-
[quote=indregandi;487330][URL="http://hizliresim.com/W4RkZN"][IMG]http://i.hizliresim.com/W4RkZN.png[/IMG][/URL]
eğer koruyabilirse,...mavi boşa çıkmış gözüküyor,
günlük olduğu için güzn sonu kapanışlar önemli olur,
yüksek kapatabilmeliki çalışsın,..[/quote]
[quote=indregandi;487343]close dünden yüksek kalmalı yoksa çalışmaz,..[/quote]
ne yapılabilir,..nasıl çalıştığı yazıyor,
peki olmayan nedir, kırmızı mavi ise yerinde duruyor,
bilmem anlatabildimmi,..
kırmızı now,...mavi elbet olacak olan,..
olmayan nedir now,....niye çünkü gün sonu kapanış yüksek olacak demişiz,..olmadı saatlik fake sattı,..
over düştü, sistemler afalladı o nedenle,..
yukarıdakiler afallamadı,....
ancak bendede afallayanlar var,...
konu nedir ????
her halde topikler mi şaştı,...
-
[URL="http://hizliresim.com/ZWamOo"][IMG]http://i.hizliresim.com/ZWamOo.png[/IMG][/URL]
bu gün tek yanılan sistemim budur,...ama bunu geri alacağını düşünüyorum,...bir yerlerden geri alır mutlaka,..
ama en iyi system zamandır,
zamn yanılmıyor,
onuda volatiltede kaç hafta yazadık,
haftaya sıkışık, bir sonraki hafta ne idi sat_ al,..
şimdi sat devam ediyor,
haftaya psikopat (yataya sarabilir) bir sonraki hafta ise fake (sat_al haftası, sattığımıza gore sat gelip al kapayacak anlamında),...hareketli,..
2 hafta boyunca 104100 altı önemsiz, bunu yazdık anlamı ile,
ama 2 hafta sonar 104100 önemli,..deemkki 104100 nominal hedf koduk,..
-
[quote=indregandi;487167]düşüş hedefi 104100 ler civarı, nominal (normal) olablir, zamanda haftalık hedefleme orası,..
closedir aşağı sarkmalar, tartmalar, az kala dönüp sonar oturmalar olabilir,
nominal 104100 closedir,..
giderse eyvallah, gitmesse canı sağolsun, shortlarımız bakidir,
bahsettiğim tekerrür çıkış harketide eğer bu hedefleme okeylenirse oradan sonar belli olur diye tahmin ederim,..
zamanımız olursa yazarız,...[/quote]
yani ama bakın 104100 boş bırakmadım,..gelecek haftayı bir sonraki haftayıda yazdım,
2 hafta sonar 104100 tartmassa canı çıkar bence tartar,...
bu 2 hafta içinde ise 104100 altına olası düşüşler tepki demişm,..teper,
işte o tepişler 104100 oturma amaçlıdır,..
tam 2 hafta sonraya ise bu amacı test eder oturursa basar 117150 ye doğru,...
oturamassa göçer, ama bence oturur,...
benim şahsi düşüncem tr nin finali seçime 5 kaladır,...
seçime short girilmeli derim,
şundan
akepe kazanırsa satar,
akepe sandalyeli kazanırsa satar,
akepe kazanmassa zaten satar,...
şu anlaşılmalı seçime kadar benim düşüncem ekonomi syasetten arındırılmalı,...buna gayret edileceğini düşünüyorum,...
[B][I]öyleyse yukarısı için pozitif itici güç sadece yunanistan kaynaklı olabilir,...
[/I][/B]
sp kaynaklı olmaz zira hatırlayın düşşse usd çıkıyordu, çıksa usd yine çıkıyordu,...
yalnız düşüşlerte rakam koymak durumundayız,..ara da kalışı bizde long yapıyordu,..son rakm 1972.x ti,..kırmadı,
1946.x ütü ise usd yi canlandırmak durumunda,
işte gördünüz verisi bu gün iyi geldi ve 2.43 ten 2.48 usdtry görüldü,..
abartıldı biraz o da var,..
