-
[quote=Astatin;307801]AYrıca şu sorunun cevabını bilene strobaba süper bir indikatör adı söyleyecek...
0<X<1 ise
e: üssü demek..misal 3xe2 demek üçikskare demek...hülülülülülü..niye yazı seçeneklerinde super script yok..üwww[/quote]
HAdi ipucu da veriyorum bah...
1+x+xe2+xe3.....xe(n)=1/(1-x) dir. Bu durumda;
1+2x+3xe2+4xe3........(n+1)xe(n)=?
bak strobaba da ben de süper birer indikatör adı söyleyecez yanıtı bilene..Sfenksçi bulaşır bu soruya bence..satrançtan sıkılmış gibi geldi bana
-
[quote=Strategist;307806]Kesmedi patron... :))) %75 ve üzeri doğru işlem oranı olan günlük sistem arayışındayım... Ben de mi Katmandu dağına çıksam ne yapsam... :..:[/quote]
ne % 75 üstad günlükte % 260 lık sen sadece şortlara bakıyın tabi ki longlara da baksana :..: :..: :..:
-
[quote=a.kaya;307812]ne % 75 üstad günlükte % 260 lık sen sadece şortlara bakıyın tabi ki longlara da baksana :..: :..: :..:[/quote]
Patron getiri oranı değil doğru/yanlış işlem oranı lazım bana.. Günük olması sart değil, 15dk'lık falan da olur... Doğru yanlış işlem oranı düzenli olarak >%75 bir sistem yazamadım bir türlü gözüm açık gidecek... üvvv... :)))
-
dow toparlanırken yeni düşük yaptık..
-
way** 623 kontrat tek kalmede 4 kademe boyadı gavur..gerçi böyle boymalardan sonra yukarı ihtimaki daha fazladır ama du bakalım..en azından titrek in al vermesini beklerim flat için
-
ne düştü be sabahki en yükseğe göre -4.000 yaptık.yuh be...
-
shrt tp all done deal.. %50 long for short term trade)..
-
eeyyy gidi günler...eskiden dışarısı kötü değil veya iyiyken,içerisi çok abartırsa düşüşü, anında Genelkurmay Hükümet in kredi notunu düşürecekmiş fısıltıları çıkardı...aman diyim..eüzü...söylersen olmazmış..püff..
-
zor piyasa emme daxi canlı still bakalım
-
[quote=TÜRKOĞLU;307816]ne düştü be sabahki en yükseğe göre -4.000 yaptık.yuh be...[/quote]
teprik ederim PAMBIK..mükemmel bir EW analizi oldu bu:p..5 dalgatoplam 4000..en uzun 3 olsa 3000 ona ver kalanı 1000,1000 1 ile 5 paylaşsın..hemi..lem gırlaşmış vahşi dalga mı geçiyon...bi EW say dedik:..:..ohoooo..gece oldu tıh yok..:D ille SAZAN avatarı ile geliyim fırça gayım istiyon ha...:cool:.lelele.
-
-
86600 kapatır flat kalırım