kapanışa doğru iyi aldılar. bunu izlemek lazım..
dow cumaya kadar kapanış tahminim 9780
Printable View
kapanışa doğru iyi aldılar. bunu izlemek lazım..
dow cumaya kadar kapanış tahminim 9780
[QUOTE=booth;141571]bu kadar süper verilerle dowun uçması gerekmezmiydi??? Heleki vobun??? Bu işte bi terslik var ama ne????[/QUOTE]
5 gundur ılk kez long pozısyon aldım ondan bu halde pıyasalar.. 5 gundur short yapıp kaybedıyorum ılk kez bugun pozısyon kapatıp sabahtan long olduk pıyasa dıbını gordu.. demekkı keramet bende aga.. 1 lotla oynıcam bundan sonra fake bı hesaptanda esas portfoyu orda yonetcem.. ne la bu pıyasa pıyasa dedık sınır ettı benı..
[QUOTE=selçuklu;141565]kara çarşamba olacak %5-10 düşer bence dow .. dow kapanış tahminim .. 8750.75 kayıtlara ageçsin .. :o.o:o:o[/QUOTE]
dow kapanış tahminimi değiştirmem gerekiyor :D:D.. ( çünkü kısa düşünüyordum flat gibi oldum )
vadeli kapanışında neyse .. oradan kapatsın dow :o
[quote=jani;141574]yarin...
60 900 acip 61 300 ihtimalini kullanmak uzere...geceye flat girmeyi sectim....[/quote]
bunu sectim...
cunki...
62 000 den...60 000 e inerek....yarattigi musteriyi haslamasi icabeder....
bunun ucunde....donup 60 900 veya devaminda 61 300 yapip....oradan 59 600 e inerek eliotcu usaglara bi umut cakmasi gerek....
bende long aslaaaa....
bende her tepkisini bekleyip cakmak var tepesine....basina fura fura cildirtmazsam bu kan emiciyi...NAMERDIM.
BUNUN GRAFIGINI...sevgili haugen kodu ana sahifeye....
[quote=selçuklu;141576]güzel projeksyon değil abi .. ben spread girdim çünkü :D:D.. mümüknse bu gece dowda atraksiyon falan olmasın ... :o:o:o:o[/quote]
o ne selçuklu patron..sprite falan..oruç başına mı vurdu patron.. :) delikanlı adam çift vade ters poz taşırmı abi, kınadım vallaha:..::..: abi bana sorarsan dow da bu gece atrksiyon olur...
ama senide takdir ettim...nasılsa yvadeyi uçururlar, ekim geride kalır bizde spread den götürürüz diyorsun...ama ya götürmezlerse :)
way wawy way..Geceye şort bi benmi kaldım yaw....tırsmıyor değilim..her şey PU yapmış zaten VOB da....yokmuya başka kısa..şşşş
cümleten iyi akşamlar !
[quote=Astatin;141583]way wawy way..Geceye şort bi benmi kaldım yaw....tırsmıyor değilim..her şey PU yapmış zaten VOB da....yokmuya başka kısa..şşşş[/quote]
61250 kısalara 60350 den ilave kısa yaparak girdim geceye patron :::
[QUOTE=Astatin;141583]way wawy way..Geceye şort bi benmi kaldım yaw....tırsmıyor değilim..her şey PU yapmış zaten VOB da....yokmuya başka kısa..şşşş[/QUOTE]
tebrik ederim patron hakkaten .. kısa iyi gibi geceye .. elmas var fdowda .. :o:o:o:o
cümleten hayırlı iftarlar .. :o
15 dklık sistem son 22 barda, 60 dklık ise son 5 barda satta kalmış...
DJ kapanış tahminim 9398
Artık ya kimse beni sevmiyo yada herkes oruçtan bitap düşmüş bişi yazmıyo...üwwww