onu boşver bunu boşver forumdan düşürmeyin adamı
Printable View
onu boşver bunu boşver forumdan düşürmeyin adamı
faiz çıkarmış daha bi kolay olur
Selçuklu patron nerde yaw..Acaba yine KILIÇLI SELÇUK PAŞA oldu da sefere mi çıktı... üwwwww...Eyyy Selçuklu geldiysen 3 kere masaya vur...üw
fXci en iyi adamlardandı yav iyidir inşallah destek lazım
selçuklu uyumuyodurda büyük ihtimal açılış seansı halbükine forex jetlag desem özler buraları hayırlısı bekliyoz..
ew yuda boşverdik eyvallah..
üye olmayalım mı meydan dolumu herşeyi bi kenaramı bıraksak paylaşmasakmı geçmiştemi yaşasak kabalaşsakdamı saklasak ?
%26.66 olduymuş shrt tp yeter gari düşer müşer bu hafta kaçırmıyim..)
Vayyy... Pala 89.750'deki profit stop'umu vurup beni flat'lemiş... Du baham, yeninden long'lamak için fırsat kollayayım... Flat devam... üvvv...
hülülülülülü...titrekpas iş yaptığına göre ne düşünmeliyik aceba...getiri eğrisi de çift tepe yapmış ama..ehehehehe..kukuriku...
şincik bir de sıfır puanlık uzman sorusu geldi aklıma...sisteminizin fiyatla NUNU mu yoksa PUPU mu yapmasını tercih edersiniz...keh keh keh..hiç güleceğim yoktu vallah..her an satta verebilir..ehüühühü
[IMG]http://i52.tinypic.com/zy7ibq.png[/IMG]
[quote=Astatin;307628]Strobaba strobaba nerdesin...
YA bişi soracaktım sana...bazı eski dostlar!!! çok zaman oldu uğramıyorlar:D:D:D:p:p..nooldu acaba başlarına bişiy mi geldi..hiç de uğramıyorlar ha..ayıp valla...:D[/quote]
Belki de kendilerine yeni nick alıp uğruyolardır patron... ;) :p :..:
[quote=Strategist;307646]Vayyy... Pal 89.750'deki profit stop'umu vurup beni flat'lemiş... Du baham, yeninden long'lamak için fırsat kollayayım... Flat devam... üvvv...[/quote]
selam strobaba..ben şirinbaba....:D
patron getiri eğrisinde NUNU mu yoksa PUPU mu olmasını tercih edersin.dng:D.lelele