-
şimdi ben küçük küçük longa geçmeye başladım,..ve sistemli değil,...
longa geçerim sisteme takip ettiririm, shorta geçerim sisteme takip ettriirim,
yani sisteme gore longa shorta geçmem,...
zamanı kullanıyorum ben,..
sistemi ise burada faydalananlar için veriyorum,
örneğin iki gündür verdiğim 1 dk lık iyi gidiyor hep rakmlarını verdim,..
tepki için kalınan yer olarak yazdım,..
onda öce ki saatlik iyi gidiyor yine,
hepsi iyi maşallah,..
-
başkaca malum biz macroda bir kaç şey yazdık,
bunlardan biri makas açılmasının yaratacağı volatilite idi, işte düşüyoruz, 104100 nominal hedefli,...
digger husu ise spet işi idi,
kayıtlarda hep var bunlar,..sepet aldı başını gitti,...işte esas bu sayede düşüyoruz,
öyleyese eurtry yakından izlenmeli,
son long kaynağı yani speti etkisileştiren husus bu idi,..
bunada dikkat eurtry değer kaybettikçe,...veya parite değerlendikçe ama esas eurtry sepet etkisi hafiler,...
işte 24 şubatta siyasetne baskılanan bir merkez faiz indirimi için bunu kollar,
-
demekki,
117150 ye olacak hareketin hiç biri tr kaynaklı değil,
yunanistan dış etki,
eurtry, parite ve sepet işleri dış etki,
olası faiz indirimi yine dış kaynaklı etkilerden,
öyleyse içte ne var bunun populist kullanılabileceği ihtimali,..
seçime kadar ana soru ise conciş akepeden vaz geçermi geçmezmi,..
geçerse suriyede rusyada, ırakta ve tr de yenilir,...yunanistan dahil,...
zaten ilk buradan belli olcak,
bakın ne yazdım, tr de akapeden vazgeçip geçmeceği, ilk yunanistan troyka anlaşmalarından belli olacak,
bakın çok büyük bir tespit,
zira yunanistan d.akdenize tr ve israille birlikte çıkıyor,
başka,
toyka ile anlaşmayan bir yunanistan ulus oluyor, tr ne yapıyor tam ters, imparatorculuk oynuyor, ulustan vaz geçiyor,
bu gün ne dedi, sandalyeyi bulamassak anayasayı değiştiremeyiz dedi, açık, açık,
şimdi ulus olan bir yunanistan buaradki ulusuda sallar,..
işte bakın seçime 5 kalaya kadar özetler çıkmış oldu,...
-
öyleyse zamnda 104100 işine oturuş ve üstüne gidiş yunanistanla olanaklı,...
sonrası popilizm,..
5 kalaya kadar,..
seçimden sonrası ise tamamen havuc sopa,..
seçimden sonar inşallah yazarız,
-
dostalardan ricam
buraya bir cümle kurduğumuzda anlam yazanında saklı kalmasın,..
ki
eğri doğru iletişim kurabilelim,..
iyi haftalar cümleten,..
-
[COLOR="RoyalBlue"][B]diline, yüreğine sağlık üstadım...:)
eyvallah!
[/B][/COLOR]
[IMG]http://www.hediyekrali.com/image/cache/data/gg/nazar_boncuklu_tasli_kolye_kalp-500x500.jpg[/IMG]
-
[URL="http://hizliresim.com/08ZV49"][IMG]http://i.hizliresim.com/08ZV49.jpg[/IMG][/URL]
sayın mirza
sanırım tam ifadem bu oldu galiba
-
tavus biraz havalı...
siz çok mütevazisiniz üstadım...:)
-
[quote=indregandi;487369]demekki,
117150 ye olacak hareketin hiç biri tr kaynaklı değil,
yunanistan dış etki,
eurtry, parite ve sepet işleri dış etki,
olası faiz indirimi yine dış kaynaklı etkilerden,
öyleyse içte ne var bunun populist kullanılabileceği ihtimali,..
