-
% 70 ithimal akşam 91000 civarı kaparız sistem 15 satta olmasına rağmen böyle diyom bak astiprof ;) yarında 15:00 dan sonra 88-87500 lere geliriz sonra 92-93*** gidebliriz diye sesli düşünüyorum. :..: :..: :..: he şu da var pardon eğer 15 likte 3 mum 89350 altında kapanış olursa bunlarda çöp olur :..:
-
Bu EURUSD'yi 1.37'ye kadar verecekler gibi bir hissiyata kapıldım aninden... Long'lamak çok kolay geliyo da short'lamak için 144 tane konfirmasyon bekliyorum... Short'da çarpa çarpa ters-KY yaptılar beni... :..:
-
[quote=Strategist;307648]Belki de kendilerine yeni nick alıp uğruyolardır patron... ;) :p :..:[/quote]
Strobaba,
Yeni avatar işi keyifli oluyor, elbise değiştirmek gibi falan da...::: Yeni Nick sarmadı beni..bi kere denemiştim malum alışamadım...eskiye döndüm..:D hoş bişi değil...Allah mecbur etmesin:cool:
-
[quote=Astatin;307649]selam strobaba..ben şirinbaba....:D
patron getiri eğrisinde NUNU mu yoksa PUPU mu olmasını tercih edersin.dng:D.lelele[/quote]
Ben getiri eğrisinin çevik, ahlaklı ve yukarı doğru eğrilenini severim patronaj... :..:
-
[quote=a.kaya;307650[COLOR=red]]% 70[/COLOR] ithimal akşam 91000 civarı kaparız sistem 15 satta olmasına rağmen böyle diyom bak astiprof ;) yarında [COLOR=red]15:00 dan sonra 88-87500 lere geliriz sonra 92-93*** gidebliriz [/COLOR]diye sesli düşünüyorum. :..: :..: :..: he şu da var pardon eğer [COLOR=red]15 likte 3 mum 89350 altında kapanış olursa bunlarda çöp olur[/COLOR] :..:[/quote]
Kayaboss teprik ederim...Gayet nokta tespit ve hedefler..;) Eğer tutmazlarsa strobaba ile bana pis malzeme çıkar yalnız..demedi deme:o:D
-
öbür nickin tam bi felaket ama bu nickin tam nickin Astatin.. Cool very cool.. ne nick alsam olur teorisi gibi..
-
haydi bre daxigirl geçme şuraları tekrar please
-
15-20 dk arası bir operasyon olabilir paraşütleri kontrol edin :)
-
-
[quote=Astatin;307647]hülülülülülü...titrekpas iş yaptığına göre ne düşünmeliyik aceba...getiri eğrisi de çift tepe yapmış ama..ehehehehe..kukuriku...
şincik bir de sıfır puanlık uzman sorusu geldi aklıma...sisteminizin fiyatla NUNU mu yoksa PUPU mu yapmasını tercih edersiniz...keh keh keh..hiç güleceğim yoktu vallah..her an satta verebilir..ehüühühü
[IMG]http://i52.tinypic.com/zy7ibq.png[/IMG][/quote]
ustad bu titrek çok titriyor bence bunun daha çooook fırın ekmek yemesi lazım :..: :..: :..: sen msq dan şaşma derim ;)
-
[quote=Astatin;307628]Strobaba strobaba nerdesin...
YA bişi soracaktım sana...bazı eski dostlar!!! çok zaman oldu uğramıyorlar:D:D:D:p:p..nooldu acaba başlarına bişiy mi geldi..hiç de uğramıyorlar ha..ayıp valla...:D[/quote]
[quote=Astatin;307639]Selçuklu patron nerde yaw..Acaba yine KILIÇLI SELÇUK PAŞA oldu da sefere mi çıktı... üwwwww...Eyyy Selçuklu geldiysen 3 kere masaya vur...üw[/quote]
[quote=Strategist;307648]Belki de kendilerine yeni nick alıp uğruyolardır patron... ;) :p :..:[/quote]
Selamlar,.lelele
Eski dostlardan biri de ben olmalıyım galiba.....brv
Burdayım bazen,okuyorum sizleri....:D
Tradelere devam ,+.
Sevgiler ...
-
[quote=a.kaya;307659]ustad bu titrek çok titriyor bence bunun daha çooook fırın ekmek yemesi lazım :..: :..: :..: [COLOR=red]sen msq dan şaşma derim[/COLOR] ;)[/quote]
bingooo:..: ama ben bu titrekten bile daha çok işlem yapan histemciler tanıyorum:..: