cümleten iyi akşamlar, teşekkürü unutmayın,..........
Printable View
cümleten iyi akşamlar, teşekkürü unutmayın,..........
böylece...ilk yarının maliyetini yukarı çekme operasyonumuz sürüyor....
eksper...
yarın eksi acmazsa oyarım haaaa....
lem olumm...
euro düştükçe...alaman kefere daksta servet kaybediyor....
euroyu kaldırmaya güçleri yetmiyor...
gidip daksa furuyorlar...acıgı kapamak üçün....yakında bunnardan koparız biz...bugün basladık...bunnarın parası çöp oldu...dolayısıyla daks ta...
biz öylemiyiz emme...deeellllizzz...basımızda teyyip var...ardında amerika var....
[quote=jani;239830]böylece...ilk yarının maliyetini yukarı çekme operasyonumuz sürüyor....
eksper...
yarın eksi acmazsa oyarım haaaa....[/quote]
kıcıma güvensem kendim vururdum.....yarın ebenin örekesini görde akıllan....ha ha ha
yarına hazır olun, bunlar böle yapıyor ya, gelirlerse affetmem,.....şimdi dümen ortada böyle siya yukarıya 400 aşağıya 500 demiştik yukarıya 600 oldu, sorun deyil, benim sistem aslında günlük indra puvanına yönelik, her gün pazar hipotezine dayalı, yavni sürekli soygun teorisi , SST kişi falat olacak önce, indradan haber gelince, 10 kontrat üzerinden 3000 totali puvanını alıp uzayacak, şöleki temel düşüncemiz her gün pazar var ve her gün al sat, işin mi çıktı, flatsın uza ve git, arkanı dönüp bakma, isterse 5000 puvan düşsün, çünkü sen artık fix 300 puvan alıyorsun kontrata örneğin, yani vob seni istihdam etmiş, ayda 60000 puvan aylık veriyor, bunun için yapman gereken ise indregandiyi izlemek, teşekkürü ihmal etmemek,
heey goood job man, adamımım benim,....
[quote=eksper;239833]kıcıma güvensem kendim vururdum.....yarın ebenin örekesini görde akıllan....ha ha ha[/quote]
ha ha ha...
lem şerefsiz...o zaman niye hiç ikilemede...DÜŞER dedin...kastın mı var deyyuzzz...
min 1000 puan gap...yani 71 500 acılış...ahanda tükürdüm çüizdim altını...
lem eksper...50 puan karla kapamışım haaa....çok güldürdün lem...
yavni şu topiği ayakta tutanlar olarak, başta guzu, exper, küçük-k, ve ben deniz, kayıtlı az, izleyen iki katı bu böle olmaz, ağadan farkınız olmaz o zaman deyilmi, siz katılın bende katılıyım, bu böle,....
tekrar iyi akşamlar, adios amigos, spanaları severim, git yerleş deseler hiç düşünmem,
tek tehlikesi barlarda asılı domuzlar kafanıza düşebilir, iyidirler adm gibi admlardır, guizada öle bal yapmaz ama arıdır, neyse ben kara kartalım,....ole spana porto ve venezya and grace,
Evet; gelelım yarın neler olabılıre....
Gorudugum; gozlemledıgım bugun ıcın pıyasaya fazla bır mal verılmedıgı....
Bazı orta caplı oyuncuların Fon desteklı (onceden ogrenerek) akbank ve garantı tahtasındakı alımlarını ızledık....
Ilk seans TCELL ın tutunmasından dolayı bu aksam Amerıkadan fazla sorun yasanacagını cok sanmıyorum...
Yukarıda yazdıgım bant stratejım devam edıyor. 58.800 hedefımız 58.706 ıle geregını yapmıs. Alcalan tepenın bır gunde gecılemeyecegını tahmın ettıgımı yazmıstım....
Yarın yıne bu noktanın denenıp gecılememesı cıddı sıkıntılar yaratabılır.
Gecılme sartımız vadelıde 73.600-800 aralıgı ıle 58.800 sevıyesının aynı anda uzerınde kalınmasıdır. Bura gecıldıkten sonra gerek stoplar gerekse cover'lar ıle endekste ıkılı tepe hedefe GIRECEKTIR.
Asagıdakı noktamız ıse bellı. 71.600-800 bandının altında; 70.900-71.200 bandı hedefe gırecektır. 55.400-800 bandının asagı kırılması cıddı olumsuz senaryoyu getırıR. Kısa vade ıcın boyle bır beklentım yok ancak burası Turkıye; bellı de olmaz...
Herkese KARLI trade'ler dilerim...
[quote=jani;239838]ha ha ha...
lem şerefsiz...o zaman niye hiç ikilemede...DÜŞER dedin...kastın mı var deyyuzzz...
min 1000 puan gap...yani 71 500 acılış...ahanda tükürdüm çüizdim altını...[/quote]
1000 puvan gap... yavaş gel 300 puvan eksi gap olur...hepsi o...o da futureler eksi olacak onun hatırına....
buğün heç yazasım gelmedi. heç işlem yapasım da gelmedi. elim duşlara getti getti geri geldi. barmahlarıma bahtım. tombullar mı deyi.
yoh deeller. dedim o zeman işlem yapma.
pelayı arayasım zati heç gelmedi.
deyyus bakmış aramiim ağşama doğru aramış. emme yoh dedirttim. hep o mu yoh dedirticek. ben yoh dedirttim buğün. oh vallaha içimin yağı eridi.
bıktım bundan. bir hevalar. bir ben ne oldum delisi olmalar. bir kendini beğenmeler. bıktım vallahi uşahlar bu pelanın kaprisi heç çekilmii.
buğün kısaca deyeceğim şu. bu deyyusun yapacii belli. bilmiyem önceden yazan oldu mu? pek okuyamadım kusra kalmayın.
bu pela deyyusu bağa olye geliiki. bu up trendin üzerine hala oturmaya niyeti varsa buralardan bir düzeltmeynen silkmeye girmesi lazım.
yorgun argın bu araba yürimii uşahlar. teklii.
yoh işler kötüyse... mesela nası kötüyse diycen.
bu kötü olayı relatif bir olay uşahlar.
saa kötü baa kötü emme pelaya eyi. sonuç eyi.
saa eyi bağa kötü pelaya eyi. sonuç eyi
saa kötü baa eyi pelaya eyi. sonuç yine eyi.
dimekki saa baa ne o farketmii uşahlar.
bu pela belki bir-iki gün daha yukarı basar. herşey baa eyi mesajını virir. sonra döner.
hani eyiydi dersin. döner saa o geçen heftaydı der.
emme uşaklar bağa sanki bu deyyusun burlardan bu günnerde kalıcı dönceğini yoğmuş gibi gelii. düzeltip sonra yukarı basacağmış gibi gelii.
beyle işte uşahlar. yarın ola heyrola.