seçime kadar ana soru ise conciş akepeden vaz geçermi geçmezmi,..
geçerse suriyede rusyada, ırakta ve tr de yenilir,...yunanistan dahil,...
zaten ilk buradan belli olcak,
bakın ne yazdım, tr de akapeden vazgeçip geçmeceği, ilk yunanistan troyka anlaşmalarından belli olacak,
bakın çok büyük bir tespit,
zira yunanistan d.akdenize tr ve israille birlikte çıkıyor,
başka,
toyka ile anlaşmayan bir yunanistan ulus oluyor, tr ne yapıyor tam ters, imparatorculuk oynuyor, ulustan vaz geçiyor,
bu gün ne dedi, sandalyeyi bulamassak anayasayı değiştiremeyiz dedi, açık, açık,
şimdi ulus olan bir yunanistan buaradki ulusuda sallar,..
işte bakın seçime 5 kalaya kadar özetler çıkmış oldu,...[/quote]
indregandi hocam...
Atatürk ün kurduğu Türkiye cumhuriyetini acımayanlara... acırlar mı...
bence Konjonktür değişti...
sizin bu yukarıdaki analizinizdeki seçim öncesi conciş in hamlesi "kelebek etkisi" ya da "kaos teorisi" oluyor... concişinde bir matematiği var..
Çağın ruhu neyi gerektiriyor ise o olacaktır diye düşünüyorum...
Atatürk ün kurduğu Laik Türkiye'nin tasfiye olması halinde, küre'de domino etkisi yapacaktır.. conciş bunu bilmez mi hocam..bu kadar mı gözü kara bu conciş in...
Atatürk ün kurduğu laik Türkiye cumhuriyeti aynı zamanda çağdaş dünya'nın güvenlik'inin kilit noktası değilmidir...
Kilit kırılırsa Avrupa da güvenlik kalır mı....
Bu İŞİD turnosol kağıdı gibi mübarek...
-
yunanistanın ab den ayrılışı domino etkisi yapar (ispanya portekiz italya....) ülkelerdeki ulusal kaleleri yerine oturtur sağlamlaştırır,...küreselleşmeye büyük darbe vurur,
şu sıralar tam tersi hareket eden türkiyeyide bu durum derinden etkiler,..
conciş matematiği bölge devetlerinin istikrarsızlaştırılması ve zayıflatılması üzerine kurulmuş,
ırak, suriye, yunanistan ve şimdi rusya,...ve ilaveten türkiyede bitmek bilmeyen etnik terror,..
son aşamada çözüm sürecini tr ye dayatmış durumda, digger kesim bunun aksaması durumunda olacaklar üzerinden devleti sürekli tehdit ediyor,..
dolaysı ile bu işin sonuna değişim dönüşüm koydukları açık, türkiye ayakta kalamassa zayıf ve güçsüzse değişmek zorunda kalır,..
bu gidilen yol,
ama örneğin yunanistan AB dışı kalır ve ulusal kimliğe dönerse bu herkesi etkiler,...
''Obama yönetimi ulusal güvenlik stratejisini açıkladı''
türkiye ile ilgili kısım aynen şu şekil,...
Diğer yandan, strateji planında, Türkiye, Kafkasya ve Balkanlarla ilgili olarak, "Balkanlar ve Doğu Avrupa'daki ülkelerin Avrupa ve Avrupa-Atlantik entegrasyonu arzularını [COLOR=red][COLOR=black]kararlılıkla[/COLOR] [/COLOR]destekleyeceğiz, Türkiye ile olan ilişkilerimizi dönüştürmeye devam edeceğiz ve Kafkasya'daki bölgesel ihtilafların çözümünü teşvik ederken, bölgedeki ülkelerle bağlarımızı geliştireceğiz" ifadelerine yer verildi.''
