BANA GÖRE İKİNCİ DALGA ÇÖKÜŞ BAŞLADI...
bunu ingiltere yapacak....pound için eylem dün gece sondu bana göre....
hükümet politikası açıklanırken....ÇIKMAK ŞART...
demedi deme...yawriiiiiiii.....ha ha ha...
soygun soyanındır...
Printable View
BANA GÖRE İKİNCİ DALGA ÇÖKÜŞ BAŞLADI...
bunu ingiltere yapacak....pound için eylem dün gece sondu bana göre....
hükümet politikası açıklanırken....ÇIKMAK ŞART...
demedi deme...yawriiiiiiii.....ha ha ha...
soygun soyanındır...
dün 72 750 den...yaptıgım ikinci gurup shortları....karla gömüp....tekrar acagım...
kuzumm janimmm pehh 80 marginine gerek kalmayacak galibaa :) :) çok mutluyumm üvvv
tikkaaayyytttt.....tirexler derki :
2.seans > 57.250 kritik öneme sahip (spot100)....bura kırıla...tonla mal kafalara döküle >>> W....aynen işlevine başlar....ganimet var işin içinde....ganimet...:cool:
[quote=jani;239148]pound...kraliçe yani...
1.5050 ye iki gere degdi...indi...yarın...1.50 lere tekrar gelirse...barnagına yüzüyü dakarım....allahın hakkı üçtür...
şimdi...1.4864...
elede ballı ki.....[/quote]
rex...
yukarıda yazdıgımı dün yazmıştım...aynen uyguladım...üçüncü kez geldi 1.50 yi yukarı kırdı...bekledim....asagı yönelince 1.4950 de...yüzüyü barnagına taktım kraliçenin...evliyiz artık....gerdege girdik...kahvaltıyı yaptık....şimdi 1.4780 de....süzülüyor...ilk dibine dogru...1.4480....
1.49-1.44=0.05....çoookkk eyi para...vob hava...
orada...öpüşmek ilazım aynı eurodaki öpüşmem gibi...buda hükümet programı ve içeriyine baglı...
degilse...
SOROS VE EVLİYALARI....1.40 A ANINDA BASAR....
[quote=seagate;239386]kuzumm janimmm pehh 80 marginine gerek kalmayacak galibaa :) :) çok mutluyumm üvvv[/quote]
NE MARGİNİ ULA...tüm avrupa batmış...ingiltere yolda...
ne margini ula....ha ha ha
guzu ula bu guzu.....günnükçü deeelllll.....
aynen abi bende öyle düşiniyorum ama bitmiş olsalarda gene bir 75 80 turu atabilirdi pala ve çötesi.. ben 80e göre teminatımı ayarlamışım ahaha pimpirikliyimm
iki gündür sürekli yazıyorum...ikinci dalga göçüşe pozizyonlara yerleşmek ilazım diye...bu çıkış kurt sürüsünün poz ayarı...koyun sürüsüne poz devri...
imdiii...
guzu vob da short....pounda short ve full...yumurtaların üstüne yattı...
bi önceki dalga düşüştede...
vob da short...euro da short tu....ikisinden acaip karla çıktı...herkes ölürüm sanırken...
BU ONDANDA KORKUNC OLACAK...hele pound furgunum....
cümleten merheba,
sabah yaptığım 73375 cörtümü az önce gelir gelmez verdim, çünki iş yapmış kar üretmi
ş para yapmış, birde pozu sabit tutmak ist
iyorum onun içun, 71800 ort maliyetlilerle poza devam,
ingiltere krizi...ele bele bi iş deelll usaglar.....tam takır kuru bakırlar...bunu küresel kurt sürüsü asla affetmez....
[quote=jani;239420]ingiltere krizi...ele bele bi iş deelll usaglar.....tam takır kuru bakırlar...bunu küresel kurt sürüsü asla affetmez....[/quote]
2008 mart pound....1.35 di....ana hedef bu....
2008 mart euro.......1.25 di...euro o hedefe indi...sıra poundda....
bilahare....yen e gececegiz...sırayla yani...kurtlar sofrasını izliyeceksin...
[IMG]http://i40.tinypic.com/n6ztx5.jpg[/IMG]
yukarıdaki indiklerime göre bugün
turuncu geçilmiş bu kötü,
mavi kırmızı altında devam ederek tepkinin sürdüğünü söylemekte,
kırmızı ise barın üstünde kalarak tepki hareketinin henüz çıkış niteliği kazanmadığını şu an için tepkinin devamını söylemekte ve yarına...
mavi kırmızı üstüne geçer ise tepkinin sonlandığını bize söyleyecek, ben de bunun derecesini size söyleyecem, bu gün bunu indikatörden alamayız, ancak düşüş hareketinin devamı bu manada olumlu olacaktır,
öte yandan 10 dakkalık killer man indiklerimde aşağı eğilim taşıyan ancak yatay br py ile karşı karşıyayız,...
günlükte yere veremiyorum çünkü yok,...
fakat 10 dk da, 72025 in kırılması bize 702250 nin yolunu açar,
bol kazançlar