wayy beeee...bu SONME batmıyormuydu beaahhh... 0.26 dan 4.1 e gelmiş...way canına
Printable View
wayy beeee...bu SONME batmıyormuydu beaahhh... 0.26 dan 4.1 e gelmiş...way canına
[QUOTE=Astatin;143274]Bir şey soracağım..Sistemi sat veren veya zaten hala satta olan kimse varmı?[/QUOTE]
Ben geceye kısa girdim bilgisayarımdan uzaktayım sistemimi göremiyorum ama sinyal vermemiş fakat takip ettğim kadarı ile 700 de sat vermesi gerekir benim kapanısa göre baktığım indigatörler geceye yuzde yuz olmasada yuzde 80 kısa girmem gerekiyordu kısa girdim
gezegenlerin birinde herkese herşeye zulüm eden siyonemperyal pala isimli ucube bir yaratık varmış bütün gezegene kankusturur sanal varlıklara :) onurları ile yaşama şansı tanımazmış...yine bütün gezegene ızdırap olduğu bir sonbahar başlangıcında gezegenin en güzide varlıkları olan moborsa sakinleri(vay anasını) günlerdir süren testere kıyımına isyan etmişler...tamda o sırada moborsa vadisine janik isimli biri gemiş ekibiyle birlikte janik benim turan ımın vetan evlatlarına kıyamasın deyip homini homini çalışıp duruyomuş...harekete geçmenin zamanının geldiginin farkındalarmış fakat nasıl... nasıl... derken bir bakmışlar içlerinde en çelimsiz kapşonundan yüzü görünmeyen
hatta bacakları bile olmayan :) manny nin bütün gücüyle hıııyyyyeettt diyerek siyonemperyale bütün gücüyle uçan tekme attığını görmüşler fakat ucubenin onların bilemeyecegi güçleri varmış... manny annında oracıkta yere düşüp öldünü düşünürkennn bir bakmışlar manny tekrar canlanmış(yaratıcı kendisine samimiyeti nedeni ile ölümsüzlük vermiştir)artık kendisini maut park tan izleyebilirsiniz :) bunu gören bütün moborsa vadisi sakinleri saldırıya geçmiş nmmo ve mabka hemen koşup kolaarından kavramışlar ucubeyi hemen akabindede çelçuklu bütün gücüyle vurmaya başlamış vurmuş vurmuş veurmuş bütün mobarsa vadisi sakinleri gibi oda bütün hayatı boyunca kendisini insan onuru ile yaşamaktan alakoyanın siyonemperyal ve patronu olduğunu biliyomuş...tam o sırada ucubeye vurmak için atının üzerinde silah bekleyen bekleyen yavuzhanlının eline sistem al ok u vermiş :) olayı TaaiiiVan dan duyup gelen göktan finduk durun hemen öldürmeyin ben onun bütün paralarını alıcam diye bir çığlık atmış :):)
olayı kenardan izleyen morsacıgöz-gür ben size söylemiştim abi bunun sonunun böyle olacağını demiş :)huuinn içindeki öfkeyle öyle bir smaç çakmışki ucubenin ayakları
toprağa batmış :) bu sırada mobix,movelye,menertan,masti ve loross ucubeyi sonsuza dek nasıl yokedebiliriz diye tartışırken hiç beklenmeyen bişey olmuş;olayı duyunca ışık hızı ile gelen mellim siyonemperyalin yanına gidip (hiç yanından ayırmadığı) parfüm şişesini ucubenin başına kutsal su niyetine dökünce anında bütün hücreleri erimiş :P:) :)yok olmuş....
way way way..günlerdir direnen AKBNK günlükte sata geçmiş benim sistemde..
[QUOTE=Astatin;143306]way way way..günlerdir direnen AKBNK günlükte sata geçmiş benim sistemde..[/QUOTE]
Bende Flat halen..
[QUOTE=Astatin;143301][IMG]http://i31.tinypic.com/xf41md.jpg[/IMG]
dj biz şortcuları oyacağa benzer..üüwwwww...vırrık bir durum[/QUOTE]
Yaw ne gudubet borsaymış bu dow, bundan bi halt olmaz...
[quote=enorton;143308]Yaw ne gudubet borsaymış bu dow, bundan bi halt olmaz...[/quote]
aşkolsun emortım..neden öyle diyorsun..şimdi o PU kırılırsa DJI da hedef 9200...çalışırsa 9388...iki durum için yarınki yazılarımın başlığı
1) BEST REST:..::..:
2) REST IN PEACE (R.I.P)..(mezar taşına yazılan)üüüüüü
60 dkda şu an boll bandlardaki dehşet daralmaya dikkat..wasshhh--burrnnnn
DJI da 9402 üstü kapanış görülmeden cacık olmaz diyor benim günlük sistem
9402 üstü kapanışa kadar olacak - muhtemelen yarın - olan yükselişler tepkidir.
9206 kuvvetli destektir.. altında 8940 gelir..
yarın yine testere piyasa var...ayvayı yidik...
çok değil 10 gün evveline kadar ok gibi çıkıyordu piysalar...ulan ok gibi inin gıkımız çıkmaz veya ok gibi çıkın devam edin yukarı her neyse...
ama bu piyasa delihanlılığa sığmıyor...yüreğin yetiyorsa sür lem bi tarafa py lavuğu...yemiyor deel mi? 3,5 sun deel mi?
yukarı hareketi son dakikada yapacaklar galiba.
[URL="http://img197.imageshack.us/i/screenhunter2ado.jpg/]"][URL=http://img197.imageshack.us/i/screenhunter2ado.jpg/][/URL][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/6818/screenhunter2ado.jpg[/IMG][/URL]
sistem test ediyorum en alta değdirip çektiler.Orta banttan geri aldılar..
[quote=SEYYAH;143312]yarın yine testere piyasa var...ayvayı yidik...
çok değil 10 gün evveline kadar ok gibi çıkıyordu piysalar...ulan ok gibi inin gıkımız çıkmaz veya ok gibi çıkın devam edin yukarı her neyse...
ama bu piyasa delihanlılığa sığmıyor...yüreğin yetiyorsa sür lem bi tarafa py lavuğu...yemiyor deel mi? 3,5 sun deel mi?[/quote]
Seyyah bunlarla uğraşmak için 15 gündür yeni sistemle uğraşıyorum atacakları adımları bilmek lazım.Çok kötü bir piyasa oldu para kazanmak çok zorlaştı kısa ve ani hareketlerde para kazanılma devrine girdik..:)