[quote=Vob Trader;419132]o kaldıraç sadece 15 günde hayatımı . . . ti benim :)[/quote]
abe acele etme elbette işaret fişeği gelecek orda pramitle olmasa paçalla çıkartacaz zararını :D
Printable View
[quote=Vob Trader;419132]o kaldıraç sadece 15 günde hayatımı . . . ti benim :)[/quote]
abe acele etme elbette işaret fişeği gelecek orda pramitle olmasa paçalla çıkartacaz zararını :D
1743.50 altın long...
[IMG]http://b1210.hizliresim.com/12/l/f1lh8.png[/IMG]
altın yukselen kama hedef olarak 1748-50 geçilmezse 1720 gibi
[IMG]http://b1210.hizliresim.com/12/l/f1ljd.png[/IMG]
gümüş yukselen bayrak içine giremezse hedef 31 gibi
[quote=Vob Trader;419136]1743.50 altın long...[/quote]
abi acele ettin erken davrandın bugün coniler tutmayabilirler göstergeler kırmızı yanıyor inşallah terse gelmesin
[QUOTE=fotomidyat;419135]abe acele etme elbette işaret fişeği gelecek orda pramitle olmasa paçalla çıkartacaz zararını :D[/QUOTE]
10 bin dolarla 100 bin dolar zarar çıkmaz :) kendimi kandırmayayım .dng
dusuyomu ne... aglayacam ... zero islem dunden ... kisa devam ...
merkez bankası gene faizi düşürmüş bunu fırsat gören yerli kocaman bangalarımız gene vatandaşa faiz vermez ama ek hesaplara yıllık yüzde 60 faiz alırlar..
vatandaşın mevduatına gözdikilmiş durumda pehhhhhh
kredi faizlerinide düşürseler bari...
[quote=seagate;419143]merkez bankası gene faizi düşürmüş bunu fırsat gören yerli kocaman bangalarımız gene vatandaşa faiz vermez ama ek hesaplara yıllık yüzde 60 faiz alırlar..
vatandaşın mevduatına gözdikilmiş durumda pehhhhhh[/quote]
Bide yastık altındaki altını getirin bankamıza, biz yastık altına koyalım diye mesaj atıyolar millete..Utanmasalar donunuzu da mevduata koyalım diyecekler.
[quote=flexy;419145]Bide yastık altındaki altını getirin bankamıza, biz yastık altına koyalım diye mesaj atıyolar millete..Utanmasalar donunuzu da mevduata koyalım diyecekler.[/quote]
e bu endeks yükselmesinde ne olsun :) vatandaş donsuz kalana kadar endeks yükselir ordan shortlamak lazım üwwwwwww
nası analiz oldu çok şahane bence :)
[quote=seagate;419148]e bu endeks yükselmesinde ne olsun :) vatandaş donsuz kalana kadar endeks yükselir ordan shortlamak lazım üwwwwwww
nası analiz oldu çok şahane bence :)[/quote]
On nömre patron :D:D
[QUOTE=jelibon;419061]2/4 ü 61-65 de vereceğim.
ya da 37-41-44 altında stop olacak.
37-41-44 kırılmaz gibi gelirse pozu 4/4 e çıkaracam 37 stopla, shortmu? O ne la.
Jel.[/QUOTE]
ne diyosak o, 37 stop 4/4 long devam, stop kati.
az laf çok icraat. dışardayım akşam görüşürüz.
Jelibon.
tolere noktası ancak 1735 e kadardır.
jelibon.
[QUOTE=jelibon;419121]Bugün Altın
Dirençler 1753-1765 ve 1775-1779.
Destekler 1735-1741 ve 1699-1710.
Jelibon.[/QUOTE]
1735 altı serttir o yüzden kritiktir.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;419152]1735 altı serttir o yüzden kritiktir.
Jelibon.[/QUOTE]
gel usta 15 gün trade yapmıyalım uygun rakamlarda yatırımcı olalım.+.
bu arada 1739 dan 1/4 long oldum.her 10 ons düşüşte mallanacam.
[QUOTE=aliveli;419154]gel usta 15 gün trade yapmıyalım uygun rakamlarda yatırımcı olalım.+.[/QUOTE]
Bana uymaz ben traderım.
Uygun yerden 15XX den gelen malım var zaten ikinci hesabımda.
Bunla eğleniyorum.
Jelibon.
sabahki gönderdiğim dxy grafiğine istinaden long oldum.
