[quote=QUEEN;141059]5 dak satta..al verirse yazarım..[/quote]
Halk müziğinden şifresi var UZUN olur gemilerin direği deyip uzun olacaksınız bugünün şifresi bu hehehe:..:
Printable View
[quote=QUEEN;141059]5 dak satta..al verirse yazarım..[/quote]
Halk müziğinden şifresi var UZUN olur gemilerin direği deyip uzun olacaksınız bugünün şifresi bu hehehe:..:
APKA bir şey dikkatimi çekti...Forumun en çok mesaj silen üyesi sensin :)
Bu arada sana kötü haberim var...10 dklık bir sistem üzerinde çalışıyorum tamamen farklı bir yaklaşımla...son 4 ay %139, Kİ/Zİ: 42/32, MAx. Kayıp : %2.17, MAx. Kaza. %17.33
bilemiyorum yani bu gece uyuyabilirmisin :)
Şaka bir yana baktığım bir cok ind. aşağı gösteriyor benim ana Göstergem uzun diyor bekliyoruz
parite zyıfladı...
walla arkadaşlar taaa cuma dan ifade ettiğim üzere...bugün düşüş günü...%51 ihtimalle....hatta sloganınıda atayım...pis verecekler :)
[quote=QUEEN;141069]parite zyıfladı...[/quote]
pariteyi boşver pamığı zayıflatmak lazım..günde 12 galon kola içiyomuş... bu arada bugün menüde ne var...mcdonals dersen çok kırılırım...
[QUOTE=adalı54;141066]Halk müziğinden şifresi var UZUN olur gemilerin direği deyip uzun olacaksınız bugünün şifresi bu hehehe:..:[/QUOTE]
kısada bekleyen arkideşler için al sinyali stoplos olabilir..diye al verirse yazarım..ama düşecez..gibi gibi:o:o:o
[QUOTE=Astatin;141071]pariteyi boşver pamığı zayıflatmak lazım..günde 12 galon kola içiyomuş... bu arada bugün menüde ne var...mcdonals dersen çok kırılırım...[/QUOTE]
iftar menüsü..ama orucu yedim ben..tutamıyorm..sinir sistem bozuluyo.
İŞTE BUUUU....61100 de geçici ok çıktı..yuh be çıktığı saate bak...11:45 e kadar bekle şimdi..ama bi dakka yaww..ben zaten şortum :)
fdow da 30 dklıklarda nu var..genelde tutar..
[URL=http://img44.imageshack.us/i/somt.jpg/][IMG]http://img44.imageshack.us/img44/1941/somt.jpg[/IMG][/URL]
[quote=QUEEN;141073]iftar menüsü..ama orucu yedim ben..tutamıyorm..sinir sistem bozuluyo.[/quote]
bende tutamıyorum.. o yüzden dedim ne var diye menude...:::
[quote=Astatin;141067]APKA bir şey dikkatimi çekti...Forumun en çok mesaj silen üyesi sensin :)
Bu arada sana kötü haberim var...10 dklık bir sistem üzerinde çalışıyorum tamamen farklı bir yaklaşımla...[B]son 4 ay %139, Kİ/Zİ: 42/32, MAx. Kayıp : %2.17, MAx. Kaza. %17.33[/B]
bilemiyorum yani bu gece uyuyabilirmisin :)[/quote]
o ne lan asti? acaip hayvana benziiir bu sistem :::