tepkiyi izliyoruz...ebadını büyütürse...tepesine çakacagım...buralarda ellemem....
Printable View
tepkiyi izliyoruz...ebadını büyütürse...tepesine çakacagım...buralarda ellemem....
gene genc kuzulara...
bakın...derhal orjinal kontrat sayıma cekildim...azaldım...halbuki mantikan artmam lazımdı....bu riski karsılama gücüm üçün şarttı....
bugün asagıyı abartırsa...karı alıp long olma ihtimalim çok yüksek...
69 700 de bekliyorum kerizi....
gün içi marjı...2425 oldu...bu 2700 oldumu affedilmez olur....
daha önce 57,250 destek >direnç oldu...daha net olaraktan yeni direncimiz > 57,100 ...buraya kadar her yükseliş tepkidir....anadınnı....;)
futureler py yi cört olark tutmaya çalışıyor, herkesin hastir der gibi bir hali var, sanki birisi bir şey demiş, ama önce bunu oynayın sonra ona geçin der gibi, eskiden imtahan sorularını çalardık, 10 alanların dışında 10 almak yasaktı, belli olmasın diye, ortalamayı artırın gibiydi durum, sankim onun gibi
eğer bu paund veya oysa buysa, paund artıda, avro geçmek üzere, futurelerde felakete oynuyor, hastirmi kaznacak, yoksa futurelermi, macrolarımda oyunu yazdım, bu kovboy ve merkel and sarkoz bunu biliyoruz niye biz burada yazdık, tv ler ne diyor web cam olun, şaşı görün, onlara göre dünya AB batıyor, güneş batıdan doğacak, beyler para malla ikame ediliyor, bu borsa demek, patlayacak demek, ne zaman BARNAKTAN SONRA, ....
71075-70250 bandındayız,
70 750 deyiz....günnükçüler tekrar kesildi....bunnar olmazsa borsa yerinden oynamaz....
hala çıkar bu...pound 1.4620 oldu tepki muhtesemdi...koyun sürüsü shortcular yıgılmıştı...hepsini dogradılar...hepsi son iki gündür biriktirilmişti...ve kurt sürüsü çift baslı eylemini kodu....
hacim iyice cıldırdı...sürü tamamen kesildi...
70 550 deyiz...2 128 hacim...
bizi asla kesemiyor....işimiz olmaz onunla....
[quote=jani;240308]69 700 de bekliyorum kerizi....[/quote]
68700 daha eyi olmamı?