçün işlem yapan yanar....en ekstreem yerde girimeli....71 400 üstünde shorti bebek....70 300 de ngy bebek...gün içine hükmeder...aradaki hersey süründürür butun gün....
yarın malda olmak istemiyenlerin malı AKILLARINDA...onları dipten almalılar....
bu bakımdan longy bebek....70 300 lerde coookkkk iş yapar aaasama....
gün içi furgun üçün....o dibi bekliyorum...
saat 10 20....
56 563....asagı süzülme basladı...hacim....333....
boby...70 800 de...40 000 kontrat işlem oldu...İSTOP cuları İSTOP yaptırdılar....İŞLERİ BİTTİ....
UNUTMAYALIM...İSTOPCULAR la işleri bittimi...döner dogru yöndekileri dograr bunnar...
neymiş tarzımız...POZİZYONEL BORSA...
yani...koyun sürüsünü pozizyona sok...VE DÖN DOGRA...
Teşekkürler jani kardeşim çok değerli bilgilerin için
[quote=jani;241099]1750 puanı cepcegizime aldım...kefere parası halaldır...[/quote]
[quote=jani;241108]kriterim...parite...ona göre bi eylem kararı alacagım...11 30 gibi....[/quote]
[quote=jani;241115]yarın tatil....bugün çok oymalı ve boymalı hareketlere gebe bu....[/quote]
[quote=jani;241117]kural 1....mala girmek üçün işlem yapan yanar....en ekstreem yerde girimeli....71 400 üstünde shorti bebek....70 300 de ngy bebek...gün içine hükmeder...aradaki hersey süründürür butun gün....[/quote]
[quote=jani;241122]yarın malda olmak istemiyenlerin malı AKILLARINDA...onları dipten almalılar....
bu bakımdan longy bebek....70 300 lerde coookkkk iş yapar aaasama....[/quote]
evettt....dibe dogru long ve aasama flat...bugünki furuşmamın ikinci bölümü...
[quote=jani;241108]kriterim...[SIZE=4][COLOR=red]parite[/COLOR][/SIZE]...ona göre bi eylem kararı alacagım...11 30 gibi....[/quote]
bana güvenme
kendime faydam yok ki sana olsun::::::
Parite süper olmuş hahahaha