vella shörtledim bakalım napacak :D
Printable View
vella shörtledim bakalım napacak :D
[quote=boz ayı;236640]beklendiği gibi iyi geldi.....bakalım iyi data nasıl etki yapacak..??[/quote]
iyi datada mal verilir,bozayım..ky atlar yukselecek diye..
ingaaaaaaaa
en iyisini strategist patron yaptı bence .. açtı pozunu yazdı istopunu gitti ... tepişip duruyolar .. +.
ben alıp satıp ekonomiye can veriyorum ..:o:o
Yaw zabahtan beri o kadar toplantıya girdim çıktım, o kadar iş bitirdim geldim bu vob aynı bıraktığım yerlerde geziniyor. Ne uyuz bir yatırım enstrümanıdır bu yaw... :)
[quote=selçuklu;236646]en iyisini strategist patron yaptı bence .. açtı pozunu yazdı istopunu gitti ... tepişip duruyolar .. +.
ben alıp satıp ekonomiye can veriyorum ..:o:o[/quote]
Patron onlar benim tepemde tepişiyorlar. :..: 99.975 niyetine long'ladık ama 9'lar ters olmuş galiba 66.675 olacak gibi... :p:::
[quote=selçuklu;236644]ingaaaaaaaa[/quote]
Buralarda sallıyacaklar selcuklum,kolay para vermiyorlar terbiyesizler..
17:34.50 de shörtümü kapatırım :) ne getirir veya ne götürürse pehh :)
üvv 55700 55500 e dayandı pala napiyon pala
Günlük destekde oyalanıyor...TGG=0 (selçuklu patron için)...As-Circle yeni bir haretek yolda diyor (Stropatro için)..ikisini birleştirince, aşağı ihtimalli duruyor
[IMG]http://i39.tinypic.com/2euid7t.png[/IMG]
[quote=Astatin;236658]Günlük destekde oyalanıyor...TGG=0 (selçuklu patron için)...As-Circle yeni bir haretek yolda diyor (Stropatro için)..ikisini birleştirince, aşağı ihtimalli duruyor
[/quote]
Patronaj, As-Circle şerefine (gerçi delikanlı indikatöre yakışmaz böyle Circle falan gibi isimler ama neyse) ::: tesadüfen uydurduğum ama ne işe yarayacağını anlamadığım indikatörler serime devam edeyim.
Çok pis short gösteriyor şu an galiba ama ne işe yaradığını tam çözemediğimden birşey diyemiyorum. :..:
dema(rsi(dema(l,13),13)-rsi(dema(h,13),13),13)
69.650 1/2 şort..cover..............
moda......haftanın modası.....
pullback..............
sonra....reverse...........yeni moda olacak..........
[quote=Strategist;236662]Patronaj, As-Circle şerefine (gerçi delikanlı indikatöre yakışmaz böyle Circle falan gibi isimler ama neyse) ::: tesadüfen uydurduğum ama ne işe yarayacağını anlamadığım indikatörler serime devam edeyim.
Çok pis short gösteriyor şu an galiba ama ne işe yarayacağını tam çözemediğimden birşey diyemiyorum. :..:
dema(rsi(dema(l,13),13)-rsi(dema(h,13),13),13)[/quote]
Abi haklısın delikanlıya circle uymaz..ama törkiş okunuşunu şeyettiydim ben..
As-Circle....Asörkıl...Astatin-Sör-Kıl .. Bay Kıl Astatin gibi düşünebilirsin..
valla patron bende anlamadım indikatörünü.... H ve L lerin momentumunu karşılaştırmak bir anlam ifade ediyor (hangiis hızlı artıyorsa yön o tarafadır hesabı :)) ama RSI bu formatta bir arkadaş değil..en azından ben oturtamadım..belki sen buyur edersen oturur.... 13 uğursuz sayı abi...değiştir onu..herşey fibo değilki...21 yap 8 yap:p:p
Son 15dk'lık çubuk hacim rekoru kırdı. Nisan ayında hiçbir çubukta böyle bir hacim gelmemişti. Bakalım neye alametmiş...
