-
[IMG]http://e1210.hizliresim.com/12/m/f2bkc.png[/IMG]
1- yeşil çizgiler: yukselen takoz, eğer ki dünkü ve önceden yaptığı hareketlerin işareti buysa dün kırıldı. tekrar alt bandına doğru bi yukselme beklenebilir bu durumda 48-50 civarları alt banta değebilir ve aşşaa gelir bu durumda hedef 1705 oluyor. yalnız 50 lerin üstüne çıkması dururmu bozar..
2- alttaki sarı çizgi üstteki yeşilin paralel çizgisidir ve şu an 1736 dan geçiyor. bu da ya yukselen kanala ya da bir bayrak formasyonuna işaret edıyor eğer bi kanalsa zaten kırılmayacak ve üstteki çizgiye ulaşmaya çalışacak yani 1760 lara.. eğer bayrak olacaksa ki o zaman 1736-35 ler kırılmasıyla olur. o zaman da hedef 1690 olur..
sonuç olarak bu ne olursa olsun bu 1735 çok çok önemli alttan geçen ve önceden gelen bi trend var bu da burdan geliyor.. kırılması 1700 lere yolculuğu onaylayacak..
saygılar sevgiler hayırlı cumalar.....
-
[IMG]http://a1210.hizliresim.com/12/m/f2bql.png[/IMG]
ayrıca ilgilenenlere şöle bişi var ŞEKER tatlı bi uzun poz fırsaatı sunuyor üretim maliyeti 18,75 dolar fiyat 19,70 lere geriledi aşşaa inerken ii para bıraktı Allah a şükür 19,65 destek eğer ki kırarsa daha önce ikili dip yaptığı 18,75 e kadar gider ama yukarı çıkarsa da süper bişiler bırakır...
-
ayrıca günlükde aşşadan gelen bir trend çizgisi var. oda buradan geçior onsda yani bugün çökebilir bu meret...
-
[IMG]http://c1210.hizliresim.com/12/m/f2c5m.png[/IMG]
dün gönderdiğim ve bayrak formasyonu yapıyor dediğim ve de 31 hedef olarak belirttiğim gümüş ün şimdiki fotosu..
buna bakılırsa ve de doğru çıkarsa ki zaten dikkat ederseniz bayrak alttan denenmiş bi kere ve içine yine girememiş. bu durumda ben derimki altında bayrak değil takoz oluştu ve de hedef 1700 ya da vob un dediği gibi günlük kanal desteği bende o var ama o 1709 dan geçiyor şu anda 1735 aşşa kırılırsa altında satışlar sertleşir....
-
bence yıkılcak duvarlar burası kırılırsa pazartesi sabah 5 e kdr devam eder satış...
-
[QUOTE=selçuklu;419010]aha buda grafiksel trade planım .. yanlış olabilir .. projeksyon gerçekleşmeyebilir falan .. :o
[IMG]http://g1210.hizliresim.com/12/j/dzx4v.png[/IMG][/QUOTE]
projeksyon saat gibi ... 1752 kısa devam ... dolunayda kısa kapatıp evladiyelik uzayacam kısmetse ...
[IMG]http://f1210.hizliresim.com/12/m/f2cd8.png[/IMG]
-
aksi durumda maliyete stop yazdım 1752 istopumdur ...
-
dolunayın tam tarihi kaçtı yaw? unuttum. kafa durdu...
-
-
bitti bu iş yıkılır bu gece bu
-
1735 allah ne verdiyse short...
-
bugün yeni ayın son saatleri içerisindeyiz.son bir dip ardına dolunaya yükseliş seçeknekler arasıdaydı.
-
yadigar patronu hiç dinlemiyosun ya hayırlısı dikkat et
-
gümüşe göre az düştü altın...