[URL]http://www.bloomberght.com/haberler/haber/1719583-obama-yonetimi-ulusal-guvenlik-stratejisini-acikladi[/URL]
-
benimde yaptığım saptama diyorumki, yunanistanı system içinde zaptederlerse,..bu borsaları pozitif etkiler,..
aksi durum ise o kaosa doru gider,
kelebek etkisi, domino etkisi, kaos nasıl derseniz,
bence uygun olanı domino etkisi,...
yunanistan işi sanılandan çok önemli,...
burada iki olay oldu,
1.AB parasal genleşmeye adım attı,..şu demek para basarak olası ekonomik istikrarsızlığın ilerde ulusal egemenliklere tekrar dönüşmesini bloke etti,
2.şimdilerde ise yunaistan üzerinden bu feed back yapılıyor ve global mesaj verilecek, çipras bunu bildiğinden yani ulus bilinci olduğundan ve artık ab dışı kalamayacaklarından iktidarını koruyamaz, alabileceğinin en fazlasını troika önüne koyuyor,..ve tehditten de geri kalmıyor,...
bu işe benim düşüncem birza sancılı olacak ancak pozitif sonuçlanacak,...bu pozitiflik borsalar için olumlu yansır,..
-
Sayın hocam, çanaktaki çukurun derinliği ne kadar? Şimdiden teşekkürler.
Üst 104100, alt ne kadar?
-
[quote=osmantufannn;487380]Sayın hocam, çanaktaki çukurun derinliği ne kadar? Şimdiden teşekkürler.
Üst 104100, alt ne kadar?[/quote]
sayın Osmantufannn 93525 nominal,..çanakta en dip aranıyorsa rakamı odur,
yalnız 2 hafta içinde yapmalı,...:)
burası borsa belli olmaz ama zor gibi bence,
daha çok şu olabilir 104100 altına sarkış ve toparlayış tarzında bunu yazmıştık zaten,..
-
3 gün ayrılıktan sonra geldik.
-
[QUOTE=indregandi;241725]NEREDEYİZ,..
[COLOR=black][FONT=Symbol]· [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Dov endexsi, büyük buhran sonrasında, [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Verdana]1982[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana] yılına kadar yükselmiş, 1982 yılında ivmelenerek mevcudun üstüne, ikinci bir yükseliş dalgası başlatmıştır, yani bu gün sorduğumuz sorular 28 yıl önce başlatılmıştır, ve 2008 düşüşüde kriz deyildir,.......kriz er geç olacaktır ve çok can yakacaktır,........[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Symbol]· [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]ABD 10 yıllık bono faizleri [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Verdana]1982[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana] yılndan bu yana düşmektedir, tesadüfe bakın, 1929 sonrası dov un ikinci çıkış rallisine denk gelmektedir,..... [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Symbol]· [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]World Gold Endex 2000 yılından beri çıkştadır,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Symbol]· [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]US Dollar Endex 2000 yılından beri düşüştedir,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]SONUÇ: 1982 yılından itibaren dünya tam anlamıyla doların kontrolüne girmiş, karşılıksız ve tek taraflı para basma hakimiyetin eline geçiren ABD bütün dünyada iktisadi kaynakların değerlemesinde tek ülke olmuştur.Bono faizlerinin bu denli düşürülmesi sayesinde para arzını artırarak dünya genelinde dolaşıma sokmuş, bütün dünyadan elde edilen + değerle bu günkü tek merkezli konumuna kadar gelmiştir.Yani büyüme bu sayede tam gaz gitmiştir.Bu gün geldiğimiz noktada ise dünyada büyüme hız kesmiş, kredi balonlarının patlaması ile, artık hayati idame (survival) dönemi başlamıştır. İşte tam bu noktada Küreselleşme (Globalizm) fikri ortaya atılmış ve Gelişmekte Olan Ülkeler dünyada büyümenin önünü açacak yeni motor ülkeler ön plana çıkarılmıştır, şimdi bu noktadayız.Bunun anlamı sıcak para olarak bu pazarlara giren yabancı sermaye artık geri dönmeyi (güvenli liman) düşünmemekle birlikte, tam tersine yerleştiği ülkede - eğer yerleşebilirse- kendine ve sermayesine, hukuki, iktisadi, siyasi ve ekonomik alt yapıları tesis etmektedir.Yani yabancı sermaye gittiği ülke de özelleştirmeler sayesinde ekonominin başına geçmektedir.Sınırların kalkması sözünden anladığimız budur.Bu konuya yakın süreç içerisinde ülkemizde yaşanan değişimler iyi bir örnek teşkil etmektedir.Burada ayrıntılara girmemekle birlikte ülkemizde yakın zamanda yaşanan, hukuki, siyasi, ekonomik ve etnik gelişmeler ile, güvenlik güçlerinin maruz kaldığı durumlar bu anlamda düşünülmeli ve değerlendirilmelidir.