güzelmi,
Printable View
güzelmi,
teşekkür birde ve katılım olmadığı için analiz ara verecem, şenlensin şu topk ya, adamlar a diye diğer topiklerde 20 teşekkür, b 30 daha, burada biz kuzumla yuavarlamıyoruz, cıscıbılın ortadayız,
günlük graf atmıştık ya şimdi orada turuncu vardıya oradayız,
[quote=indregandi;239521]teşekkür birde ve katılım olmadığı için analiz ara verecem, şenlensin şu topk ya, adamlar a diye diğer topiklerde 20 teşekkür, b 30 daha, burada biz kuzumla yuavarlamıyoruz, cıscıbılın ortadayız,[/quote]
İndi cortculerin morali bozuk abi,biraz kazansınla sanada gelecek 20 tesekkür merak etme..herkes asagı gidince senleniyor,yukarı gidince bi hareket yok..analizlerinden yoksun bırakma bizi..
teşekkür birde ve katılım olmadığı için analiz ara verecem, şenlensin şu topk ya, adamlar a diye diğer topiklerde 20 teşekkür, b 30 daha, burada biz kuzumla yuavarlamıyoruz, cıscıbılın ortadayız,
Çooooooooooook TEşekkürler..Yazmasamda analizlerinden çok faydalanıyom çok sağol
[quote=indregandi;239521]teşekkür birde ve katılım olmadığı için analiz ara verecem, şenlensin şu topk ya, adamlar a diye diğer topiklerde 20 teşekkür, b 30 daha, burada biz kuzumla yuavarlamıyoruz, cıscıbılın ortadayız,[/quote]
he yaa kızma. dun fitik ameliyatı oldum geldim. ben bol tsk etcem sana olar mı
10 lukta 740 dayız şimdi, bu üst band oluyor, ama sakin olun 350 de güzeldi, şimdilik py sabah dediğim gibi düşüş eğilimli yatayda, o turuncu varya günlükte, ağa ona geldim geçtimi yapraklanır, köşe kapmaca oynar, kendini sınar bazen iki veya üç gün alır, düşer çıkar, yatay yapar, 1000 puvan cicarında bir bant olur, şimdi çok geriden gelediği için dahada geçerli bu,
[quote=elstock;239528]İndi cortculerin morali bozuk abi,biraz kazansınla sanada gelecek 20 tesekkür merak etme..herkes asagı gidince senleniyor,yukarı gidince bi hareket yok..analizlerinden yoksun bırakma bizi..[/quote]
stock valla topik değiştirecem bu ne yav ruhsuzluk, ulem herkes doğranıyor moral sağlam bakın size daha büyük uçurumlar da verecem, inka desenli, yangınlı itfaiyeli ona göre,.. longda yapacanız yeter yav, kendimemi yazıyorum burada, her gün alır 3000 puvan totali, keyfime bakarım valla,...
[quote=elstock;239528]İndi [SIZE=3][COLOR=red]cortculerin morali bozuk [/COLOR][/SIZE]abi,biraz kazansınla sanada gelecek 20 tesekkür merak etme..herkes asagı gidince senleniyor,yukarı gidince bi hareket yok..analizlerinden yoksun bırakma bizi..[/quote]
:o yakalandık :o
:):)
740 sınır,
indi bak pitch ne demis
Fıtch: Polıtk rısk nedenıyle turkıye`nın yatırım sevıyesını secımden once yukseltmek mukun degıl
üüü[quote=elstock;239528]İndi cortculerin morali bozuk abi,biraz kazansınla sanada gelecek 20 tesekkür merak etme..herkes asagı gidince senleniyor,yukarı gidince bi hareket yok..analizlerinden yoksun bırakma bizi..[/quote]
aynen.brv vallaha konuşçak hal kalmadı üüüal iişte aha düşüyo diyoz fdow artı yapıp duruyo bizimkisi zaten coşmaya hazır hemen 400 puan depti:mad: .dng bakalım veri de nasıl olcak hoş bizimki için iyi-kötü farketmez 1500 artar:eek: kötü gelirse bi sonraki dönem bundan iyi gelir diye coşar:..:.dng