1752 dünden kısa devam .. kapatmayacam kısayı ... ya margin.. ya küskü ... ya herro ya merro
bende bir long oğlu lonk gelsin alayına kadar gitsin patron lonktayken seyretsek olmaz
inşallah long olanların üstadın dediği gibi 1735 altı için bi planları vardır. çünkü bunlar istedikleri haberi fiyatlıyolar. 1735 altında ki ilk duracağı yer 1720 dir sora da hararetlerine bağlı olarakta 1710 gelir
[quote=filozof;419137][IMG]http://b1210.hizliresim.com/12/l/f1lh8.png[/IMG]
altın yukselen kama hedef olarak 1748-50 geçilmezse 1720 gibi
[IMG]http://b1210.hizliresim.com/12/l/f1ljd.png[/IMG]
gümüş yukselen bayrak içine giremezse hedef 31 gibi[/quote]
altının hedefini hesaplarken yanlış yapmışım gümüş doğru da altın da hedef eğerki bu formasyon doğruysa 1700 yapıyor kusura bakmayın he he affedin...:D
altın formule yaklaştım sayılır inşallah vob abiyi zengin ederiz patronla beraber bir tatil yaparız :) test aşamasındayım %100 emin olmak isyiyorum
çok basit bir sistem gökte ararken yerde buldum
biraz heyecan gelsin ortama:)
[QUOTE=fotomidyat;419166]altın formule yaklaştım sayılır inşallah vob abiyi zengin ederiz patronla beraber bir tatil yaparız :) test aşamasındayım %100 emin olmak isyiyorum
çok basit bir sistem gökte ararken yerde buldum
biraz heyecan gelsin ortama:)[/QUOTE]
Hadi bakalim son trademi bekliom bende.
usta nerdesin bugün akşamcıyım test mesaisi var evde mesai yok sırf işyerinde var evde yasak bana iş
Anlamadiğim dip haftayami yoksa diğer haftami acep... EKim sarkiyo cünkü diğer haftaya...
Fotomidyat reis ne isle mesgulsün.
profoto
[QUOTE=fotomidyat;419173]profoto[/QUOTE]
Hadi ya. Bizimde burda bi abi var tıpkı sen gibi onun studyonun arkada seans salonu kurduk bizde ordan takilioz.
[quote=Vob Trader;419176]Hadi ya. Bizimde burda bi abi var tıpkı sen gibi onun studyonun arkada seans salonu kurduk bizde ordan takilioz.[/quote]
:D:D:D
başka türlü kurtarmaz bizi bayan kuaför ile gelinlikt işletyrum bir arada
şimdi de frexe temel attım
1 dakkalıkta test mükemmel gidiyor diğer periyodlarda da muhtemel öledir cümleten iyi akşamlar ben kaçıyorum kör olmadan :)
[QUOTE=fotomidyat;419177]:D:D:D
başka türlü kurtarmaz bizi bayan kuaför ile gelinlikt işletyrum bir arada
şimdi de frexe temel attım[/QUOTE]
Ohoo. Bayan kuaförü de arkadaş var 24 ssat beraberiz. Onlada benim hatuna 1 senede 10 kaıt kuaför masrafì ödedikte öle samimi olduk. :-)
[quote=fotomidyat;419178]1 dakkalıkta test mükemmel gidiyor diğer periyodlarda da muhtemel öledir cümleten iyi akşamlar ben kaçıyorum kör olmadan :)[/quote]umarım bişiler olmuştur,ama bunu bu şekil değilde en azından sinyallerini paylaşabilirsin yada fotosunu korsunki paylaşım işe yarasın.
sayın fotomidyat memleket midyat mı acaba?
Sabahki soruma cevap veren olmadı. bir daha sorayım bari . Endeks üstanın hedefine giderken endekse ayak uyduramayan hisseler artacak mı acaba?
kısa devam vay a*
38 longdan 14 puan cepte.
40 ortalamalar 42 den kapadım. 2 puan cepte.
30 ekim salıya kadar İsatanbula gidiyorum.
Yeni ay pencere bitmek üzere.
Buradan dolunaya ya satış ya alış gelecek.
Hangisi gelirse sakın tersine gitmeyin trende uyun.
Yanıma bilgisyar götürmüyorum , amacım cumanın hapis etkisinden kurulmak bazı cumalar tek yönde oluyor, bazıları çok hareketsiz oluyor.
Hem bunu atlatacam hem madem bayram var 29 ekime kadar dolunayı da atlatmış olacam.
Bakın dolunayın ne dibe ne tepeye gelmesine burası şaşırır. Yeni ay tepeyse dolunay dibe gelecek, yeni ay dipse dolunay tepeye gelecek. Son iki dönümün numarası olan ay dönümünde hem dip hem tepe olayı bu dönümde de var. 16 sı bizzat dip 17-18 i ise bizzat tepe. Fiyat pencere bitince bant dışına çıkarsa aynı yönde olun. Tersoluk zarar ettirir.
Baştan beri dolunayı işaret ediyoruz, üstelik 25 ekim papatyaya yakın tarih.
Bol şanslar, İyi bayramlar.
Jelibon.
hayırlı cumalar
[quote=foodengineer;419189]sayın fotomidyat memleket midyat mı acaba?[/quote]
evet midyat
1737 ikinci lonk test aşaması devam 30 dakkalık saatlikte long devam ya hayal kırıklığı yada nirvana