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Konuya teknik anlamda devam edersek dov, 1982 çıkış rallisinden itibaren ilk direnci 2000 yında yemiş, 2000-2003 yılları arısında düşerek, faizlerin tekrar düşürülmesi ile ancak ivmelenebilmiş, bu son ivmesi 2008 yılında sonbumuştur.Yani teknik anlamda devasal bir OBO ile karşı karşıyadır.2009 Mart çıkışından bu yanada sağ omuzla dünya olarak meşgulüz.Öte yandan dov endex sinin 1929 dan gelen trend çizgisinin şu anda 4000-5000 endex ten geçmesi oldukça anlamlı olup, OBO nun çalışması durumunda yeni diplerinin nerelerde test edileceğini bize söylemektedir.Konumuza geri dönecek olursak temel anlamda Dovun ve dolayısı ile FED ve ABD nin burada ayrıntısına girmeyeceğim iki seçeneği kalmıştır:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Symbol]· [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Gelişmekte Olan ülkeler Teorisi,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Symbol]· [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Sünger Teorisi,[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
şöyle bir eskilere bakalım dedik.
-
[QUOTE=indregandi;241728][COLOR=black][FONT=Verdana]Mart yükselişi başladıktan sonra traşlı oğlanlar bir süredir gelişmekte olan ekonomiler lokomotif ülkeler olacak diye yayıyorlar, bunu ben bu kriz! sonrası saçılan dolarenin(2 trl dolar) saklanması/sigortalanması olarak görüyorum,…[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Verdana]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Saklama/sigortalama işinde çok farklı enstrümanlar var,.... dov, future borsalar, altın ve diğer emtiyalar, carry-trade üzerinden gelişmekte olan ülke borsaları ve onların bono piyasaları, v.s.,…… bunların hepsi ülke sınırı fark etmeksizin uzun bacaklının tek merkezden kontrolünde,.... aslında saklama da yok, sigortalama var, bunların hepsi piyasaya FED tarafından yayılan dolareyi belli adreslerde sigortalamak için kullanılıyor,………..[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Verdana]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]örneğin altın bunu emiyor, artanı petrole emdiriliyor, artanı borsaya ve takiben gelişmekte olan borsalar şeklinde liste uzuyor, bir yerde tıkanma olursa adres el değiştiriyor,……. örneğin parite şimdilerde tıkandı ne olacak başkası emecek, altın başladı bile,.... burada pariteyi örnek alırsak bizim vob gibi hareket ediyor, parite karşılığında dolare koyuluyordu ortaya, burada ecb emisyonu ve faizi sabit olduğundan coni dxy yi aşağı basarak karşılığında bir o kadar fazla dolareyi euro ya emdirmişti bir süredir, şimdi ise aşağı basılıyor, süngerin suyu sıkılıyor,..[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]yani bunların hepsi bizim borsamız dahil kelimeni tam anlamıyla sünger sistemi şeklinde çalışıyor, coni sıkıştımı süngeri sıkıyor biraz dolar atıyor dışarı, tersi durumda py de bollaşırsa sünger tekrar emiyor, peki süngeri nasıl sıkıyor iç piyasasında dxy nin kafasına çakıyor, olmadı petrole basıyor, v.s., bu ikisi altınla parite bu konuda kusursuz çalışıyor, bunlar bir süre sonra fed tarafından cezalandırılıyor,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]yani tam bir regülasyon sistemi dünya üzerinde FED tarafından kuruldu,...... [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
topiğin başlangıcı
-
Yunanistan, AB'ye rest çekti
Greenspan, "AB'den kopması an meselesi" dedi.
