-
ben 10 u 9 u anlamam patron istifa dilekçemi yazdım yani :( ühühühüüh
istifam cebimde ühühühü
12 dev adam ve teknik ekib 28 milyon tl yi cebe attı :D teprik ederim ayrıca 500 cumh altınıda cila oldu yani üwww benide kadroya alaydı 1 sn girip çıkardım ühühühüühh kadere bak adaletin bumu dünya ühühühühühü
dowa bak pehhhhhhhh **********
[IMG]http://img145.imageshack.us/img145/3703/6lr2vf9.jpg[/IMG]
-
[quote=seagate;288182]ben 10 u 9 u anlamam patron istifa dilekçemi yazdım yani :( ühühühüüh
istifam cebimde ühühühü
[B]12 dev adam ve teknik ekib 28 milyon tl yi cebe attı :D teprik ederim ayrıca 500 cumh altınıda cila oldu yani üwww benide kadroya alaydı 1 sn girip çıkardım ühühühüühh kadere bak adaletin bumu dünya ühühühühühü[/B]
dowa bak pehhhhhhhh [/quote]
Boydan kaybettin herhalde.. Sen SHORT(Kısa) değil miydin??:..::..:
-
pehhh intahar edecem not yazacam excali sebeb oldu diye :D :D üstüme geliyii yaa hahahha
-
Behlül kaçar, Ezel kovalar :D
-
memücüm..sabaha sıkı zırlaman lazım
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]14 Eylül Salı[COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/U][/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]GER Toptan Satış Fiyatları (y/y) (Ağu) 9:00 %4,9 %5,3 Düşük [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [U] GBP DCLG Konut Fiyatları (y/y) (Tem) 11:30 %9,9 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]GBP TÜFE (y/y) (Ağu) 11:30 %2,9 %3,1 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]GBP Perakende Fiyat Endeksi (y/y) (Ağu) 11:30 %4,6 %4,8 Yüksek[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Ekonomik Eğilim) (Eyl) 12:00 14,5 15,8 Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR İşgücü Maliyetleri (y/y) (2Q) 12:00 %2,1 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [U]GER ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Ekonomik Eğilim) (Eyl) 12:00 10 14 Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD NFIB Küçük İşletme İyimserlik Endeksi (Ağu) 14:30 88,1 Düşük [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] [COLOR="red"] USD Perakende Satışlar (Ağu) 15:30 %0,3 %0,4 Yüksek [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Kırmızı kitap 15:55 Düşük[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]USD IBD/TIPP Ekonomik İyimserlik (Eyl) 17:00 43,6 Düşük [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İş Dünyası Stokları (Tem) 17:00 %0,5 %0,3 Düşük[/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] [COLOR="red"] 2. Çeyrek GSYH (10:00) [/COLOR] [/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] Bol Kazançlar.[/B][/SIZE][/FONT]
-
O Kadar ağladınız zırladınız sizi kırmadılar bakın fıçırlar eksi açtı eksi gap açıcaz galiba :)
-
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
Selçuklu patron dükkanı bugün erken açmışsın sıkı düşecez galiba.
-
he patron..dükkanı erken açmana değsin iyi bir siftah yap diyceketim ama aça aça -50 açtı...ühühühüühü
-
yok abi .. açılışı beğenmedim flatledim .. spota bakacam ...
-