geceyede işlemsiz şort ama şort maliyeti ekside anasını satayım
vobta çok kişi trend sistemcisi oldu yine galiba sistemciler gemiden inmeden biryere gitmez bu meret
trendcileri yıpratmak için yarın sabahta gap yedirebilirler ama tınnnnn...
Printable View
geceyede işlemsiz şort ama şort maliyeti ekside anasını satayım
vobta çok kişi trend sistemcisi oldu yine galiba sistemciler gemiden inmeden biryere gitmez bu meret
trendcileri yıpratmak için yarın sabahta gap yedirebilirler ama tınnnnn...
[QUOTE=MASTER;143251]Nasıl olsa malı kaptırdık (mı acaba?... :)) artık rahat rahat yazabilirim...Bahsettiğim günlük sistemi Haziran ortalarında tasarlamıştım...Vob dışında Spot piyasa ve baba kağıtlarda da getirisi günlük bir sistem için gayet iyi...Örneğin XU 30 2008 getirisi 40.000 puan civarı...Sadece 6 sinyal,4 doğru 2 yanlış...Örneğin Garanti bankasındaki getirisi ise dudak uçuklatıcı...Garanti'de en son 2009'un 13 Martı yani fiyat olarak da 2.10'dan! beri AL'da...24 Ağustos zirvesinin 6.05 olduğunu göz önüne alırsanız yaklaşık 6 ay için dehşet bir getiri olduğuna katılırsınız sanırım...Eğer bu sistemi Haziran'da değil de Mart'tan önce tasarlamış olsaydım önceki yıllardaki getirisine bakarak AL sinyaliyle birlikte mutlaka bir miktar GARAN alır ve köşeye atardım diye düşünüyorum...
Şimdi bunca lakırdıyı sistemimin tanıtımı için yapmadığıma göre demem odur ki esas kıyamet bu sistem SAT verdiğinde kopabilir...Elbetteki böyle uzun vadeli bir sistemin diplerden ya da tepelerden AL-SAT vermesini bekleyemeyiz ama şu ana kadar ki performansına bakarak verdi mi de adeta kodumu oturtuyor... :) Bu sistem SAT verdiğinde eğer ekran başında olursam mutlaka sizinle paylaşacağım...Bu arada GARAN betasi yüksek bir hisse senedi olduğundan haliyle endekse göre daha önce AL veya SAT veriyor...O yüzden de bir gözüm her zaman olduğu gibi GARAN'da...Hepinize bol kazançlar ve iyi akşamlar dilerim...[/QUOTE]
ben garantiye 1,70 de iken al sinyali vermiştim evde odadan odaya koşarak :) al al al diye bağırıyordum çok iyi hatırladım o günü :)
x100 de 45.000 lerdeki destek güzel çalıştı...bu durum woba da aynen yansıdı....
Eğer emerika akşam bir sert düşüş yapmazsa... halen yukarı az bir yolumuz var diyebilirz...
20 ve 60 long, pozum long..iyi akşamlar..sabah ola hayrola...
kısa girmek istedim ama girmedim..yarın bakarız..zayıf durdu dow..ama spot iyiydi..kararsız vesselam..dow düşer gibi..
[quote=sovalye;143252]geceyede işlemsiz şort ama şort maliyeti ekside anasını satayım
trendcileri yıpratmak için yarın sabahta gap yedirebilirler ama tınnnnn...[/quote]
Evet akşam djı yukarı kapatıp sabah yukarı yapıp tepeden ele verebilirler zaten bu saatlerde ayarlıyorlar.Fdjı biraz önce alta değdirdiler bizdede biraz yukarı fark var işllerine gelebilir..
Sistemler tersinide söylese içimden long kalmak geldi. Hoş akside olsa, sabah gap da yesen,
sabırla işlem yapmadan bekleyince gün içinde maliyetine nasıl olsa geliyor. Hayırlısı ne ise o
olsun. Kalın sağlıcakla sevgili vobdaşlarım.