[url]http://www.telegraph.co.uk/finance/e...Greenspan.html[/url]
-
kolay gelsin nasıl gidiyor bakalım,...
keh, keh,..
-
[url=http://hizliresim.com/j434ND][img]http://i.hizliresim.com/j434ND.png[/img][/url]
valla çok iyi gidiyor bu,..bilseydim uygulardım,..keh, keh,..
yukarıdaki system fiyatları son olarak 105900 den control ediyor,...
yakın öncekiler 107200, 108050,...
-
kendim longum, ...104-105 civarı maliyet taşıyorum,
-
104100 altı 98xxx şeklinde,
xxx lar, 025 den 975 e kadar demek,..pulvarize,...
ama 104100 altı hep alım demek,
öyle demiştik,
104100 gelir, aşağı geçer sonar teper, 104100 tartar, gelip az kala döner sonar oturur,..
şeklinde yazmıştık, zaman ilerledi,
aşağı geçtiği görüldü,..işte 103xxx ler, 102xxx ler görüldü,
bunun en derini ise 98xxx ler yukarıda yazdığım
-
[B]bu 98xxx lerin [/B]
[B]bu hafta dahil 3 hafta için:
[/B]
104100 aşağı doğru her geçilişinde ,
bakın burası önemli, cümle ne,
[COLOR=red][I][B]''104100 aşağı doğru her geçilişinde''[/B][/I][/COLOR] cümle aynen bu [B][I]ihtimal[/I][/B] olarak görülme şansı var,..görülmeyebilirde, ama böyle bir ihtimal var,..niçin bir zamanların deyimi ile ''arzular şellale'' o nedenle, yoksa çok zor tabi,..
ama ne demek bu olursa alım demek,...güçlü tepki için,
ve sürede bu 98xxx ihtimali bu haftayıda katarsak 3 hafta süresince var,
4 [B]üncü[/B] hafta 104100 ü kullanacağız, ve et döt oradan o zaman belli olacak,..
yani bu pala ayu mu yoksa boa devammı 4 [B]üncü[/B] haftadan belli olacak,
şimdilik lay lay lom, kim ??? pala,
lay lay lom,..
-
-
[quote=indregandi;487365]
bu gün tek yanılan sistemim budur,...ama bunu geri alacağını düşünüyorum,...bir yerlerden geri alır mutlaka,..
ama en iyi system zamandır,
zamn yanılmıyor,
onuda volatiltede kaç hafta yazadık,
[B][I]haftaya sıkışık[/I][/B], bir sonraki hafta ne idi sat_ al,..
şimdi sat devam ediyor,
haftaya psikopat (yataya sarabilir) bir sonraki hafta ise fake (sat_al haftası, sattığımıza gore sat gelip al kapayacak anlamında),...hareketli,..
2 hafta boyunca 104100 altı önemsiz, bunu yazdık anlamı ile,
ama 2 hafta sonar 104100 önemli,..deemkki 104100 nominal hedf koduk,..[/quote]
bu dediğimiz bolt yazan çalışıyor, sıkışık demişiz, yatay bunu doğruluyor,...
bir sonraki sat_al dediğim de ilk anlamı ile öyle ama,...gelecek haftanın konusu,..en iyisi her ne kadar yorumlar doğrulasada o haftayı pazartesinden başlatmak yine en doğrusu olacak,
ters çalışabilir o hafta,...sat-al demişim, al-sat olabilir,...
nereden anlayabiliriz, bu hafta yani sıkışık hafta bunu belli eder,...
