[quote=indregandi;239538]740 sınır,[/quote]
sınır tekrar 925 te 740 iptal,...
Printable View
[quote=indregandi;239538]740 sınır,[/quote]
sınır tekrar 925 te 740 iptal,...
Abd'de tsı 15:30'da 8 mayıs tarıhınde sona eren bır haftalık sureye ılıskın
ısızlık basvuruları verısı acıklanacak. Buna gore bır oncekı hafta 7 bın kısı
azalarak 444 bın kısı olan basvuruların 8 mayıs haftasında 4 bın kısı azaldıgı
ve 440 bın kısı oldugu ongoruluyor.
[quote=sadberk22;239541]üüü
aynen.brv vallaha konuşçak hal kalmadı üüüal iişte aha düşüyo diyoz fdow artı yapıp duruyo bizimkisi zaten coşmaya hazır hemen 400 puan depti:mad: .dng bakalım veri de nasıl olcak hoş bizimki için iyi-kötü farketmez 1500 artar:eek: [SIZE=4][COLOR=red]kötü gelirse bi sonraki dönem bundan iyi gelir diye coşar[/COLOR][/SIZE]:..:.dng[/quote]
.brv.brv:):)
kontrat sayısı olgunlaşıyor.
doların kontrat sayısıda fena degil..
hareket yakın..
[quote=parite;239537]:o yakalandık :o
:):)[/quote]
dün sabah dedim boynu kalın diye paritem orada paslaşmıştık, benim işim olmas benide yakalardı:rolleyes:
elimiz rahat durmuyor, iş var diye çok yukarı yazıp gittim, 71575, 71675, 71825, 72025 teydiler alyına yaslayıp 725xx de kapamış deyyus, şimdi peyzaş yapıyorum ki maliyeti eşitleyelim ağayla,...
şimdi 10 lukta sarıyı geçirdim barlardan kırmızı kaldı, bu girdimi barlara düşeriz, zevişiyorlar şimdilik, her neyse olursa deriz,......
Abd'de devam eden ıssızlık basvuruları +12 bın kısı (oncekı:-59 bın )
[IMG]http://i41.tinypic.com/fmhx8m.jpg[/IMG]
mavi tetik, tetikçi yani, tranjla kırmızıda sakin çocuklar, bunalr ağa ölçerler bilyorsunuz tanışmıştınız, şimdi orada tutuyorlar fiyatları, niye çünkü bu ağanın kendisi tutan da o, cıscıbın ortada,...
bu mavi kırmızıyı yukarı keser veya ona hareketlenirse 2000-3000 puvan alırız, bu ikinci düşüş dalgasıdır, tabi bu bir öncekinden yukarıda kalırsa tersten çıkışın devam ettiği anlamına gelecek, her neyse bu gün bunu alamayız, vermez, hatta yukarıda kapansın ki yarına şans artsın, bide böyle bir durum pis iş,
kırmızım barlara girecek 10 lukta ulam buda naklen oluyor, canlı yayın,
güzelmi
72050- 718xx böle görüyorum,
[quote=indregandi;239575]güzelmi[/quote]
:) filmn gibinnn hehehe