[quote=The Tatar;372962]patron düşüş için bişeyler eksik sanki 2 gündür :)[/quote]
abi o bir kenara da, sabaha göre %5 olan DAX ın eksisini umursamayan bu piyasanın ben ta **:o...vadesonunun da ta **:..:
Printable View
[quote=The Tatar;372962]patron düşüş için bişeyler eksik sanki 2 gündür :)[/quote]
abi o bir kenara da, sabaha göre %5 olan DAX ın eksisini umursamayan bu piyasanın ben ta **:o...vadesonunun da ta **:..:
ula yarının son gün olduğunu bilsem yeminlen dün geçerdim ekim vadeye...way **...
Asüt ağa,
Bayram öncesi , TV'de bahsedilen 500 milyon$ civarı londrada döviz bozduruluyormuş söylentisi hakkında ne düşünüyorsun??
Bir de yazılarında geçen şu "**" lı bölümlerdeki boşlukları doldurabilr misin? Açık konuşalım. Ayb oluyor...:..::..:
[quote=excali;372974]Asüt ağa,
Bayram öncesi , TV'de bahsedilen 500 milyon$ civarı londrada döviz bozduruluyormuş söylentisi hakkında ne düşünüyorsun??[/quote]
kim bozduruyur, neden bozduruyor:p yoksa misal ny da her gün 100b dolarlar exchange oluyor ama bizle bir alak kuramıyoruk
GÖRENDE DÜNYANIN EN BÜYÜK EN GÜÇLÜ EKONOMİSİ BİZİZ SANICAK :p
[quote=Astatin;372976]kim bozduruyur, neden bozduruyor:p yoksa misal ny da her gün 100b dolarlar exchange oluyor ama bizle bir alak kuramıyoruk[/quote]
Bozduruyorsa da niye BAYRAM ÖNCESİ bozduruyor ? Asıl kafamı bu kurcaladı..:confused:
[quote=excali;372982]Bozduruyorsa da niye BAYRAM ÖNCESİ bozduruyor ? Asıl kafamı bu kurcaladı..:confused:[/quote]
abi daha fazla detay lazım..olay ne bi açıklasan....adam belki harçlık dağıtacaktır.. belki şortta yakalanmıştır temşnat tamamlıyodur..ne bilimmm:p
hülülülülülü :)
[quote=Astatin;372986]abi daha fazla detay lazım..olay ne bi açıklasan....adam belki harçlık dağıtacaktır.. [B]belki şortta yakalanmıştır temşnat tamamlıyodur..ne bilimmm[/B]:p[/quote]
Sen, teminat tamamlaman gerektiğinde, Londra'da döviz mi bozduruyosun?.dng.dng.dng
[quote=excali;372991]Sen, teminat tamamlaman gerektiğinde, Londra'da döviz mi bozduruyosun?.dng.dng.dng[/quote]
seansı londradan izlediğim zamanlarda evet...hem spread ler düşük hem de 250000 tl nin üstündeki tutarlarda swift masrafı almıyorlar:..:
5 LİKDEKİ PUPU LARDAN DOLAYI FLAT TIRSTIM :p
[quote=Astatin;372993]seansı londradan izlediğim zamanlarda evet...hem spread ler düşük hem de 250000 tl nin üstündeki tutarlarda swift masrafı almıyorlar:..:[/quote]
Aste baba,
Ekim vadeyle Ağustos vade arasında niye bu kadar küçük bir fark kaldı (350 puan) sence? Londra kaynaklı mı?.dng