buyuk abiler vade sonu anlasmıs agalar.. bence kımse oynatmayacak piyasayı burdan kırıscakalar , yenı vade yenı sans :P:cool:
Printable View
buyuk abiler vade sonu anlasmıs agalar.. bence kımse oynatmayacak piyasayı burdan kırıscakalar , yenı vade yenı sans :P:cool:
cuma yazdığım düşüncem mantıklı bence.bu bant 60/62 kırılmadan ekmek çıkmayacak.boşuna AL-SAT boşuna zarar boşuna komisyon ve moral bozukluğu...ben almıym...
[QUOTE=SEYYAH;142285]cuma yazdığım düşüncem mantıklı bence.bu bant 60/62 kırılmadan ekmek çıkmayacak.boşuna AL-SAT boşuna zarar boşuna komisyon ve moral bozukluğu...ben almıym...[/QUOTE]
Bataklık gibi aynen, debelendikçe daha çok batıyoruz :(
[QUOTE=SEYYAH;142285]cuma yazdığım düşüncem mantıklı bence.bu bant 60/62 kırılmadan ekmek çıkmayacak.boşuna AL-SAT boşuna zarar boşuna komisyon ve moral bozukluğu...ben almıym...[/QUOTE]
aga oyle deme gun ıcınde cok guzel kar oluyo :)) boyle daha keyıflı .. .lelele
komısyon demısken bankam sonunda komısyonumu dusurdu ::D daha cok al daha cok sat imkanım oldu..
[quote=enorton;142286]Bataklık gibi aynen, debelendikçe daha çok batıyoruz :([/quote]
önceden anlamak mümkün olsa salıdan çekilirdim kenara.bilemedik ve bindirimli bir şekilde öğrendik.
şimdi hsonu yazdımdı sistem 24 ağustosa kadar mükemmel performans diye.oaradn sonra çuvallamış 24 günde aldığının nerdeyse yarısını 5 günde vermiş.şimdi bu sistemi ay başından değilde ilk kez geçen hafta pazartesiden uygulamaya başlayan adam topu dikti gibi bişey :o
fena bişey...
59500 e atak olacak birazdan demedı demeyın ::: su an vob 60 000
60375 barında sat kesinleşti ekim vadede...full şort...tabiki şort abi..çin yıkılmış..bovespayı yemişler oy memişler...şort tabiki şort bir tanem...ben şort olmayayımda kimler olsun :)şu sıkışık piyasada bile 200 al 375 satla 175 puan yapan multipass sistemide hasretle kucaklarım...
[QUOTE=SEYYAH;142288]önceden anlamak mümkün olsa salıdan çekilirdim kenara.bilemedik ve bindirimli bir şekilde öğrendik.
şimdi hsonu yazdımdı sistem 24 ağustosa kadar mükemmel performans diye.oaradn sonra çuvallamış 24 günde aldığının nerdeyse yarısını 5 günde vermiş.şimdi bu sistemi ay başından değilde ilk kez geçen hafta pazartesiden uygulamaya başlayan adam topu dikti gibi bişey :o
fena bişey...[/QUOTE]
Evet benim sistemler de aynı durumda... İşin komiği benim küfredip bıraktığım pascal bu dönemde enaz çarpılanı...
son günlerde sıyrıklar var..sistem hala al da..cumadan beri.
[URL=http://img34.imageshack.us/i/sistemu.png/][IMG]http://img34.imageshack.us/img34/9743/sistemu.png[/IMG][/URL]
[quote=Kennym;142287]aga oyle deme gun ıcınde cok guzel kar oluyo :)) boyle daha keyıflı .. .lelele
komısyon demısken bankam sonunda komısyonumu dusurdu ::D daha cok al daha cok sat imkanım oldu..[/quote]
al benden de o kadar banka aracı kurumundan kurtuldum dünya varmış istedigin gibi hareket imkanı var 100-200 puana stop koy yaslan arkaya ama bankada sadece komisyonu çıkarmak için zaten 200 puankazanmalısın sonra yönün dogru olursa kar yazacaksın stresi bile adamı bitirir
[QUOTE=fXci;142289]59500 e atak olacak birazdan demedı demeyın ::: su an vob 60 000[/QUOTE]
Bilgi nerden geldi abi? Ağustosta deprem olacak diyodun, bak olmadı :D Tabi bugün de olmazsa...
[QUOTE=Astatin;142290]60375 barında sat kesinleşti ekim vadede...full şort...tabiki şort abi..çin yıkılmış..bovespayı yemişler oy memişler...şort tabiki şort bir tanem...ben şort olmayayımda kimler olsun :)şu sıkışık piyasada bile 200 al 375 satla 175 puan yapan multipass sistemide hasretle kucaklarım...[/QUOTE]
ucunu kacırdılar :))