5 dk alışta,
trade ( 20 dk ) flat,
60 dk flat
58850 üstüne atmasını bekliyorum long için..
Printable View
5 dk alışta,
trade ( 20 dk ) flat,
60 dk flat
58850 üstüne atmasını bekliyorum long için..
[QUOTE=VOBiX;143084]Duyup gelenlere bir iki lafım var.
[COLOR="Blue"][B]Kendi sisteminizi kurun.[/B][/COLOR] Sinyal veren adamın acil işi çıkar, yeni sinyali yazmayı unutur terste kalırsınız. Sonra adam mecburmuş gibi üstüne gidersiniz. Hoş olmaz. Geçmişte çok yaşandı böyle.
Bir de fake sinyalciler vardı onları deşifre ettik zamanında. Ben tepenin 50 puan altından ksıaldım dipten 100 puan yukarıda uzadım yazıp gevrek gevrek gülüyorlardı da ekstreyi koyamadılar. Şimdi yoklar. .dng[/QUOTE]
Aynen altına imzamı atıyorum, zamanında ben yaşadım bu durumu. Sap gibi ortada kalıyosun :::
stopladığım yerden shortladım gene 58525 kapa hedefim 58000 :)
stop 50 puan zarara..filat beklemece
20, 600 ü görmediği için tekrar şort...60 şort...
Fırtına öncesi sessizlik gibi sabah güzelde puan almışken flat flat izleyeyim artık ne yöne koparsa bakarım AGA bugün değişik taktikkerle uğraşıyor tam uyutma piyasası
sıfır işlem ..dünden 58800 den kısayım.:).eylülde şimdilik tam sistem uyguluyorum..bakalım bu sebat ne kadar devam edecek..
açıkcası korkuyorum..dow 350 puan verdiler(son 4 günde)..şimdi teper meper..
kaldıraç 2 olunca sistem rahat uygulanıyor..zararlar sıyrık olarak kalıyor..
Selam Voborsa... :) 1 hafta aradan sonra tekrar aranızdayım...58.400'den 4/1 oranında LONG yaptım...Stop-loss belli...Gerçekleşirse yazarım...Bu arada yeni katılımlarla forum bayağa şenlenmiş... :) Ağa katili Cani Kuzu işbaşında ha! :) Şu an hafif aporttayım ama az sonra bir şeyler daha yazmaya çalışacağım...Hepinize bol kazançlar...
58500 den short girdim gencler , aga kesin ters hareket yapıcak demedi demeyin :)
histemci biri olarak duygularım beni herzaman yanıltmıştır ::::::
20, 625 den long....60 şort...
625 den geçici al geldi..2 dak var..valla ben longladım..nasılsa 625 üzeri kapatır..
agresif long..vay anasına be..para kazanmayı unuttuk..aynı yerde dolanıp duruyom.saatlikde geçici al verdi..ama barın dolmasına 47 dakika var..