Güçlü vob güçlü türkiye, dowun dünkü +sına 1000 puan gap yapan pala eksisini görmezden geliyo, helal olsun deyip bize de long olmak düşer:)
Printable View
Güçlü vob güçlü türkiye, dowun dünkü +sına 1000 puan gap yapan pala eksisini görmezden geliyo, helal olsun deyip bize de long olmak düşer:)
flatım, bekleyecem, indra zamanı full girecem aynı puvanı alırım diye düşünüyorum, beklentiyle py örtüşmedi, buradan düşerse beklentiyle örtüşecek, e herkes bunu bekliyor zaten, diğer yön ise ters terste bırakır, yatay devam edecek, dün aşağı eğilimli idi bu gün yukarı eğilimli, ama yatay,...
günaydın...kızgınız... nedeni pala babasının düşüşünü görmezden geliyor...hafif eksi actı ve düşmeyede niyeti yok gibi...sebep??pala babasıın bu akşam tepeceğini biliyor onun ücün tutuyor piyasayı... zaten elide long... durduk yere millete para neden kaptırayım diye düşünüyor......ya tepmesse???
aşağı trend devam ediyor, eksik olan berket,....hayırlısı,...
hey ahali >>> 57,250.....dün de belirtmiştim....bunun değerini biliniz....:cool:
bura kırılmadıkça...sorun yok....velevki kırıldı....kanlı banyo başlar...:::
875 flat.....
long topluyorum, trende karşı geliyorum,.....
dip 70898 dir, sonraki 69129 dur, 72500 ise karar yersidir,
[quote=Kutsal Hazine Avcısı;239846]...
emme uşaklar bağa sanki bu deyyusun burlardan bu günnerde kalıcı dönceğini yoğmuş gibi gelii. [COLOR=red]düzeltip sonra yukarı basacağmış gibi gelii. [/COLOR]
beyle işte uşahlar. yarın ola heyrola.[/quote]
düzeltme kısmı başladı uşahlar. 71 civar hedefte.
onun altı bozar.
1000 puanı cebe attım usaglar.....
soygunu usulet ve suhulet içinde yapalım...İNCİTMİYELİM KERİZİ....
BÖYLECE İLK 1/2 NİN MALİYETİNİ...
70 450+1000=71 450 yaptım.....
şimdi elimde 71 450 maliyetli 1/2 miktar short var...öbür 1/2 yi tepkide gene kütletecegim...