fx çi hoşgeldin !
en uzun tatili sen yaptın şimdiye kadar,ama şövalye tahtına göz dikti :)
iyi dinlenmişsindir.yapıştır bir anna sistemide görelim,özledik..
Printable View
fx çi hoşgeldin !
iyi dinlenmişsindir.yapıştır bir anna sistemide görelim,özledik..
fxci gız flatmısın doğru söle..
[QUOTE=YAVUZHAN;141490]fx çi hoşgeldin !
iyi dinlenmişsindir.yapıştır bir anna sistemide görelim,özledik..[/QUOTE]
yok yok annayı boşadım ben abe ::: ölmek var dönmek yokh annaya ::: teknik treyd den başkası yalan..
sistemlerle elimi kolumu baglayamam :::
[QUOTE=QUEEN;141491]fxci gız flatmısın doğru söle..[/QUOTE]
karar yeresindeyim dahan karar veremedim ::: verdiğim zeman şeyle gözel bi analiz edecem tüm forum faidelensin gari
sayın queen kralıcesı, acık bufeden vazgectık barı ramazan cadırı kur, tente de olur, orucu gece tutanlar ıcın de iftar saatını 12,00ye al bari
cıkcık,
kazandıkca cımrılestınız hanımım..
dobo yapmaya çalışcek bu...belli..başaramayacak bemce..bugün longlar ütülmesi lazım bakalım..
[quote=QUEEN;141487]hoşgeldin:)))jani.lelele ölümüne..şortuz ...:::[/quote],
ha ha ha...short eyidir....yaz cunki....hevalar sicak....
ben 1350 puanini aldim deccalin....izliyorum sincik...amerikan verileri gelsin bi....yeniden duhul olacagim...bu deccala bi damla guvenim yok queen....
[QUOTE=tuareg;141494]sayın queen kralıcesı, acık bufeden vazgectık barı ramazan cadırı kur, tente de olur, orucu gece tutanlar ıcın de iftar saatını 12,00ye al bari
cıkcık,
kazandıkca cımrılestınız hanımım..[/QUOTE]
keşke kaznsakda kursak..valla ben aracıya çalışıyorm..onlar kursun çadırı..ne geldin sen şortcu..yok bitti de hadi güle güle..ütülürsün bak bu saatten sona..
fxci 2 denyle çok zevkli oluyore van münüt..flat kalma alıştıma yap:D
[quote=QUEEN;141495]dobo yapmaya çalışcek bu...belli..başaramayacak bemce..bugün longlar ütülmesi lazım bakalım..[/quote]
Bırak allasen dobo yu sortu, ramazan.. cadır.. tente.. ıftar.. beleş yemek...
[quote=QUEEN;141497]keşke kaznsakda kursak..valla ben aracıya çalışıyorm..onlar kursun çadırı..ne geldin sen şortcu..yok bitti de hadi güle güle..ütülürsün bak bu saatten sona..
fxci 2 denyle çok zevkli oluyore van münüt..flat kalma alıştıma yap:D[/quote]
cık,, ben vobu bosadım, tovbelıyım, bır daha mumkunatı yok, beceremedık demek, ısrar etmenın alemı yok, py ye aracı kuruma ütüleceğime catır catır ben yıyorum sımdı,
ben calısayım py yesın, yok valla, maymunun gozu acıldı, sızı de allah kurtarsın ne dıyem..
[QUOTE=tuareg;141498]Bırak allasen dobo yu sortu, ramazan.. cadır.. tente.. ıftar.. beleş yemek...[/QUOTE]
bildiğin çadır varsa bende alam.. enüştenü gideyim ..:D:D
snıfff snıfff, pıyasada sort havası var :(
bunu vobda tescıllı zarardayken kacan bırı olarak dıyorum, dıkkate almakta fayda var,,
snıff snıffff, mıs gıbı short kokuyo valla:(