[quote=paradigma;240227]sn kuzu gerı kalan shortları kactan kapatacaksınız hedef varmı ? buralar uygun yerler degılmı ?[/quote]
ımkb 30 demek ıstemıstım :)
Printable View
[quote=paradigma;240227]sn kuzu gerı kalan shortları kactan kapatacaksınız hedef varmı ? buralar uygun yerler degılmı ?[/quote]
ımkb 30 demek ıstemıstım :)
eski yazılarımı okuyun...
ne dedim ana yorumumda....
önce avrupa...yani eurzone göçecek....sonra ingiltere....sonra japler çökecek...
o yorum çercevesinde...sırayla gidiyorum...BEN MACROYUM...EKONOMİYİM BEN...
GRAF MIRAF TAKMAM...pozizyonu alır yatarım...karı alır gömerimmmm...zararı gördüm mü MARGİNİ KOR YATARIM...İSTOP DİYE BİŞEY YOK....kitabımda yok...
er meydanına...bilgilerle donanarak inmiş bir yigit....ölümüne furusur....
İSTOP ise....1000 kez ölmektir....
yiyit....çöker lem bu dediginde...bilgilerini sentezlemiş kararını almıştır...1000 kerre ölmeye ne gerek var...ölürsen bi kere öl...ve ŞEREFLİ ÖL....ha ha ha
poker bu lem...borsa deell ki...
adamın eli boş...AMA REST ÇEKİYOR SANA....korkup İSTOP oluyorsun...paranı alıyor...elide boş keriziznnnn...
GUZU YERMİ LEM BUNU.....YEMEZZZZZZZZZZZ....
oda...resti GÖRDÜM DER....MARGİNİ SÜRER...sonra elindekileri alır..
hadise tamamen budur....
bilmem...anlatabildim mi....
genc kuzular...
sizlere yazıyorum...okuyun lennnnnn.....
pound...1.45 i az asagı kırdı...ve hemen kurtlar sürüsü devreye girdi...şimdi 1.4540...
gördün nü yawriiiiii....
GUZU BU BORU DEEELLLL....dibine kadar alaym dersen havayı alırsın ha ha ha....
yemekte hepsi yada cumada bay kuzu.
lem aaasama...beni acaip pohpohlamaz...yedirip içirmez...gerdege sokmaz iseniz...
YEN i yazmam....ha ha ha
Temel ile Fadime evlenirler ve gerdeğe girerler,fakat Temel tutturur Fadime ye illaki ters ilişkiye gireceğim diye, Fadime ne kadar olmaz dediyse de, Temel yalvara yakara ters ilişkiye girmeyi başarır. Aradan üç gün geçmesine rağmen Temel, Fadime ile konuşmaz. En sonunda Fadime dayanamaz "Temel bütün suç senin zorla ilişkiye sen girdin konuşmayacak birisi varsa oda benim" der.Temelden tek bir cevap ben ..t verenler ile konuşmam :)
1.45560....
birazdan borsaları alırlar....
evett...
son halim...
poundu kapadım...1 kdum 2 aldım...
vob da orjinal kontrat sayıma indim...azaldım yani...maliyetim 71 450 de...furguna devam....piramitleme...pariteler tepkiden dönerken....kısa vade direnci zorluyorlar su an...