-
[quote=indregandi;238774]görüldüğü gibi 71200 üstüne yerleşmek istiyorlar,...durumu kurtarmak için....
[IMG]http://i43.tinypic.com/33nbuz4.jpg[/IMG][/quote]
[quote=indregandi;238799]kuzum bana senin sabrın lazım,....[/quote]
[quote=indregandi;238811]gidecem diye elim kolum bağlandı, 71200 ü gördü, başında olmayacam diye mecbur yukarılara cört girdim, önleme atışlı, dün yukarı çekiş ve geri gelişten bahsetmiştim mecbur izliyorum , puah,....[/quote]
[quote=indregandi;238821]kuzularım 70550 yide alış girdim, artık 71200 üstü yerelerde 71600-800 arasında cört, 70400 üstündede yavni 70550 az longum, sanmıyorum orayı ama işte,[/quote]
demiş ve sahayı terketmiştim, fena yükselmiş 71200 üstünde yere koyamıyordum analiz olarak, yokki ne koyim, admın keyfi yereleri, o yüzden önlemli cörtlerimi, 71575-825,72025 lere yazmış ve hoşçakal demiştim, ama 72525 te, ortalamam 700 puvan geçilmiş, yarın devam ederse pyzaj çalışmaları yapacam asla poz artırmam,..
tabi öğleden sonra, yine sabahdan işim var anasını satiim,.....
-
hani kredi çekersin de faizini baştan parayı verirken keserler ya sankim öle bir görüntü var,........
ağaya bu cörtçü milletten gına geldi, sadece yurdum da deyil, tüm dünya öle, hal böyleyken eğitime devam ediyor ağalar,...........
öte yandan şunu çok iyigözlemleyin bu dovun endex özelliği kalmadı bu artık bir py deyil, ajan veya şartlandırıcı,...örnek verirsek dovu aşağı basmasalardı imf avrupa bölgesine dalamazdı, grace kesmedi çünkü kovboyu, bu paracıklarını acilen ülkelere yerleştirmesi gerekliki gemisi yürüsün,....deyilmi,...
bunun için snırlı sorumlu kriz ülkesi seçilerek(aynı zamanda kıprısta söz sahibi olması nedeni ile, diğerleri türkiye ve ingilazlar, türkiyede sorun yok verdim gitti halinde, ingilaz zaten baş altı oyuncusu, iran nedeniyle) ve parlemento basılarak spana , porto, gerekirse italy, irlanda ve ....merkel destekli sopa gösterildi, uluslararası hokus pokusçularda bastı avroya 1.50xx den beri, eeeğ gelmiş 1.29 olmuyor, direnç var, işte dov çekilin kenera deyip süzüldü 9800 ve işi bağladı,.....
şimdi şunu soracağız dov tepkisinde ne kadar samimi 1, 11500 bilinen hedefini denermi bu 2,
şimdi bu dov borsa olmadığına göre yani konjoktür nedeniyle bu özelliği kalktığı için ihtiyaç varsa dener, ama yukarısıda dolu,
ben şuna bakıyorum, 65-66 dan ağama yakalanmadım, 71800 den shortum bu bir avantaj, diğeri ise bunu nerede yakalarsam dövüyorum yeterki işim çıkmasın,....
ümitliyim yavni, 71800 fene deyil, baş altı sayılr,.....
analize bakarsak dün ve bu sabah gibi net konuşamam, çünkü yok ne konuşiyim, el insaf bölgesi sınırlarına girdik,....
-
9 günlük barlarla dov,
anadınız nı,..[IMG]http://i42.tinypic.com/jjp8ht.jpg[/IMG]
-
indi abi sen yokken py bizi fena dövdü bugün. ne zaman bitecek bu eziyet diye diye ezildik py karşısında. long olmak ne kolaymış diyesi geliyor insanın.
-
[quote=ordi;239163]indi abi sen yokken py bizi fena dövdü bugün. ne zaman bitecek bu eziyet diye diye ezildik py karşısında. long olmak ne kolaymış diyesi geliyor insanın.[/quote]
dün tüm gün full long poz aldım, 69100 civarlarından, o yüzden dün akşamda kapanış 70 üstünde olacak belki 70400 olabilr demiştim, 70400 olamayınca sabah küçük bir + gap olur demiştim, fakat dovu aşağı basmaları buradaki halkı web -cam yapmaya yetti, 70300 lerde fiyat görünce jeton hemen düştü ve uyarılarımı yaptım,..
