Onu bunu bilmem arkadaş... Teminatlar 800 TL oldu haberi gelmedikçe gecelere short kalmam... :..:
Printable View
Onu bunu bilmem arkadaş... Teminatlar 800 TL oldu haberi gelmedikçe gecelere short kalmam... :..:
[quote=Strategist;307875]Onu bunu bilmem arkadaş... Teminatlar 800 TL oldu haberi gelmedikçe gecelere short kalmam... :..:[/quote]
Strobaba strobaba,
bu teminat PSAR ın hilelisi bence...fiyat 85 ken teminatı 90 yaparlar ama fiyat 81 ken, teminatı 80 e indirmezler :) 90 da kalır...:p hatta fiyat 75000 de olsa indirmeyebilirler..bildiğin izmir torbası :)ehehehhe
kraşka kraşkaa kraşka...........
hacı abi üwww şelalenin graLı üwww üwwwwwww ühühüüühühühühhühü 80 den başlayaydı bu şelala üüwwwwwwwwww ühühüüh olmadı 85 den başlayaydı ühühühühühü gadere bak hühüühühühühü gısmete bak ühühühühühühühü
hatta 77500 den başlayaydı referandum sonrası direk şalala olaydı ühühühühühühü bahta bak ühühühühühühühühüühühühühühühü
vehatta 74 den başlayaydı ühühühühüühüh
ah keşkem ancak daha çok düşmüş olucaz neticede buyur burdan yak Mr. seagate..)
buca 2 avans berabere bitsin piyasalar mühim deel..)
tamam dow dönmüş olsun desteğinden buca yenilsede olur yada 3-3 olsun dow yinede çıksın ne biliyim işte..) amaan..
[COLOR="Red"][B][SIZE="4"]Moody's, Türk Bankacılık Sisteminin Kredi Görünümünü 'Durağan/negatif'ten 'Durağan'a Çevirdi. [/SIZE][/B][/COLOR]
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türk bankacılık sisteminin kredi görünümünü ''durağan/negatif''ten ''durağan''a çevirdi.
Moody's ikinci başkan yardımcısı ve raporun yazarı Arif Bekiroğlu Türk bankacılık sisteminin görünümüne ilişkin yayımladığı raporda, görünümün yükseltilmesinde iyileşen sermaye ve likidite pozisyonu, ilerleyen varlık kalitesi eğilimleri ile Türk ekonomisindeki toparlanma ve pozitif büyümenin etkili olduğunu belirtti.
Türk bankalarının, küresel mali kriz sırasında uygun kredi kayıp karşılıkları, güçlü bir sermaye tabanı ve tekrarlanan kar yaratma kapasiteleri ile desteklenen bilançolarının gücünün kanıtı olarak dayanıklılık gösterdiğini ifade eden Bekiroğlu, 2000-2001 mali krizinin ardından yürürlüğe konulan finans sektörü reformlarının, bugünkü bankacılık sisteminin istikrarının temellerini attığını vurguladı.
Haberin devamı için linke tıklayın
[URL="http://www.sondakika.com/haber-ekonomideki-toparlanma-etkili-oldu-2374624/"]http://www.sondakika.com/haber-ekonomideki-toparlanma-etkili-oldu-2374624/[/URL]
Bugün kapanışa doğru müthiş düşerek bir haber için yatırımcı yarın sabaha terse mi getirlmeye çalışıldı acaba?
Bunu yarın göreceğiz, fakat ortada fol yok yumurta yok, eniştemiz pala cümle alem ky yi neden öptü?:)
yeni duydum yaşasın hayır haber thanxx..)
momentum hesabı yaparız hem nası..
ne olmuş bugün piyasaya...vay anasına..
5.000 puanlık hareket yapmış...valla ben neredeyse 20 gündür shordayım(uzun zaman oldu )..o zaman yazmıştım..88500 den...
malum işler yoğun ..
şimdilik günlüklerle devam ediyom..
kaldıraç sisteme göre 4..maxsimun 10.000 puan zarar rezervim var...10.000 puandan fazla peşpeşe zarar ilk kontrat sayısını azaltırmak zorunda bırakır..