[quote=unlimitted;225494]paaaaaaaaaaaaaaat :::[/quote]
1145'i kırabilirse iyi olabilir mi?.heyk
Printable View
[quote=unlimitted;225494]paaaaaaaaaaaaaaat :::[/quote]
1145'i kırabilirse iyi olabilir mi?.heyk
[quote=excali;225487]Unlu memati abi,
Patlat bir papoa altını yorumu...heyk(İndikatörü bol olsun)[/quote]
1143,83'de şort emrim bekliyor.
1143,29'dan döndürdüler. ama emir silinmedi.
nasıl yorum? [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
[quote=unlimitted;225497]1143,83'de şort emrim bekliyor.
1143,29'dan döndürdüler. ama emir silinmedi.
nasıl yorum? [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote]
Bana yeterince açıklayıcı. Fişeng gibi..
Stop'un kaçta bekliyor?
[QUOTE=clark;225472]Yeni bir sistem uyguluyorum, uyguladığım sistem vob ta performansı çok iyi derecede artırtığı için buradaki arkadaşlarıma da tecrübe ve bilgi açısından faydalı olacağını düşündüğümden dolayı sizlerle paylaşmak istedim
Beni bilen bilir vobta işlemlerin sinyallerle ve sistemle yapılması gerektiğini vob un başladığı ilk zamanlardan beri savunanlardan biriyim .
Bu yöntem kazanç için kaçnılmaz dı ama sürekli ekran başında piyasayı seyretmek forumlarda endeksin yönüne dair yorum yapmak ,grafiklere ve sinyallere tam uyumu engelleyip kazancı kısıtlıyor şu an endeksin yönüyle ilgili hiçbir fikrim yok tamamen mekanik sistem uyguluyorum ve ay sonunda sapma yok bire bir sistemle getiri aynı emirler telf veriliyor sinyaller mesajla alınıyor ekranla boğuşma, stres yok.[/QUOTE]
şu an 60 kontrat işlem yapıyorum kaldıraç sıfır sistem senede ort 40.000 puan getiri elde ediyor oransal olarak yıllık getiri %90 ın üzerinde (vobta zaten kısa yoldan köşeyi döneyim =batak) yavaş yavaş sağlam temellerle büyümek ümidiyle herkese tekrar bol kazançlar seneye görüşürüz.
elmas gözlerini oynattı.............
[quote=excali;225499]Bana yeterince açıklayıcı. Fişeng gibi..
Stop'un kaçta bekliyor?[/quote]
eğer hiçbişey yazmadıysam, 25 pip diye düşünebilirsiniz.
genellikle öyle yaparım.
[quote=unlimitted;225506]eğer hiçbişey yazmadıysam, 25 pip diye düşünebilirsiniz.
genellikle öyle yaparım.[/quote]
1147'nin altındaymış:D
[quote=mbm;225505]elmas gözlerini oynattı.............[/quote]
yok mu şunun gözüne çokmak sokacak bi vatandaş derken marbaşçı soktu. :D
ralli mi geliyor ne............
usd/tl 1,50 nin altında yeniden..
zisd ....
pala tebdil-i kıyafet dolaşıyor :)
halk yatırım en iyi alıcı :)