ama bugün altın vuruştu.. ne demek sen %2 artı aç..sonra 92.000 kale gibi önünde dursun..
ümitler tükensin..
sonra %4 eksi yap... endeksin helvasını hazırlamak lazım..
Printable View
ama bugün altın vuruştu.. ne demek sen %2 artı aç..sonra 92.000 kale gibi önünde dursun..
ümitler tükensin..
sonra %4 eksi yap... endeksin helvasını hazırlamak lazım..
umarım iyi puanlar kazanmışsınızdır..5.000 puan herzaman olmaz..
ama açık söyleyim..günlükler bazen sıkıcı oluyor..yahu piyasayı unuttuğum oluyor..üüü
bugün yazılanlara şöle bi bakınca saraylı abinin uğradını gördüm,, hoş geldin abi :)
[quote=Astatin;307851]dow kapanış tahminim %2.5 civarı eksi..VOB açılış tahminim aynı niktar belki bi çıt fazla eksi...hehehe..ama tahmin bu her an iterasyon yiyebilir..[/quote]
eee ne olcek şimdi Asti paşa dow nerdeyse artıya geççek ancak anlamadığım bank of america cık %-3.50 ama dowa pek etkisi yok galiba, sanırım kardan 1000 puanı geri alcekler açılışta::: he belki fıcırlar göçer falan filan da yırtarız, ancak günlükte sankim burdan bi tepki gelecek gibi duruyor
[quote=a.kaya;307915]eee ne olcek şimdi Asti paşa dow nerdeyse artıya geççek iyimi sanırım kardan 1000 puanı geri alcekler açılışta::: he belki fıcırlar göçer falan filan da ancak günlükte sankim burdan bi tepki gelecek gibi duruyor[/quote]
yaww kayaboss, doweğer toparlarsa gelmeyeceğim dedimya 23:00 da..daha ne soruyon:o:o:o:D
şimdi sen diyosunki bugün dışarının her toparlamasına satışla tepki veren ve tepesine göre 5000 küsür puan basılmış olan vob yarın toparlar diyosun hemi..kimbilir..olabilir...::::o ancak FDJ şu anki gibi kalırsa +1000 gap falan olmayacağını söyleyebilrim..500 ü bulursan öp başına koy..ama fdj daha toparlarsa o ayrı...amma mesela fdj gevşerse ve bizim kapanışa göre az bir artıya bile gevşese burası yine eksi açar...felan feşmekan...:D
yani eğer yükseliş trendi bittiyse bu tip atraksiyonlar palanın mal küskülemesşne fırsat olur (bakınız bu sabah)..neyse yaww.sistemine uy..:::.kom
sağolasan dow, daxi de eyi artık birazda sabah alsalar yalandan tamamdır longlar..
[quote=a.kaya;307607]sistem sat versede uymuyorum burdan yukları tepki ihtimali yüksek evet sistem sat veriyo .dng :confused:
ancak ben flat beklmeyi tercih ediyorum 15 lik onayladı sat yatay gibi sanki 15 likte bakalım görelim[/quote]
[quote=Astatin;307608]leydisss en centılmın..
Mister kayaboss has been awarded...The best histemic trader of the year...:::.dng
(birkaç mesaj içinde, vay be sistemin son sinyali 1500 puan verdi ama biz 400 aldık gibi bir mesaj göreceğimize eminim..üühühü :))[/quote]
Bu arada....söylemiştim kayabosss:o
evet aynen ele, katılıyom sana Astatin..)
yani dow fdj yorumuna )
bull market'ın kapanış taze pozitif haberi artı dow daki dönüş artı + kapanışı artı momentum artı + FDJ yeter tabi lönklara daha nolsun Kardeşlerim..
[quote=nanodeal;307923]bull market'ın kapanış taze pozitif haberi artı dow daki dönüş artı + kapanışı artı momentum artı + FDJ yeter tabi lönklara daha nolsun Kardeşlerim..[/quote]
moddys in bankalarla ilgili haberi bugun saat 15.53 te matrıks ekranına dustu ve hafıf bır tepkının ardından cıddı bır satıs oldu. o haberden oturu bır beklentıye gırmek yanlıs olur..
dow geniş v yapmış kapanışımıza göre [B][COLOR=SeaGreen]+66 [/COLOR][/B][COLOR=SeaGreen][COLOR=Black]civarı HP Nasdaq'ı uçurmuşşş.. [/COLOR][/COLOR]
[quote=Astatin;307920]Bu arada....söylemiştim kayabosss:o[/quote]
ustad şimdi o anda sat geldiğinde 89675de Y/T göstergesi yataydaydı sonra trend diyince 89100 den cortladım evet 575 puan geç kaldım ama ne yapak riske girmek istemedim o anda hep cortlar elimizde patlıyordu biliyon :D :D :D psikoloji işte