-
1720-30 arası gelirse 1 long daha diyecem long devam toplam 3 poz olacak enfazla 4 poz olacak
-
[QUOTE=sebastian;419212]yadigar patronu hiç dinlemiyosun ya hayırlısı dikkat et[/QUOTE]
dinlemiyorsun derken anlayamadım ? :confused::confused::confused:
-
1733 flt. dşüş öğleden sonraları gelşr diye flt...
-
-
short olmak ya da olmamak konusu (beni ilgilendirmez doğru kaybedene de üzülüyor insan)
-
[QUOTE=sebastian;419219]short olmak ya da olmamak konusu (beni ilgilendirmez doğru kaybedene de üzülüyor insan)[/QUOTE]
yok hyr yanlışı anlamadım 1735 kırdı diye shortladık işde onu diom :)
-
arada bakıyorum .. fiata ... kısa devam .. dediğim gibi şahsen .. projeksyona güveniyorum ....
-
beni boşverin psikolojim rezalet. 100 bin dolar kaybettim. 10 bin dolarım kaldı sadece. 40 bin dolarda borç buldum 50 bin dolarım var. 150 bin dolar olsun tekrar geri 50 bini sahibine vercem 100 binide kendimin onuda alcam ve kanrıya çekilcem bu işlerden elimi ayağımı sonsuza kadar çekicem...
-
[QUOTE=selçuklu;419223]arada bakıyorum .. fiata ... kısa devam .. dediğim gibi şahsen .. projeksyona güveniyorum ....[/QUOTE]
bende aynen düşünüorum 1735 kırdı. cumaları düşer zaten. pazartesi sabah asya ile sabaha karşı dip yapar diorum...
-
saatliğe göre biraz tepecek gibi...
-
[QUOTE=selçuklu;419226]durumum çok benzer .. şu son short ... ii oldu biraz ... sonrasında planım dolunayda short kapatıp longlayacam... o long çok önemli ..... planım işlerse .... longda baya bi kalacam ... ekran falan komple kapatacam ... 3 ay ...[/QUOTE]
ağa hayatım boyunca topladım. 27 yaşındayım. 2 haftada hepsi gitti resmen şaka gibi. bende işte dolunayda 35 lot filan edior uygun yerden tek tuş alıp ekran mekran kapicam onun peşindeyim... tek korkum kapitilasyona yenik düşmek...
-
dünden beri sistem test ediyorum 1 dakkalık 5 dakkalık 15 dakkalık tıkır tıkır çalışıyor gözüm 30 luk ile saatlikte ordanda sonuç çıkarsa burda sinyal paylaşacam kimse yanlış anlamasın repainti varmı yokmu dezavantajı varmı onu test ediyorum repainti yok eksiği nedir nedeğildir onu test ediyorum
1-5-15 te al ver yapıyor 30 da saatlikte al veriyor satı yok şuana kadar
-
benim şahsen 1 lik ve 5 lik sistemim olsa çok işe yarar,
ama yok indiklerle idare ediyorum,
anlık giriyorum bir lokma alıp çıkıyorum, doğrusu pek karda etmiyorum :(
en azından 1 lik bir sistem olsada yeter bana şahsen :)
-
5 dakka ne yçne kırarsa o yöne devam...
-
-
1737,5 kapattım kısayı ..
-
1738,1 den de ben kısa açtıydım Selçuklu patron :(
-
1736,55 deneysel long ...
-
[QUOTE=cozbek83;419239]1738,1 den de ben kısa açtıydım Selçuklu patron :([/QUOTE]
hayırlı olsun patron ... bilinmezlik ...
-
5 lik graf dip kokuyor ..
