haydı BURSAAAAAAAAAAAAAAA
Printable View
haydı BURSAAAAAAAAAAAAAAA
kraşi-eynseync..vob the weakest
[quote=okansak;293653]haydı BURSAAAAAAAAAAAAAAA[/quote]
olmadı be penaltıyı yedi hakem resmen...
Harç bitti yapı paydos...
uzun pozisyonlar dikkatli olsun uzatma dakikalarında sakatlık oldu ,hakem o süreiyide oynattı. en son buraya böyle bir mesaj attığımda 6000 puan düzeltme görmüştük:)
[quote=Pancamo;293259]kanalizasyon için 83900 e girdim yarın sabah flat ler miyiz bakalım....[/quote]
77600 referandum longlari gitti 83950 gormus max:)
cümleten günaydın sayın patronlarım ... eur usd kanalizasyon ...
[IMG]http://ressim.net/a/upload/c1734167.png[/IMG]
bende poz yok ama .. vobuda vereyim .. ahanda buyrunuz ..
[IMG]http://ressim.net/a/upload/34a1981d.png[/IMG]
kraş senaryo liyv...........
Bu şarkı yı PALA ya uyarlamak lazım..ehuheuheue..çok çalıştınız PALAmız, taze taze ......
[URL]http://www.izlesene.com/video/muzik-kaymak-lazim-ankarali-turgut/2488273[/URL]
Çok pis gol olur... Akşamki veriye ve geceye long gireceğim şimdiden belli gibi.. üvvv...
vob pozum yok ama .. .eur/usd 1,3641 kısayım :D:D .. depeden kısaldım bakalım ...
[quote=selçuklu;293691]vob pozum yok ama .. .eur/usd [COLOR=red]1,3641[/COLOR] kısayım :D:D .. depeden kısaldım bakalım ...[/quote]
Kingboss...:Dbu poz çok para brakırsa 1,36,41 i sayısal da banko çek patron....lelele
[QUOTE=Astatin;293693]Kingboss...:Dbu poz çok para brakırsa 1,36,41 i sayısal da banko çek patron....lelele[/QUOTE]
1,0005 te kapatayım diyorum patron .. ühüühüh :D:D:D
[quote=selçuklu;293695]1,0005 te kapatayım diyorum patron .. ühüühüh :D:D:D[/quote]
o zaman 1,5,36,41 i banko çek:p
VOB the weakest, EUR is the weakest:)
[quote=Kennym;293634]tanırmısın borsacı ozguru ? yahu onun yolladıgı bı mesaj vardı gecen sene , altına 1200 doları gosterecekler , vob 65000 dıyodu piuvvvv altın oldu 1300 uehueh
ama ımf anlasması ıcın sıgn sıgn demıstı :)) anlasma ımzalanmadı ama ımzalansa bu kadar cıkmazdı endex...[/quote]
kenim,
biraz sonra bir adam çıkar, borsa 250.000 olacak der.
3 dakka sonrasında da başka bir adam çıkıp, borsa yunan borsasına dönecek, 600 (bildiğin altıyüz) leri görecek der...
ikisinin de haklı çıkma olasılığı aynı. %50. hatta ikisinin birden haklı çıkma olasılığı da aynı. sorun önce hangisinin haklı çıkacağını bilmekte...
strategist'in bir hikayesi vardı önceden yazdığı. özetle;
-size bir iyi bir de kötü haberimiz var
-neymiş?
-kısa pozisyonda margin call yediniz. bu kötü haber.
-iyi haber ne?
-yükseliş çok sağlıksızdı...düşüş başladı.
borsada mesele zamanlama meselesidir yeeeen. :)
Referandumdan sonra dolar düştü diye gidip yeni laptop almıştım, ucuza kapattım diye sevinmiştim... 2 hafta daha beklesem neredeyse bedavaya bırakıp üstüne bana para vereceklermiş **... :))) Bu dolarda hedef 1 TL = 1 USD galiba... :..:
FDJ..10712 altında günlük kapanış isterük... long live bears long live kraşieynseync
[IMG]http://i55.tinypic.com/10f9btl.png[/IMG]
[quote=Strategist;293698]Referandumdan sonra dolar düştü diye gidip yeni laptop almıştım, ucuza kapattım diye sevinmiştim... 2 hafta daha beklesem neredeyse bedavaya bırakıp üstüne bana para vereceklermiş **... :))) Bu dolarda hedef 1 TL = 1 USD galiba... :..:[/quote]
:) :) :) Ustad bende dedim hatırlarsan 1,44 kırılırsa 1,27 sonra 1 tl :D güçlü TL güç Türkiye
[quote=selçuklu;293691]vob pozum yok ama .. .eur/usd 1,3641 kısayım :D:D .. depeden kısaldım bakalım ...[/quote]
Günaydın ...
