-
[QUOTE=tuareg;76061]Buyrunuz sayın ceteci neferi jerfıncııım,
[COLOR="Red"]catedralle işbirliği halınız devam ettıgınce bana fazla guvenmeyın derım[/COLOR],
ee ben astatınle mı muttefık olucam bu durumda, hiç işim olmaz, kendılerıyle bu nıck altında henuz tanısmıyoruz bile, arkasından konusmam kımsenın, ama rcp denen özü sözü bir şahıs (ki ben kefılım kendılerıne) astatının ipiyle kuyuya ınılmez der!!![/QUOTE]
ben sana zaten güvenmiyorum ki:..: astatin ile müttefik ol da bul belanı.. eee arkadaşım onun ipiyle kuyuya inilmez de neden illaki gel bela beni bu diye tırmalanıyosunnn:) onun ne rengi belli, ne tarafı.. kendi bile bilmiyor ne istediğini:) yanar döner bi allahın kulu işte..
-
eee hadi cati anlatsana şu olayı yahu çatlatma insanı:))
-
[quote=jerfin;76067]ben sana zaten güvenmiyorum ki:..: astatin ile müttefik ol da bul belanı.. eee arkadaşım onun ipiyle kuyuya inilmez de neden illaki gel bela beni bu diye tırmalanıyosunnn:) onun ne rengi belli, ne tarafı.. kendi bile bilmiyor ne istediğini:) yanar döner bi allahın kulu işte..[/quote]
Benım esasında senle sorunum yok sorun catedral ile, sizlerde o cete reisinin müritlerısınız, o yuzden tırsıyorum biraz.
Cati.de astatınle aynı safta, gecmıs sayfalara bakarsan alenen benı kovdurmak ıcın mercı.ye rusvet bıle teklıf ettı, benım kınanmam ıcın forumda ımza kampanyası baslattı,
(acaba catı astatınle gizli ittifak mı, yoksa aynı kişi olmasınlar)
-
[quote=jerfin;76067]ben sana zaten güvenmiyorum ki:..: astatin ile müttefik ol da bul belanı.. eee arkadaşım onun ipiyle kuyuya inilmez de neden illaki gel bela beni bu diye tırmalanıyosunnn:) onun ne rengi belli, ne tarafı.. kendi bile bilmiyor ne istediğini:) yanar döner bi allahın kulu işte..[/quote]
benim ipimle sadece darağacına çıkılır!!! ya kaç defa diyeceğim..iyi, kötü, çirkin i izlemedinizmi beeaa..buono yum ben..tek çalışırım..ipe adam gönderir veya ipten adam kurtarırım (nadiren forumlardan mod kurtardığım da görülmüştür)....astatin in rengi yoktur..yanmaz dönmez....:..::..::..:
-
[quote=tuareg;76066][COLOR=red]afedersınız[/COLOR], tanısıyor muyuz???:D[/quote]
affetmem gereken bir halt yediysen tanışıyoruz demekki :..::..: o nebiçim soru
-
[QUOTE=Mete;76032]iste o modlar kiii, cehennem atesinde yanacaklardir....[/QUOTE]
Böyle dimi...
[URL=http://img141.imageshack.us/my.php?image=cehennemateyk8.png][IMG]http://img141.imageshack.us/img141/5343/cehennemateyk8.th.png[/IMG][/URL]
-
portakal&votka yaptım kendime isteyen var mııııı... sağlığınızaaaa.. yada çetemizin sağlığınaaaaa:)
-
[quote=Astatin;76071]affetmem gereken bir halt yediysen tanışıyoruz demekki :..::..: o nebiçim soru[/quote]
Resmen tanısmadıgım bırısınız,once ''ooo hosgeldınız falan ısterım, nıck değişmiş ama tanıdım'' vb seyler ısterım, mumkunse çifte telli karsılamasıyla tören ısterım, göbek atan kızlar ısterım....
halt kelmesını kullanman bardağı tasıran son damladır, jerfın gıbı tarafsızlık abıdesı bırının hakemlıgınde sızı duelloya davet edıyorum bayım!!!
-
[quote=catedral;76072]Böyle dimi...
[URL="http://img141.imageshack.us/my.php?image=cehennemateyk8.png"][IMG]http://img141.imageshack.us/img141/5343/cehennemateyk8.th.png[/IMG][/URL][/quote]
mersiyk mı bu resimdeki..yazııııkkk ne hale gelmişşş..ay bak diskindim şimdi:..::..:
-
[quote=jerfin;76073]portakal&votka yaptım kendime isteyen var mııııı... sağlığınızaaaa.. yada çetemizin sağlığınaaaaa:)[/quote]
votka haramdır, içmem, ancak absolut ise bir kadehden bırseycık olmaz.
-
[quote=tuareg;76074]Resmen tanısmadıgım bırısınız,once ''ooo hosgeldınız falan ısterım, nıck değişmiş ama tanıdım'' vb seyler ısterım, mumkunse çifte telli karsılamasıyla tören ısterım, göbek atan kızlar ısterım....
halt kelmesını kullanman bardağı tasıran son damladır, jerfın gıbı tarafsızlık abıdesı bırının hakemlıgınde sızı duelloya davet edıyorum bayım!!![/quote]
göbek atan kızların ortasında düellodan daha iyi yapacak bişi bulamadınmı recoooo.......:..::..: jerfin in hakemliğindense 10 oyuncu eksik oynamayı tercih ederim
-
[quote=Astatin;76077]göbek atan kızların ortasında düellodan daha iyi yapacak bişi bulamadınmı recoooo.......:..::..:[/quote]
Şimdi de benım ıcın gelen oryantal SANATCILARINA MI sulanıyorsun, yok yok... duello sart oldu.
Tarafsızlık abıdesı jerfın hanım, hakemlığı kabul edıyormusunuz!