bir peyzaş daha yaptım bunlar lazım oluyor, özellikle cortsan, zaten longta kimse peyzaş yapmasın, şansı az olur,...
Printable View
bir peyzaş daha yaptım bunlar lazım oluyor, özellikle cortsan, zaten longta kimse peyzaş yapmasın, şansı az olur,...
[quote=elstock;239700]29 Kayıtlı üye
Lütfen yorumlara tesekkür verelim...[/quote]
saka yapıyorum...beni okuyanlar kayıtlı degil...tesekkür edemez onlar...
çok temiz kazandık allah devlete millete zeval vermesin,....
[quote=rex;239701]spot100 >>> 57,250 ....THE WALL......tirexler > basic instinkt modunda.....brv[/quote]
mübarek berlin duvarı:..: şimdidlik yıktırmayız diyolar duvarı.dng dolayısıyla şimdilik temel içgüdü filmi daha vizyona girmeyecek gibiüüü:..:
şimdi dümen ortada aşağı 500 yukarı 400, böyle siya,...
[quote=indregandi;239705]bir peyzaş daha yaptım bunlar lazım oluyor, özellikle cortsan, zaten longta kimse peyzaş yapmasın, şansı az olur,...[/quote]
abi peyzajı bırak biraz da duvar ustalığı yap:..: ama yapacak değil acil duvarı yıkacak adam lazım.dng
yawriiii...
pound 1.47 de asagı kırdı....kraliçeye eroin verdim yawrum...paralar üstüme üstüme akıyorrr....lem...1.45 kesin şimdi...seni yıkılasın deyyuzzz....asama kumkapı ve plus ukraine lem...yoksa zamanlamayı unut....ha ha ha
yazmam haaa....yeni hiç yazmam...kumda oynarsın deyyyuzzzz....
[quote=sadberk22;239717]abi peyzajı bırak biraz da duvar ustalığı yap:..: ama yapacak değil acil duvarı yıkacak adam lazım.dng[/quote]
bu gün duvar yok öğleden beri yazıyorum yarın belirleyici, onun içun pyzaj önemli, bunlar gaba ılazım,....
[quote=sadberk22;239712]mübarek berlin duvarı:..: şimdidlik yıktırmayız diyolar duvarı.dng dolayısıyla şimdilik temel içgüdü filmi daha vizyona girmeyecek gibiüüü:..:[/quote]
bence yıkıldı,...
[quote=indregandi;239726]bence yıkıldı,...[/quote]
tırex 57250yi istiyodu temel içgüdü filmini yayına koymak için;) ki daha yıkılmadı gibiüüü zira dowdan ziyade bizimki depti
72 200...hala sabırlıyız...ecele giden ecele gider....
benim sorunum yok cört sayımı koruyorum, peyzaş yaparım keyfime bakarım, guzu önemli şeyler söyledi bence geçtiğimiz bir iki günde, ben ona dedimki bana senin sabrın lazım, o nada benim yerelerim lazım, onun içun, tencere kapak yavni,...şimdi guzu sabrı yapıyorum, 2000 puvandan aşğı inmem,...