Günaydın..
Bereketli bir gün olsun bugün..
Printable View
Günaydın..
Bereketli bir gün olsun bugün..
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar
Günaydın vob ahalisi herkese bol kazançlı bir gün dilerim
[QUOTE=onvivo;142924]Aynen öyle, dolayısıyla MetaStock ve Matriks'te aynı sistem aynı sonuçları üretmiyor. Ayrı ayrı optimize etmedikçe tümüyle farklı sonuçlar geliyor hatta. Çünkü MetaStock -veri öyle geldiği için- her bir barı 5 dakika geç kapatıyor, bu önemsiz görünen sapma baştan sona farklı bir veri dizisinin üretilmesine sebep oluyor, sanki biri bir başka kontratın verisi gibi düşünebilirsin, o derece farklı.[/QUOTE]
Bu işin çözümü yok galiba :(
bu seferde yukselısle basladı allah allah ..
bu py tam karaktersız :::
MTX in ta **,
400 puan, elden kaçırdığımız kar, üstünede 275 zarar = 675 puan...MTX in bana kazığı...MTX in............ .. ..... .......
[QUOTE=Astatin;142930]MTX in ta **,
400 puan, elden kaçırdığımız kar, üstünede 275 zarar = 675 puan...MTX in bana kazığı...MTX in............ .. ..... .......[/QUOTE]
sırf ben kısadayım dıye boyle yapıyo .. dun ben uzun gırmıs olsam bugun -*1000 le acacaktı adım gibi eminim :)
günaydın arkadaşlar,kolay gelsin,rast gele..
Saatlik AL oku çıktı bakalım saat 10 a kadar bekleyecek miyim...
59 000 den shortladim...IMF gazi...ve dunki dibin 800 puan ustu...kiskirtti beni....
[quote=Astatin;142930]MTX in ta **,
400 puan, elden kaçırdığımız kar, üstünede 275 zarar = 675 puan...MTX in bana kazığı...MTX in............ .. ..... .......[/quote]
Vermesine berecekler ama arada kaymak gitti..üwwww...Hala deşarj olamadım....MTX in ...... ........... ....... .....................:mad::mad::mad:
Sn Hellim den ricam, bu tür durumlarda kullanılmak üzere uygun bir sembol bulup semboller arasına eklemekdir..
Ayrıca MTX in yine ......... .................
Çin %5 artı.