burası kısa vadeli ilk hedef usaglar...gücünüze göre karar verin....
Printable View
burası kısa vadeli ilk hedef usaglar...gücünüze göre karar verin....
benim ana hedefim çok asagıda...
biliyorsunuz stratejımı...
65 500 lerden shortladık...dedimki 1 koyup 2 alacagım...indi 58 600 e...
1 kodum 2.15 aldım....
dedimki...buradan fibo 50 ye tepki kor 62 000 lere...orada yeddi ceddimle yeniden shortlarım...VE SHORTLADIM...
KAPAMA YERİM...1 KODUM 2 ALDIM YERİ...
yani...62 400-6000=56 400....hedefim bu....
öptüm...
vob 15 dakkalık graf
kuzum senin ilk küçük hedef tamda zamanlama olarak kanal desteğine denk geldi...
60600 yeresi altında kalırsa aşağı potansı devam edecek..... 60600 altı olmazsa yukarı dovru (612xx yeresine kadar olabilir) ataklar gorebiliriz...
[IMG]http://i37.tinypic.com/255qhxe.png[/IMG]
60 500 de kapayıp...tepki tepesinden yeniden shortlanabilir....ben yapmam emme...
longcu slow traderi kıstıracagı yer....62 500-3000=59 500....
yani....oraya varıp sonra hokkalı tepki kor....kısacıları hergün dogruyor zaten...önemli olan benim gibiler....mala yatanlar...esas oglanlar yani....
[quote=jani;165813]longcu slow traderi kıstıracagı yer....62 500-3000=59 500....
yani....oraya varıp sonra hokkalı tepki kor....kısacıları hergün dogruyor zaten...önemli olan benim gibiler....mala yatanlar...esas oglanlar yani....[/quote]
longcu...esas oglanlar...59 500 de margin kıskacına düşüp yerleri ıslatır usaglar....oraya çaktırmadan inecektir....
[quote=jani;165816]longcu...esas oglanlar...59 500 de margin kıskacına düşüp yerleri ıslatır usaglar....oraya çaktırmadan inecektir....[/quote]
bunu nereden biliyorsun guzu derseniz...
yasadım gördüm....coookkkk pantolunumu islattım....
bu margin yüzünden...paramın iki katı nakitte bekler...margini...margininde marginini ödeyebileyim diye....
usaglar ben bununla yaglı güreşteyim hep...bunu soyuyorum...buna zırnık vermiyorum...zarardaysam bekliyorum...
çünki...yüzde 150 çıkmış şeyi shortluyorum ben.....ben makroyum...ben guzuyum....ha ha ha
usaglar karım 1800 puan oldu...yani yuzde 30 kardayım...dalagı elimde....
guzum cennet kapısı önümuzde
ha ha ha....fxci...dünya güzelim benim....