Tebrik ederini,1.33.80 görüşürükh gısmadsa...
Warren Buffet: "Poker masasına oturduğunuzda kimin kaybedeceğini hemen anlayamıyorsanız, kaybedecek olan sizsiniz demektir."
Herif durup dururken zengin olmamış... Olayı çözmüş resmen... :)))
Capon gene -2 yuh artık be kardeşim bi günde artı kapayın be :..:bide caponları dünya devi sanırdık meğer ne çürük borsaları varmış
oh oh..FDJ ne güzel kraşıyor öyle..habermi var acep
[quote=Astatin;293707]oh oh..FDJ ne güzel kraşıyor öyle..habermi var acep[/quote]
ispanyanın kredi notu düştü
[quote=unlimitted;293708]ispanyanın kredi notu düştü[/quote]
way beaa..EURUSD bu habere rağmen iyi tutunmuş o zaman
[quote=Astatin;293707]oh oh..FDJ ne güzel kraşıyor öyle..habermi var acep[/quote]
Akşam önemli veriler var. Babaların aşağıdan biraz daha mal toplaması lazım. :)))
[quote=Strategist;293710]Akşam önemli veriler var. Babaların aşağıdan biraz daha mal toplaması lazım. :)))[/quote]
Babalar neden mal topluyor stropatro:::
[quote=Astatin;293711]Babalar neden mal topluyor stropatro:::[/quote]
Anneler gününe şimdiden hazırlık yapıyorlar... :..:
[QUOTE=EMEKDAR;293703]Günaydın ...
Tebrik ederini,1.33.80 görüşürükh gısmadsa...[/QUOTE]
sağol emekdar abim .. vobdan emekli olacam gibi ... forex hoşuma gitti ..
Strobands'e bakarsak bu son ralli başladığından beri ilk kez alt mavi çizginin altına inildi. Ralli zıbarıyor mu acep... üvvv...
83150 Desdek kırılmaması lazım ühüüüüü üüü bi kere de poz açık bıraktığımda ters açış olmasa be :o
[quote=a.kaya;293702]:) :) :) Ustad bende dedim hatırlarsan 1,44 kırılırsa 1,27 sonra 1 tl :D güçlü TL güç Türkiye[/quote]
hatırladım... 1.46 üzerine çıkıp orda kalmadığı sürece hep haklı çıkacak analizin:D:D:D
sanırım bugün bayağı bi göçüş olabilir ben longum ya ondan :..:
Selpatros madem forex diyarlarına girdin benden sana bir tüyo: abi eurusd 1.3326 nın altına inmedikçe 1.3327 nin üzerinde kalır...tüyo sağlam yerden... :) ehuehue
günaydın..
gününüz kazançlı ve bereketli olsun..
[quote=Astatin;293717]hatırladım... 1.46 üzerine çıkıp orda kalmadığı sürece hep haklı çıkacak analizin:D:D:D[/quote]
sana da bi şey beğendiremedim ya:..: grafik de diyoruz herşeyi bunda ne tuhaflık var ki :..: 1,48 altına kayarsa 1,44 lere kadar gider onun altında ise 1,27 hatta 1 ler bile gündeme gelir ine çıka düşer dedim bunda yanlış bi şey mi var :)
[quote=selçuklu;293714]sağol emekdar abim .. vobdan emekli olacam gibi ... forex hoşuma gitti ..[/quote]
Hayırlısı olsun,vob da işkenceyle öldürüyorlar,forex de acısız anında...
Bugün çok sıkıcı bir piyasa bekliyorum. Fazla ekran takip etmeyeceğim... Sistem hala long'da... Impulsif bir düşüş görmedikçe veriye de geceye de long girerim...
MSqural da hala alda..eüzü...
[quote=a.kaya;293728]sana da bi şey beğendiremedim ya:..: grafik de diyoruz herşeyi bunda ne tuhaflık var ki :..: 1,48 altına kayarsa 1,44 lere kadar gider onun altında ise 1,27 hatta 1 ler bile gündeme gelir ine çıka düşer dedim bunda yanlış bi şey mi var :)[/quote]
[quote=Astatin;293720]Selpatros madem forex diyarlarına girdin benden sana bir tüyo: abi eurusd 1.3326 nın altına inmedikçe 1.3327 nin üzerinde kalır...tüyo sağlam yerden... :) ehuehue[/quote]
yanlış bişi yok kayaboss...teprik ederim... amma benim yorumum çok daha net..ve yanılması mimkin deeeeiiil:D
way**..koştur koştur 275 den şort kavır ve filat
[quote=selçuklu;293714]sağol emekdar abim .. vobdan emekli olacam gibi ... [B]forex hoşuma gitti[/B] ..[/quote]
ulem sen de bi karar ver daaaa!:..: