[quote=YAVUZHAN;141846]61275 görmedi henüz ?[/quote]
pardon belirtmedim ekim kontratı tabiki :) agustostan tırsar oldum :rolleyes: her an elimde patlayacakmış gibi hissediyorum nedense :)
Printable View
[quote=YAVUZHAN;141846]61275 görmedi henüz ?[/quote]
pardon belirtmedim ekim kontratı tabiki :) agustostan tırsar oldum :rolleyes: her an elimde patlayacakmış gibi hissediyorum nedense :)
sistemin hala ala geçmemesinin verdiği inançla yysd..üwwww
ver küsküyü ver ver..küskü kimdeydi en son
61275 shortlar 60850 den kapatıldı + 425 puanla gune basladık hadı hayırlısı +.
[QUOTE=Astatin;141829]+.+.+.+.
Matriks Goldum yokken, veri falan izlemiyorken, sadece genel hava ve dışarılara bakarak ve düşük kaldıraçla da kazanıyordum bu işin başalrında..hem stresi de yoktu ...veriler sanki traderı manipüle eden uyuşturucular gibi[/QUOTE]
Yüzdesel olarak en büyük kazancımı, vob hakkında hiçbirşey bilmediğim ilk 3-4 ayımda kazanmıştım. Bırakın sistemi falan, ekran bile izleyemiyordum doğru düzgün...
bugün 875 den açılan taze şortlar 575 den filat..dünden kalanlarla devam
[quote=enorton;141853]Yüzdesel olarak en büyük kazancımı, vob hakkında hiçbirşey bilmediğim ilk 3-4 ayımda kazanmıştım. Bırakın sistemi falan, ekran bile izleyemiyordum doğru düzgün...[/quote]
ama bi süre sonra histem yerine sistem olsa daha mı iyi olur diye düşünüyo insan.. anlık işlem yapılıyosa sistem şart gibi yani en basitinden sistem tek cümlelik bişeyde olabilir zihinden takip edilebilen , "bir gün önceki değişim aralığının yarısı kadar artıs yada azalıslarda al , sat "
histem forever mı , sistem forever mı test etmek lazım :::
günün en düşük değeri 60600 den long :) en basit sisteme uygun olarak hamle yapıyorum bakalım patlayacak mı :::
[quote=jani;141784]seni yalnız bırakmam merak etme....
zekamla alay etmeye kalktı....bozuldum long oldum...maksat soymak....[/quote]
seans sonunda bugunu gapli arti acacagini soyluyerek ilk long olmustum....
sabah acilisla 61 000 yapinca...900 puanla optum kerizi....
total furgunum....2250+900=3150 oldu....
simdi flat bekliyorum....
trade açılış ardından alışa geçsede 60525 ten satışa geçerek güne fake ile başladı..
saatlik 61 bin üstünde dahi alışa geçemedi ve halen satışta..
Where is selçuklu who is a most populer ew, systems and feelings trader...Hey selçuklu, küskü is missing..Please provide a küskü (one küskü at least) to whole VOB..Give küskü, give küskü...Give no mercy...
dax a bir ibce ayar çekseler aşağı doğru biz 59xxx lermiyiz ne