[quote=Strategist;236666]Son 15dk'lık çubuk hacim rekoru kırdı. Nisan ayında hiçbir çubukta böyle bir hacim gelmemişti. Bakalım neye alametmiş...[/quote]
afedersin bence o mutluluk çubuğu..ama kimi mutlu edecek onemli olan o
şimdi geldiğimiz noktada kv li sayım değişiyor,ov li sayım aynı devam:
muhtemelen
4.c.3 bitti ya da bitmek üzere...
4.c.4 ile tepki gelmeli 71.000 civarında bir yere...
sonra 4.c.5 ile tkrar aşağı 68.000 civarında 4.dalga bitebilir??
pivot 70.000 olmuştur..........
[quote=saraylı;236675]şimdi geldiğimiz noktada kv li sayım değişiyor,ov li sayım aynı devam:
muhtemelen
sonra 4.c.5 ile tkrar aşağı 68.000 civarında 4.dalga bitebilir??[/quote]
55500 e dayandı abi :D ahaha 74 binde ne istekliydi almaya pala paso alıyordu :) inş abi temennimiz :) 57396 YA geldi mav üvv
[QUOTE=saraylı;236675]şimdi geldiğimiz noktada kv li sayım değişiyor,ov li sayım aynı devam:
muhtemelen
sonra 4.c.5 ile tkrar aşağı 68.000 civarında 4.dalga bitebilir??[/QUOTE]
final zigzag için güzel senaryo abi bana uyar... 68.4 üstünde ilk dip, altında ikincisi şeklinde olabilir...
fibo u100 için 57bini gösteriyor,vobta yaklaşık 71bin.... tabi teperse... tepsin artık yahu...üüü
dünkünün aynısını yapıyolar çok fena teperiz:) diyolar ama yeter teptiğiniz haydin geri marş marş:)
[quote=halojen;236683]final zigzag için güzel senaryo abi bana uyar... 68.4 üstünde ilk dip, altında ikincisi şeklinde olabilir...
fibo u100 için 57bini gösteriyor,vobta yaklaşık 71bin.... tabi teperse... tepsin artık yahu...üüü[/quote]
4.dalga umduğumdan daa zayıf oldu aşağı yönde,belki final dip 68.000 e bile gelmeyebilir...
u lara göre 4.c.4 ve 4.c.5 dalgaları kaldı zannedersem...:p
evet tepki gelmeli 71 civarına artık..
pela ve çötesi dow burdayken almıyorsa 5 den sonra dow süzülse biraz nereye verecekler saygılar :)
[QUOTE=saraylı;236695]4.dalga umduğumdan daa zayıf oldu aşağı yönde,belki final dip 68.000 e bile gelmeyebilir...
u lara göre 4.c.4 ve 4.c.5 dalgaları kaldı zannedersem...:p
evet tepki gelmeli 71 civarına artık..[/QUOTE]
zayıf derken abi ?.... yani kısa mı kaldı... 4.c.3 bitmemiş olabilirmi ?
kv li sayım niye değişti,yanlış saymışım ondan,uzatma kavramı yüzünden,ben 4.c.3.1 zannederken 4.c.3 ün tamamını bitirmiş...
olur böyle şeyler ew de abiler...:D
neyse şimdi 4.c.4 de olmalıyız,3.dalga yeni dip yapmazsa...:confused:
haa,yeni dip gelirse dediklerim zamansal gecikmeyle yine geçerli olur...
Linda dünkü acı çarpılışının ardından short'da devam ediyor... Sen misin öyle tepkiye balıklama atlayan.. Çarpılırsın böyle işte... Otur trendde hanım hanımcık... :)
[quote=halojen;236701]zayıf derken abi ?.... yani kısa mı kaldı... 4.c.3 bitmemiş olabilirmi ?[/quote]
evet,66-68 bandı demiştim ya,ona göre zayıf yani kısa kaldı...
bu demektir ki 5.dalga da adam gibi yapacak bu,gözü yukarda....
68.000 de bile dip olsa 4.; 5. ile 80-83 demiştim ya,oraya gidebilir...
