-
[QUOTE=tuareg;141499]cık,, ben vobu bosadım, tovbelıyım, bır daha mumkunatı yok, beceremedık demek, ısrar etmenın alemı yok, py ye aracı kuruma ütüleceğime catır catır ben yıyorum sımdı,
ben calısayım py yesın, yok valla, maymunun gozu acıldı, sızı de allah kurtarsın ne dıyem..[/QUOTE]
doğru diyosun..bakalım..bizde bıraksak iyi..kötü alışkanlık valla..üüüüüü
-
panik yok kısa devam :)
61 bin yanarsa nasip değilmiş der stop oluruz..
-
valla vobu bıraktım hıc ılgımı cekmıyor artıkın, bır de sigarayı bıraksam piliç kurban edıcem
sahı bu short long felan dıyorsunuz, nedır o? piyasa ıle bır ılgısı var mı?
bakınız ne kadar uzak kalmısım:) işte kanıtı.
tam benım gunummus bugun, 60200den short acıp 60500den kapatır ne guzel 300 puan zarar yazardık, py şansına kussun artık:)
-
[QUOTE=tuareg;141504]valla vobu bıraktım hıc ılgımı cekmıyor artıkın, bır de sigarayı bıraksam piliç kurban edıcem
sahı bu short long felan dıyorsunuz, nedır o? piyasa ıle bır ılgısı var mı?
bakınız ne kadar uzak kalmısım:) işte kanıtı.[/QUOTE]
boşver uzak kal..bi başladınmı bırakamazsın..çektinmi bakıyım aracıdan paranı..bakıyım ne kadar kararlısın..
-
[quote=QUEEN;141505]boşver uzak kal..bi başladınmı bırakamazsın..çektinmi bakıyım aracıdan paranı..bakıyım ne kadar kararlısın..[/quote]
Para cekmek ne kelıme ablam, hesabı bıle kapadım, cıddıyım, asla voba bulasmam, 93lerde mark dolar parıtesınden bı ev bı araba kazanınca ulan bu vob peynır ekmek dıye şeyettım ama, değilmiş:D
-
[QUOTE=tuareg;141506]Para cekmek ne kelıme ablam, hesabı bıle kapadım, cıddıyım, asla voba bulasmam, 93lerde mark dolar parıtesınden bı ev bı araba kazanınca ulan bu vob peynır ekmek dıye şeyettım ama, değilmiş:D[/QUOTE]
eee...burası böle..emenetler gün geliyo veriliyo..kazandım diyen sevinmesin..:(
hooop vob gidiyoo..istop benn..
-
[quote=QUEEN;141507]eee...burası böle..emenetler gün geliyo veriliyo..kazandım diyen sevinmesin..:(
hooop vob gidiyoo..istop benn..[/quote]
snıff snıfff, mıs gıbı short valla:)
hadı herkeşe bol kazanclar...
-
ahanda fdow elmas oldu .. ewye göre üçgende olabilir ama ewci değilim ben o yüzden bence elmas.... :D:D:D
ekim uzlaşmaya ... kısayım şelale şelale şelale ... :o:o:o:o:o
[URL=http://img217.imageshack.us/i/adsz1rbb.jpg/][IMG]http://img217.imageshack.us/img217/5272/adsz1rbb.jpg[/IMG][/URL]
-
çok enteresan bi durum var,hem trade hem saatlik satışta olmasına rağmen piyasa 500 puan zıpladı..
kapanışa kadar epey volatil bir piyasa olacak muhtemelen.
-
girecemde veriden korkuyorm..yyaa..biri akıl versin...giriyimi
-
750 üstü üww..61400 göstertirrimikine..
-
pitrol geberik..dowu gebertirler..biz ayrı zaten..