çünkü indiklerim bana bunu söylediler, ama şu an körler, yarın alış eğilimi devam ederse sonuç farklı olur, satış veya realize gelirse farklı olur ve görmeye başlarlar yarın önemlibu yüzden,....
her durumda ağa tehlikel bölgeden uzaklaştı, 71200 önemliydi anlayacağınız, çok üstüne çıktı ve dötü sağlama aldı, şimdi realize onu bozmuyor, ama bize para yapar, bir kısmımıza, eğer hepimize verirse ki bu indikatör olur, uyarır bizi, 62 ve 54 de gderiz, ihtimal %5, realize olursa 71200 e para yaparız ölçerler de görmeye başlar, hayırlısı, diğer türlü 10 dakikalıkta hep dövdürecek bana kendini,...
-
avro düşüş yönünde bir ajandı ve graceyle keskinleşmişti, ama şimdi kesenin ağzını açarak düşebilirsin dediler, durumuda kötü baktığım kadarı ile, şimdi avro daki bu düşüş, kesenin ağzı açıldığından borsalarda alış oldu, kovboy arkaya geçti bastırdı iki puvan aldı,...
onun için avro önemli ama eskisi kadar önem vermeyeceğiz artık,..
bu şimdi 2009 martının aynısı bir olay, orada kovboy 2 trl dolarla arkasında durdu piyasaların, şimdi bunu hasta adama yaptılar 700 milyar avro ile,
şimdi burada diyorumki arkasında durdu diyorum verdi demiyorum, şimdide 700 le AB nin arkasında duruyorlar itiyorlar üğlkeleri büyüyün diyorlar anadınız nı,..
büyüyün, büyüyün, şimdi bu büyümenin nöbetçisi dov, aşırılık olursa salacak kendini aşağı, çünkü borsa deyil artık, kontrol aracı,...
bu süreç iran öncesinde bitirilmeliki, ha diyince hazır ve güçlü olabilsinler yeni duruma,
onun için bir taşla yine 3-5 kuş var, çok kuş var, çok,....
-
[QUOTE=jani;239148]pound...kraliçe yani...
1.5050 ye iki gere degdi...indi...yarın...1.50 lere tekrar gelirse...barnagına yüzüyü dakarım....allahın hakkı üçtür...
şimdi...1.4864...
elede ballı ki.....[/QUOTE]
kuzu....kraliçenin oyun sahası >>> 1.45<>1,55....orada yeni hukumat gurulacak...guçuk da olsa bi kutlaması yapıla bilu....amani haaaaa....bura çok fırıldak....+.
-
[quote=jani;238833]dün 69 000 da....pariteye uyacaktık...68 500 ü bekledik...acgözlüydük eksper...[/quote]
guzum bu i.. ne
71200 ortalamayla benide aldı kucaga..
bugün yırttık yırttık:..:
eger bugün geri dönmezse
bu i...ne cuma günü resmen tecavüz eder bize..
-
spot100
60.000 > 52,500 < 60.000 = V fomasyonu ....gönülden geçen >W .....bu cortçu tayfasını izdirapladan kurtarır.....dng
-
zaman...
ingiltere....
borsalarda....avrupa krizini satıp...66 000 e indiler...aldıkları malı devrediyorlar....bu bitti mi....İNGİLTEREYE furur bunnar....işleri güçleri kan emmek....7000 puan çıktılar...bi kontrat yok etmedir bu....benim maliyetim 71 225 de....dipten 5000 puan yukarıda...
karla çıkılacak bi yerde yani....ESAS FURGUN VE İKİNCİ DALGA BÜYÜK DÜŞÜŞ İNGİLTERE KRİZİ....
ben buna göre şekilleniyorum...ben günnükçü degilim....
-
mürekkebi kurumadan yazdıklarımın...72 800 e bastılar....
-
[quote=rex;239189]kuzu....kraliçenin oyun sahası >>> 1.45<>1,55....orada yeni hukumat gurulacak...guçuk da olsa bi kutlaması yapıla bilu....amani haaaaa....bura çok fırıldak....+.[/quote]
rex...
bunu dün yazmalıydın....artık cok geç...poundu 1.49 dan shortladım...senin 1.55 stop yerim....
su anda lehime gidiyor....1.47 lerde....
zamanlamam önemliydi...fiyattan cok...zaman önemli...