[QUOTE=saraylı;236702]kv li sayım niye değişti,yanlış saymışım ondan,uzatma kavramı yüzünden,ben 4.c.3.1 zannederken 4.c.3 ün tamamını bitirmiş...
haa,yeni dip gelirse dediklerim zamansal gecikmeyle yine geçerli olur...[/QUOTE]
heralde benim en dipte beklediğim zigzag 4.c.3 ve 4.c.5 ile gerçekleşecek abi... yani benzerlik yine cuk oturacak gibi ew'ye göre
[quote=saraylı;236702]kv li sayım niye değişti,yanlış saymışım ondan,uzatma kavramı yüzünden,ben 4.c.3.1 zannederken 4.c.3 ün tamamını bitirmiş...
haa,yeni dip gelirse dediklerim zamansal gecikmeyle yine geçerli olur...[/quote]
garan 700 ü kırsın spot 53 e gelir.. pala 67500 çeker forsu 70500..kübradan salladım.. deterministik benimki ?
[quote=halojen;236706]heralde benim en dipte beklediğim zigzag 4.c.3 ve 4.c.5 ile gerçekleşecek abi... yani benzerlik yine cuk oturacak gibi ew'ye göre[/quote]
evet halojenim ,
son yayınladığın grafik vardı ya hani,işte onlar 4.c.3 ve 4.c.5 olmalı,
4.c.5 biraz altında gelir....
68 e bile inmeyebilir bu....69.425 te 3. bittiyse 5. de bunun az altında gelir,diyelim 68.000-69.000 bandı içinde bir noktada...
[QUOTE=saraylı;236710]evet halojenim ,
son yayınladığın grafik vardı ya hani,işte onlar 4.c.3 ve 4.c.5 olmalı,
4.c.5 biraz altında gelir....
68 e bile inmeyebilir bu....69.425 te 3. bittiyse 5. de bunun az altında gelir,diyelim 68.000-69.000 bandı içinde bir noktada...[/QUOTE]
anladım abi teşekkürler...dediğim gibi ilk dip 68.4 üzeri,diğeri altında olursa daha iyi yorumlayabilirim piyasayı..
benzeşme tamamlandığı vakit ucuş için bu sefer bileti kaçırmasak bari...:eek:
kapanşa kadar yarım saat var,eğer piyasa 70.100 üzerine atarsa kendini 4.dalgadan emin olurum ve 69.425 olan 4.c.3 dibi belli olur...
hedef 71.000 civarı olur...
dow ciddi artıya geçerse burada katliam olur......
hasar tespiti yarından akşamdan önce yapılmaz.........
[quote=halojen;236712]anladım abi teşekkürler...dediğim gibi ilk dip 68.4 üzeri,diğeri altında olursa daha iyi yorumlayabilirim piyasayı..
benzeşme tamamlandığı vakit ucuş için bu sefer bileti kaçırmasak bari...:eek:[/quote]
merak etme,
4.dalga dibinde sana zorla uzun yaptıracam,:D:..:
baskı yapacam sana... :..::..:
[quote=saraylı;236713]kapanşa kadar yarım saat var,eğer piyasa 70.100 üzerine atarsa kendini 4.dalgadan emin olurum ve 69.425 olan 4.c.3 dibi belli olur...
hedef 71.000 civarı olur...[/quote]
haklısınız
pala bugün hayatının malını bastı..............
spot ve vob..da ........
bu cenazeyi sadece pala kaldırır......
[quote=boz ayı;236718]pala bugün hayatının malını bastı..............
spot ve vob..da ........
bu cenazeyi sadece pala kaldırır......[/quote]
[I]ne zaman ve nereden kaldırır....kaldırır mı ???[/I]
[I]bozz başkasının eline muhtaç trade yapmaz.........[/I]
[I]zaman analizinin arkasındadır........doww..moww farketmez...[/I]
[I]mal alıcı varken basılır.....[/I]
[I]kısa devammm....[/I]
Konuyla ilgisiz ama dünya satranç şampiyonluğu maçı da devam ediyor bir yandan... Meraklıları canlı seyretmek isterlerse [url]http://www.anand-topalov.com/[/url] a bakabilirler...
Bir yandan iş, bir yandan forum, bir yandan satranç... Tabi çarpar Pala adamı... VOB'a baktığım yok sonra aaaa niye çarpıldım... :..:
palanın has adamı tüpçü baya ekside :)
dow..un bu gece tepki koyacağını pala bilmiyor...KY biliyor öyle mi..
sermaye piyasalarında en tehlikeli olan şey.........