Işin cümlesi şu
buradan amerikayı satın alıyoruz ve bunun için ımf cebimize para koyuyor, bizde yok çünkü,......
Printable View
Işin cümlesi şu
buradan amerikayı satın alıyoruz ve bunun için ımf cebimize para koyuyor, bizde yok çünkü,......
Guzum coniden düşme sinyallrı alıyorem, biz bunun fibonunu 10 80xx koymuşduk,......
dünkünün altınada kapatması yeterli, RSI sı düşmüş diyollar,.....
Buradaki kandırık ağayada ımf si kalmış,.....
ağa arada tost oldi, bir tarafında coni, bir tarafında imf şaşırdı, biraz harcasın deyyus, cepten yesin,....
gene bizim bilmedigimiz onların açıklanacagını bildigi bişey var....
bunnarın hepsi batacak...çaresizler....kucagımızdalar...gıvrastıkca daha çok yerleştiriyoruz...TÜMÜNÜ BATIRTMAZSAM NAMERDİM....
Para girişi korkunç....hacim cıldırık...
Şimdi şöyle düşünebiliriz,
coninin borsası ile, coninin parası beraber gidecek dedik, çünkü bir ülkeye güven o ülkenin parasının değeri ile ölçülür, .......
ölle ise coni düşerse ve IMF gecikirse bizim buradaki dolare bir süreliğine bağımsız hareket edebilir, çünkü makas yemiş durumda,......
[quote=jani;188531]gene bizim bilmedigimiz onların açıklanacagını bildigi bişey var....[/quote]
Guzum ımf yakın, çok yakın, başka bir şey yok, geriye kalanın hepsini bilyoruz, depişme bu yüzden, 70 e 75-77 olur,
Her yolu deniyorlar çıldırmış gibiler, korku bacayı sarmış durumda,.......altında kalacaklar,..........
Son 1/2 yide soktum....fullum...ortalamam 69 400 oldu....
[quote=jani;188548]Son 1/2 yide soktum....fullum...ortalamam 69 400 oldu....[/quote]
bravo...........lelele
Bunlar alenen örgütlü her yerlerinden belli, kimse aksini söylemesin,......
yasalarda suç bu, çok fena suç,.....