-
-
[quote=filozof;419198][IMG]http://a1210.hizliresim.com/12/m/f2bql.png[/IMG]
ayrıca ilgilenenlere şöle bişi var ŞEKER tatlı bi uzun poz fırsaatı sunuyor üretim maliyeti 18,75 dolar fiyat 19,70 lere geriledi aşşaa inerken ii para bıraktı Allah a şükür 19,65 destek eğer ki kırarsa daha önce ikili dip yaptığı 18,75 e kadar gider ama yukarı çıkarsa da süper bişiler bırakır...[/quote]
sabah attığım grafik ve açıklaması yukarda
160 kişiden bir kişi çıksında evet bende gördüm sabah aldım desin teşekkür etmesin önemli değil kendi kazandığıma sevinmeyecem bi kişiye faydam olduğuna sadece sevinecem.alanın şu anda kar hanesinde yatırdıpı paranın yüzde 50 si kar yazıyodur.. 1200 tl lik şeker kontratında 600 tl ye yakın kar. bu neki bize bu yetmez diyosanız sabır sabır sadece sabır......
-
[QUOTE=filozof;419246]sabah attığım grafik ve açıklaması yukarda
160 kişiden bir kişi çıksında evet bende gördüm sabah aldım desin teşekkür etmesin önemli değil kendi kazandığıma sevinmeyecem bi kişiye faydam olduğuna sadece sevinecem.alanın şu anda kar hanesinde yatırdıpı paranın yüzde 50 si kar yazıyodur.. 1200 tl lik şeker kontratında 600 tl ye yakın kar. bu neki bize bu yetmez diyosanız sabır sabır sadece sabır......[/QUOTE]
valla sadece vob30 ve altın oynuom reis :)
-
160 kişiden bir kişi çıksında evet bende gördüm sabah aldım desin teşekkür etmesin önemli değil kendi kazandığıma sevinmeyecem bi kişiye faydam olduğuna sadece sevinecem.alanın şu anda kar hanesinde yatırdıpı paranın yüzde 50 si kar yazıyodur.. 1200 tl lik şeker kontratında 600 tl ye yakın kar. bu neki bize bu yetmez diyosanız sabır sabır sadece sabır......[/QUOTE]
patron ne şekeri .. sarı şekerle başımız belada .. şekerim düştü ... feci...:o
-
Sabahki mesajınız özellikle dikkatimi çekti.Şeker pamuk buğday gibi emtialar üzerinde konsantre olmaya başladım...Grafiklerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok yararlı olacağını düşünüyorum...Saygılar...
-
[quote=Vob Trader;419247]valla sadece vob30 ve altın oynuom reis :)[/quote]
burda heralde kimse bulgur pirinç soya yağı patlıcan yağı piyasasıyla ilgili kimse yok. çıksaydı ben de onlara tiyoyu benden aldınız çıkacağınız şekli de belki de benden almak istersiniz diyecektim.. zararı yok ..
bi büyük yatırımcıya adamın biri tiyo vermiş falanca kaıdı al demiş çıkacak o da 10 bin lot sat demiş broker a tiyoyu veren demişki ben sana çıkacak diyom sen ne yapıyon demiş. aradan zaman geçmiş adam tekrar sölemiş çıkacak diye adam tekra broker a 10 bin daha sat demiş.. tiyoyu veren yalvarmış bu kaıt çıkacak bana güvenmıyon mu demiş.. yatırımcı da en güvendiğim kişilerden birisin demiş. adamda niye o zamn satıyosun diye sormuş bekle demiş adam. broker a dönerek açıkları kapa tekrar uzun yap demiş al yani hisseyi almaya başlamış. yatırımcıda kim olursa olsun bana biri tiyo verirse denerim demiş sattım bu kaıdı baktım ki alıcısı varmı diye gerçekten. alıcısı olduğunu gördüm evet bu kaıt çıkacak demiş. adam da bana ne kadar komisyon verecen demiş o da 500 ü senin ne zaman satmak istiyosan sat paranı al demiş. adamda sen kendi kaıtlarını satarken benimkileri de sat öle verirsin benim paramı demiş. he he tiyoya uyan yoksa tiyo veren kişi olarak benim de sorumluluğum yoktur.. ne mutlu ki bana kimse uymamış