çarpıyolar sistemlerii..
Printable View
çarpıyolar sistemlerii..
Abka senin sistemi özelleden bana yollasana kardeş ben sinyallere uyucam söz veriyorum karın %50 si senin
[quote=QUEEN;141146]sat verdi sistemler..her an küsküyle karşılaşabilirsiniz..belkide olmaz..[/quote]
alıstık kusku yemekten :) varsın bidaha gelsin :::
sistem 900 den verdiği satı korumakta...ve şu anda erci e konuşmakta...:)
Bana Bobinerinin pozisyonunu söyleyin, size VOB un yönünü söyleyeyim..Ama malum foruma yazdığı pozisyonunu değil, gerçek pozisyonunu :) Avrmı bobineri ile hukuku olan :)
pıhh sana pambık...sen ew ci değilmisin arkadaş..arada bir saysan, saydırsan şu vob a ew tınısında...şşşş..kime diyorum
Yypv...
[quote=MMO;141152]Abka senin sistemi özelleden bana yollasana kardeş ben sinyallere uyucam söz veriyorum karın %50 si senin[/quote]
625 den kapattım longları :) oh be moralim yerine geldi.. bugun full kusku olmadı arada bı de bız sallamıs olduk..
abka sistemi % kac ortaklıga verirsin :) bak hem bu dunyada hem diger tarafta kazanırsın cok dua ederim :P
[quote=MMO;141152]Abka senin sistemi özelleden bana yollasana kardeş ben sinyallere uyucam söz veriyorum karın %50 si senin[/quote]
iyi teklif apka..kaçırma bence
cümleten selam ... oruç vobla beraber biraz ağır geldide o yüzden çok yazamıyorum . .:D:D:D:o:o:o:o:o
0 işlem kısa devam .. stoploss margincall ... hedef 15.000 vadeli ... şelale şelale şelale ..... :o:o:o:o:o
ramazandan sonra görüşürüz inşallah .. :D:D:D .. cümleten hayırlı bayramlar .. quenn bas smacı ... astain ver küsküyü ben orucum veremiyorum :D:D ... larossian abide gözükmüyor .. :o:o:o:o vay anasını ..
temmuz-agustos sistemler açısından [B]altın aylar [/B]olmuş.,birazda ondan...
gerci [COLOR="RoyalBlue"]çok uzun vadeli aylık [/COLOR]ortalaması %20 puan..yani vob 40.000 ise 8.000 gibi..puan olarak..
[quote=Astatin;141155]pıhh sana pambık...sen ew ci değilmisin arkadaş..arada bir saysan, saydırsan şu vob a ew tınısında...şşşş..kime diyorum[/quote]
bu çıkışı saymak imkansız gibi bişey.ancak bitecek tepe görülecek 5/6 bin puan düşecek ondan sonra etiketlenir.
neden diye sorarsan.dalga uzatıyor,bi daha uzatıyor,bi daha, bi daha....
sistemlere sat verdirttiler ama vade sonu varken 60,000 altına indirmezler bunlar...