ahanda mersiyk gelmiş .. hoşgeldin ... bi smac çaksana voba mersi .. 45000 olsun vob .. :o:o:o:o:o
jerfin .. yapma etme ablam .. evde pembeoğlan, bebe ayılar , yılanlar ,çıyanlar ekmek bekler .. :o:o:o
jani ver küsküyü bitsin bu çile .. :o:o:o:o:o:o
Printable View
ahanda mersiyk gelmiş .. hoşgeldin ... bi smac çaksana voba mersi .. 45000 olsun vob .. :o:o:o:o:o
jerfin .. yapma etme ablam .. evde pembeoğlan, bebe ayılar , yılanlar ,çıyanlar ekmek bekler .. :o:o:o
jani ver küsküyü bitsin bu çile .. :o:o:o:o:o:o
[quote=abka;141172]titan -ik batar mı...:::[/quote]
bişey olmaz..bo modelde sadece MMO nun batma ihtimali var..çünkü para onda...ha sistemi aldığın arkadaş da batabilir ama sana ne:) sen kendi sisteminke koşturmay devam: bir ihitmalde para kazanacaksın ekstradan..kayıp ihtimali yok....hatta dur bakayım, ben senin bu sistemden kazanman muhtemel paraları teminat gösterip adına sendikiasyona bile çıkarım uluslararası piyasalara :) ...
(Şaka değil gerçek; Mesela bir banka Kredi kartı alacaklarını teminat gösterip YD dan borçlanabiliyor..Sonra ne oluyor, KK batakları artınca zincirleme haşırtos)
Hareketler sertleşmeye başlıyacak göstergeler tehlikeli bölgeye giriyor asağı hareket olasılığı yukarıya göre baya fazla
[quote=MMO;141173]OOOOOOOOOOOOO olmadı Kennym sisteme ben talip oldum TOKİ seyrantepe ihalesi gibi %50 üzerinde verirsen buyır senin olsun[/quote]
%30 a indirdim teklifi ::: maksat ihale sana kalsın ben oyle bi bakıp cıkayım dedim ihale dosyasına
eldeki tekniğe göre ,veri varsa kötü algılanmalı:::
walla YYPV de ısrar ediyorum..eğer 60000 ltında günlük kapanış olursa, aylardır piyasaların görmediği küsküyü bu hafta görebiliriz
Bir Fantazim Var çocuklar haydi anlat anlat BOB da borsada yenir...
Şimci VOB düşsün 59xxx lere..ben ordan kapatayım şortları..sonra 61000 e kadar tepsin, ben orda ekim vadede kısa açayım..sonra bir daha 59xxx kapasın...çokmu istedim yaww....vadesonu gerginliği aldıda beni
Şu garanla iş c de nevardır bilmem bu gün resmen piyasayı ikisi ile tutuyorlar.
yok düşüşler mıymy..
[IMG]http://i26.tinypic.com/11kbo1e.jpg[/IMG]
sabahki 60 dklığın güncel hali..Derin düşüş için iki eksik kaldı..TGG nin 2 den 1 e düşmesi ve en alttaki indikin 0 ı kesmesi.....ve enteresanki bunların hepsi bollinger kardeşlerin ortancalarının altında saatlik kapanış olması ile mümkün...olacka demiyorum..ihtimal diyorum..
[QUOTE=QUEEN;141183]yok düşüşler mıymy..[/QUOTE]
Ama esaslı diüşüş başlamak zorunda iç c verdiler garanı da verirlerse bu iş tamam
haydaa..yaw niye hep ben yazıyorum bugün yawww...yani anlıyorum mersi ile beni forumda başbaşa brakmaya çalışan arkadaşlar var ama böyle şeylere gerek yok..hem benim başım bağlı artıkın...:) belki mersi ninde bağlı..ama yok yok o hala zengin koca bulmak yerine, sermaye birikimi yapıp vob da yırtmayı düşünüyosa başı bağlı değildir muhtemelen..şeeeeeheeer kızı bu fakire gitmez....ahahahah