-
[quote=indregandi;188436]Başbakana armağan ediyorum bu borsayı, gün ve haftaysa geçirmeyecen açıklıyacan, 2 hafta daha geçti üzerinden beyanatın, vatan evladını ne kırdırıyorsun elin haclısına,..[/quote]
Hainlik diyeceğim de değil, bence hiç bir şey bilmiyor.
Abey, bu arada dolarda hedef nedir?
-
Yunanıstan: ıstatıstık hızmetlerı tamemen bagımsız olacak
-matrıks-
-
70 100
stopdan eccik uzaklaştık bir nefes alayım yaw
:)
-
[quote=iyi çocuk;188460]Hainlik diyeceğim de değil, bence hiç bir şey bilmiyor.
Abey, bu arada dolarda hedef nedir?[/quote]
1.50 KESİN, 1.52 OLABİLER, AMA BEN DAHA YUKARILARI HEDEFLEDİM, BİRDE TAKİP SİSTEMİ YAPTIM BUNA, DEVAM ANASINI SATİM, BİR %10 YAPAR, DUBAİDEN KALMA BİRİKMİŞ ALACAĞIDA VAR ÇÜNKÜ,...
DXY DE OKEY,....
BİZDEKİ kur IMF İLE İLGİLİ BASKIDA, BURADA DA YURT DIŞIYLA ARASINDA %4 MAKAS OLUŞTU BU DA İYİ,....
ımf OLAYINDADA BASKI KURUYORLAR KASITLI, AMA YEMEZLER, FAİZDEDE YAPIYORLAR AYNISINI, BÜTÜN BRANŞLARDA VARLAR, YÜZME , TRACKİNG, HEPSİ VAR BU SOYSUZLARDA, E SİYASETTEDE SORUNLARI YOK, KAZAN, KAZAN.....
Kazan kalktı haberi yok onun, elin oğlu halıyı çekiverir ayağının altından, çaptan düşmeye görsün, bu işi yapacak tonla adam var ne yazıkki, ve yarış halindeler malesef,....böle işte, döşenmeyim diyorum olmuyor,.....
-
Ha gayret,....alnda onlar satan da, ulan arz talep bunun neresinde,....
-
2010 dolar alıp satarak geçirebilrim, trendleri güzel oluyor, ya aşağı gidiyor, ya yukarı,
-
Hibinolar otamatik sistem kurmşlar, bunlar düşünce bizim dolarede gevşiyor, vay a*** timi nini be:::
-
69875 altı görülmeli ve kalınmalı, 69200 teknik anlamda eyi olur aşası kurtarmaz,....
-
BU gün bendeki grafa göre DXY nin trend başlangıcı,.......
-
[quote=indregandi;188493]BU gün bendeki grafa göre DXY nin trend başlangıcı,.......[/quote]
Bizim dolare ise dün ve bugün kıpırdadı, şu anda 2 - 3 iş günü var, ama bu sürede zaten 1.49-1.50 olur,
bu grafta kırmızı düşerken dolare fiyatı artacak, nitekim keleynak gibi ortaya çıktığında trende girmiş olacak,....
[URL=http://img94.imageshack.us/i/94083008.png/][IMG]http://img94.imageshack.us/img94/4185/94083008.png[/IMG][/URL]
-
Ağa bizden korksun artık, guzuma buraları diyecem, o da taktiği belrleyecek,
-
FED dudley kim ulan yemişim dudleyi,....