[quote=indregandi;239658]bir tane kendime mayalı içki yapıyım, yakışır nede olsa,....bu deyyuslardan kıl koparsak kardır,....[/quote]
çalışırken içmek iş ahlakına ters emme, az stres yaptırsın deyyus deyilmi,..
Printable View
[quote=indregandi;239658]bir tane kendime mayalı içki yapıyım, yakışır nede olsa,....bu deyyuslardan kıl koparsak kardır,....[/quote]
çalışırken içmek iş ahlakına ters emme, az stres yaptırsın deyyus deyilmi,..
72025 tekrar şort
72 050 deyiz ve çok sabırlıyız....yeni gömeteyi yukarıdan yapmalıyım....
[quote=jani;239663]bu topikteki 4.5 aylık guzu soygunu...tek defa zararına mal vermeden...
20 600+5000+3400=29 000 pıvan...
ve elinde 1/2 mal var 70 450 maliyetli....
bu bir slow traderin soygun hikayesidir....
bununla şeref duyuyorum...parite soygunum ise euroda tarih yazdı....
kimse tesekkür etmiyor bana....artık yazmıyacagım.....[/quote]
Jani senin tesekküre ihtiyacın mı var abi,zaten yemis bitir missin olayı bütün olaylar dedigin gibi gelisiyor seni feyz alıyoruz biz...helal olsun..
71825 çıktığım ikinci peyzaş ta 72150 den tamam oldu, cört sayım aynı şimdi,.....
[quote=elstock;239672]Jani senin tesekküre ihtiyacın mı var abi,zaten yemis bitir missin olayı bütün olaylar dedigin gibi gelisiyor seni feyz alıyoruz biz...helal olsun..[/quote]
motive önemli stock, kuzum bunu çok önce söylemişti,...bu motivasyon, harekete geçiyor insan, pylaşıldığını bilirse, paylaşmayıda biliyor, onun içun her yazı en az 10 teşekkür almalı,....
[quote=eksper;239668]72025 tekrar şort[/quote]
yavaşşş serin gel eksperim daha var .uyk dowun huyudur biz kapanıncaya kadar +da durur durur şorçuya zırnık koklatmaz.dng sonra çıkar şişman parnak onu parnaklar:eek:.dng
10 lukta trend devam ediyor guzular,...
neyse bizimki daha algılayamadı ama dowa şimdiden iyi veriyo şişman parnak:) Allah parmaklarına zeval virmesin:)
burası benim maliyet yerem, tabi peyzaşlar hariç, onlar cepte
29 Kayıtlı üye
Lütfen yorumlara tesekkür verelim...
spot100 >>> 57,250 ....THE WALL......tirexler > basic instinkt modunda.....brv