[quote=MASTER;143251]Nasıl olsa malı kaptırdık (mı acaba?... :)) artık rahat rahat yazabilirim...Bahsettiğim günlük sistemi Haziran ortalarında tasarlamıştım...Vob dışında Spot piyasa ve baba kağıtlarda da getirisi günlük bir sistem için gayet iyi...Örneğin XU 30 2008 getirisi 40.000 puan civarı...Sadece 6 sinyal,4 doğru 2 yanlış...Örneğin Garanti bankasındaki getirisi ise dudak uçuklatıcı...Garanti'de en son 2009'un 13 Martı yani fiyat olarak da 2.10'dan! beri AL'da...24 Ağustos zirvesinin 6.05 olduğunu göz önüne alırsanız yaklaşık 6 ay için dehşet bir getiri olduğuna katılırsınız sanırım...Eğer bu sistemi Haziran'da değil de Mart'tan önce tasarlamış olsaydım önceki yıllardaki getirisine bakarak AL sinyaliyle birlikte mutlaka bir miktar GARAN alır ve köşeye atardım diye düşünüyorum...
Şimdi bunca lakırdıyı sistemimin tanıtımı için yapmadığıma göre demem odur ki esas kıyamet bu sistem SAT verdiğinde kopabilir...Elbetteki böyle uzun vadeli bir sistemin diplerden ya da tepelerden AL-SAT vermesini bekleyemeyiz ama şu ana kadar ki performansına bakarak verdi mi de adeta kodumu oturtuyor... :) Bu sistem SAT verdiğinde eğer ekran başında olursam mutlaka sizinle paylaşacağım...Bu arada GARAN betasi yüksek bir hisse senedi olduğundan haliyle endekse göre daha önce AL veya SAT veriyor...O yüzden de bir gözüm her zaman olduğu gibi GARAN'da...Hepinize bol kazançlar ve iyi akşamlar dilerim...[/quote]
Master arka sayfada bu sistem Haziranda al verdikten sonra SAT verdi diye yazmıştın tam anlayamadım sistem Al damı Sat damı?
[URL="http://img529.imageshack.us/i/screenhunter5.jpg/]"][URL=http://img529.imageshack.us/i/screenhunter5.jpg/][/URL][IMG]http://img529.imageshack.us/img529/375/screenhunter5.jpg[/IMG][/URL]
sn master öyle sistemler çok güzel görünüyorda 2000 puanı hiç ediyor..2000 ekside beklemeye tahammülünüz varsa uygulayabilirsiniz...bendeki bi sistem hala marttan beri sat vermedi..
[QUOTE=sovalye;143252]geceyede işlemsiz şort ama şort maliyeti ekside anasını satayım
trendcileri yıpratmak için yarın sabahta gap yedirebilirler ama tınnnnn...[/QUOTE]
Abi sen sinirlerini mi aldırdın ameliyatla :D Bu gece bu dow patlar sen de yarın gülersin merak etme... Ben de shortta oturdum oturdum ama sistem AL verince mecbur aldım...
Neden Rest Çektim?
-Sondan 3 üncü barda trend gücü göstergesi haşırt diye 4 den 2 ye düştü, bir sonraki bardada 1 e
-Sistem 875 gibi zirveye yakın ve fantastik bir yerden, çokda oyalanılan bir eyrden ilk geçici satını çakmıştı 16:45 de ama 17:00 da bir hülülüye kurban gitti ama satta kapattı.
-Şekilde çizilen yükselen takozmudur tepişen üçgenmidir :) her ne ise, en alttaki indikatör bana bunun aşağı krılacağını düşündürttü.
SONUÇTA bence hata yaptım full girmemeliydim. max 3/5 de kalmalıydım..DJ şu an eksi ama hiç rahat değilim..:(...Bu rest Rest In Peace olmaz inşallah.
[IMG]http://i28.tinypic.com/i75zso.jpg[/IMG]