şöyleki:
-
[url=http://hizliresim.com/7oggoN][img]http://i.hizliresim.com/7oggoN.png[/img][/url]
system ölçümüz bu system olsa,...
bu gün yine verdim,
105900 de short stopta kapadı günü,
öncekileri 107200 ve 108050,...bu 108050 ye önem veriyorum,
yukarıdan devam edersek, şu haftaya olacak olan sat-al mı, al-sat mı nın ayrımı için,
gelecek hafta fake olabilir çünkü,...
bu haftayı o saatlik sitemi ölçü alarak stopbunu patlatırsak,
yani 105900 den başalyıp, 107200 ve 108050 olarak, bu hafta yatayda yükselmiş olur ve gelecek hafta bu yükselişe 104100 altına 98xxx ihtyimalli düşebilir,
tersinde bu haftayı 104100 altında düşersek gelecek hafta bu defa yükselir,...
her durum 98xxx üstünü üretmeli,
-
bu düşüş öncesi ana çıkış kaynağımız şunlardı,
makas açıklığı ve 10000 lik bir düşüş bekliyorduk bu gerçekleşti,
sepetin yükselerek bu makas işinden gelecek volatiliteyide kurması gerekiyordu, buda oldu,
bundan kellisi bu gün yazdığım üzere takip edilmeli zamnda,..
zira zaman var daha,
geçen yazılarımızda daha ileri giderek,
pozitif ivmenin düşssal olacağını vurguladık hep,...yunaistan işini bunun ilk ine koyduk,
hatta bizim bu zaman analizmizi yunaistanın yani çiprasın anlaşması için veya anlaşamaması haliylen,...geçecek sure olarak koyduk,
dolu dolu 3 haftam var 4.hafta çipras bu işi menfi yada müsbet sonlandırmalı, yunanistana tahsisli sure o kadar,...
b,izde 104100 gelmiş olacağız,
şimdi çanktayız,...ama çanağın çükuruna karşıdan karşıya 104100 den ip çekin ,...
-
104100 isteyen 103975 te alabilir,....ben tabi bir iki hafta önceden çok kala yazdığımdan bazen ince olamıyor rakamlar,...
incesi 103975 tir,...arada 5 kademe var,..
-
[url=http://hizliresim.com/QRBB8k][img]http://i.hizliresim.com/QRBB8k.png[/img][/url]
yukıradaki günlük sistemi incelerseniz, ''X'' koyduğum yerlerde ya tepki gelmiş yada uzatma düşüşü yapıp bir sure sonar toparlamış,...
-
geçmiş olsun,iyi akşamlar...emeklerinize sağlık
-
hocam ben yeniyim ama şu bilgiler bir hazine çok teşekkürler iyi akşamlar
-
usd try için sinyaller,...
-
öncü sinyallerde erkencilerde,
henüz 3 adet sistemde satış sinyali alabiliyorum
-
Dolar 2.51 üstadım.
Stres had safhada.
İçerde veya disarda bir şeylerin olacağından kuskulaniyorum.
Fareler gemiyi ilk terkeder. Büyük para fare gibidir.
Borsada Satislar hacimli olmuş.
-
voborsaya çalıştığım pc den sağlıklı bağlanamıyorum, sayfanın gelmesi oldukça uzun sürüyor ve beni sinirlendiriyor,
erkenci dediğim sistmler için resim atacaktım ve digger sistemlerdende aynı konuyu işleyecektim ama anılan neden bundan beni alıkoydu,..
adı üstünde erkenci ama bu erkenciler günlükte bzim bu düşüşü de vaktinden once verdiler,...
digger sitemler ise usdtry de henüz ''L'' tabanlarını bozmadılar,...
sadece erkencilerde usdtry için realize ihtimali var,..
-
[URL="http://hizliresim.com/gk8QYZ"][IMG]http://i.hizliresim.com/gk8QYZ.png[/IMG][/URL]
erkencileden bir tanesi bu, sarı oka bakarsanız eşitlik var,..henüz short alamamış ancak eşitlik zorlanıldığını göstermekte,...
-
[url=http://hizliresim.com/221pBj][img]http://i.hizliresim.com/221pBj.png[/img][/url]
digger erkenci olan bu ise az fark shortta
-
[url=http://hizliresim.com/07n3PZ][img]http://i.hizliresim.com/07n3PZ.png[/img][/url]
erkenci saatlik