[QUOTE=Astatin;141673]625 stop ve long..yorum yapma asti daa...sistemine uy....[/QUOTE]
Seans arası daha da fazla yüksek yapmaz Asti. Sen gene sistem histem arası davran. Adamlar her günkü seans arası kolbastıyı oynuyorlar. Bu oyunu pek sevdiler.
Printable View
[QUOTE=Astatin;141673]625 stop ve long..yorum yapma asti daa...sistemine uy....[/QUOTE]
Seans arası daha da fazla yüksek yapmaz Asti. Sen gene sistem histem arası davran. Adamlar her günkü seans arası kolbastıyı oynuyorlar. Bu oyunu pek sevdiler.
[quote=parderi;141676]Seans arası daha da fazla yüksek yapmaz Asti. Sen gene sistem histem arası davran. Adamlar her günkü seans arası kolbastıyı oynuyorlar. Bu oyunu pek sevdiler.[/quote]
ben kendime kızıyorum..sistem sabah al vermiş 500 de..sonra 175 e kadar düşmüş ve geri dönmüş..sata geçmemiş...düşünmeden longlamam lazımdı ama düşünüyoruz ....***** :)..bu arada en pis hareketler hep seans arası olmuştur başlamıltır voda..tabi pis derken bunun düşüşü de var :) metro dan habe ryokmu patron:rolleyes:
Rezil adam bunlar ya . Ulan 650 kontrat 850 den alacak adam, 875 i de çizer dimi. 20 saniye geçmeden cırrrrt çiz aşağı ver. Ne güzel İstanbul, Ne güzel Vob.
[QUOTE=Astatin;141677]ben kendime kızıyorum..sistem sabah al vermiş 500 de..sonra 175 e kadar düşmüş ve geri dönmüş..sata geçmemiş...düşünmeden longlamam lazımdı ama düşünüyoruz ....***** :)..bu arada en pis hareketler hep seans arası olmuştur başlamıltır voda..tabi pis derken bunun düşüşü de var :) metro dan habe ryokmu patron:rolleyes:[/QUOTE]
Valla Asticim Yeni güzergahların inşaatına girdik ama. İstihkakları ödemiyolar. Paramız vobda diyolar. Realize edince öderiz diyolar. Bizde burda tırışkadan 3-5 lot çeviriyoruz işte.:)))
şimdi...
shortcularıda dogradı....
hedefi 59 600 gariii....bi 1000 puan verir bana...
[quote=jani;141680]şimdi...
hedefi 59 600 gariii....bi 1000 puan verir bana...[/quote]
oyunuma göre....sert asagı ve makası eksi yaptımı...agamı öperim...
[QUOTE=jani;141680]şimdi...
hedefi 59 600 gariii....bi 1000 puan verir bana...[/QUOTE]
Jani kardeş sen kaşınıyosun gibi geldi bana.:):)
60500 kalesi savunulamazsa zort diye 60 000 e otururuk BENDEN söylemesi
[B]kszdoBs[/B]
60500 kale savunulursa zort diye 61000 oluruk yine BENDEN söylemesi :::
[B]kszdoyBs[/B]
longlar 800den shorta çevrildi
[quote=parderi;141678]Rezil adam bunlar ya . Ulan 650 kontrat 850 den alacak adam, 875 i de çizer dimi. 20 saniye geçmeden cırrrrt çiz aşağı ver. Ne güzel İstanbul, Ne güzel Vob.[/quote]
agam sistemcileri dogradı....agamın işi bu...
aaasama agamdan 1000 puan aırım....parderi...intikamım krkunctur benim....ha ha ha
[quote=jani;141685]agam sistemcileri dogradı....agamın işi bu...
aaasama agamdan 1000 puan aırım....parderi...[COLOR=black][B]intikamım[/B][/COLOR] krkunctur benim....ha ha ha[/quote]
bana anlatıldığı kadarıyla ağalar sistemcileri değil edebiyatcıları doğramışlar geçmişte bol bol...:D başkalarının yalancısıyım:D:D:D
intikam tabiri biraz dramatik değilmi yaw...neyin intikamı bu :) ..önemli bir şey(ler) olmalı...neyse umarım intikamını gönlünden geçtiği şekilde alabilrsin
birazdan agam trenin makasını degiştirdimi....transit mezbaha ....
ahanda ishakefendinin hahamları mezbahaya gidiyor...halal et üçün...koşer yani....