jani kaptan 80 binde beraber marginleri yatıracaz ben hesap makinasıyla hesapliyim kaç lira lazım :)
Printable View
jani kaptan 80 binde beraber marginleri yatıracaz ben hesap makinasıyla hesapliyim kaç lira lazım :)
haysiyetsiz kerizzz....72 775-69 775=3000 puan cıktı...yek günde....ha ha ha
[quote=jani;239126]imdiiii....iş kaldı marginlere....ya o zıbaracak ya ben zıbaracagım...stopum 10 000 puan gene....yani 81 225....[/quote]
puvan artışından dolayı vurmadım kuzum....geceyi beklemeye karar verdim....eldekilerle devam...
yarın kara perşembe
[quote=seagate;239130]jani kaptan 80 binde beraber marginleri yatıracaz ben hesap makinasıyla hesapliyim kaç lira lazım :)[/quote]
baska caremiz yk yawrum baska caremiz yk...ELİMİZ MAHKUM...bu bir yerden fena devrilecek....
bugün korku kol gezdi....DURAMAZDIM...DADASLIK DAMARIMA TERS BU....
yarın asagı giderse...bugünkileri gömerim emme....
bu deyyuzzz...annımıza enayi yazıyor....duramazdım serde delianlılık var...DURAMAZDIM....
GENE KIÇ ÜSTÜ OTURDUM...shortlara....günnerce zırlatır beni....
sonuc...
58 000 endeksteyiz...tepe 59 000 de 1000 puan kaldı....
3 090 trilyon harcadı hacime....yüzde 2.68 çıktı...ben shortlarken...30 spot yüzde 3.05 artıydı....şimdi yüzde 2.99 artı kapadı....
gudurdu deyyuzzz gudurdu...parayı çöpten topluyor sanki...ha ha ha
yakında....çok yakında...İNGİLTERE KIC ÜSTÜ OTURACAK ....benim gibi...o oturmadan bu guduruyor....gudur bakalım...
incik....
poundun peşindeyim usaglar...euroyu bıraktım...o öldü garii...
yarın onu....bi kuytuda kıstırır kıstırmaz...iran nikahını basarım...1 aylık gacım olacak pound shortlarım....
VOB DA...POZİZYONUM TAMAM...gerisini marginlerime bıraktım...
incik...
bu poundun üstünde kraliçeniniresmi var....bi kerede kraliçe ile murad alıp murad vereyim...
[quote=GATE;238645]Tahmın ettıgımız gıbı ne sıs yandı ne kebap....
Realızasyon beklentılerının oldugu yukselısın boyunun korku yarattıgı bır gun ızledık...
Tahmınlerımız uzerıne bugun KOZAA pıyaada endeks kagıtları ıcınde on plana cıktı. Haftasonuna kadar kagıtta hareketlerın devam edebılecegını dusunuyorum...
Bundan boyle; 55.800 sevıyesı asagı gecılene kadar; kagıt bazlı hareketler yasanacagını dusunuyorum...
Iyı gunler dılerım...[/quote]
Evet; neler oldu hatırlayalım....
Tahmınlerımız dogrultusunda Kozaa Ve Dogan grubu endeks uzerınde yıne etkılı oldu. Akbank dısında malı sektorun uzerınde prım yapan kagıtlar olarak goze carptılar ve endeks dusundugumuz hareketı gerceklestırdı...
55.800 asagı gecılene kadar endeks bazında bır tehlıke gormuyorum...
Ancak yarın cok onem arzetmekte...
Oncelıkle yukarı beklentısı olanların umutlarını aldılar; bugune kadar ıse dusus bekleyenlerın...
Yarın tam bır duello havasında olacagı dusuncesındeyım...
Zıra; yarın alcalan tepelerın gecılıp gecılememesı ıcın bır karar gunu olabılır.
58.800 sevıyesının uzerınde kapanışlar yapmaya başlamamız halınde shortlerın cıddı dıkkatlı olmaları gerektıgını dusunuyorum.
55.800-58.800 arasında DAR-SIKISIK-GELGITLI seanslara da donebılecegımız gozardı edılmemelıdır. 58,800 sevıyesıne yaklasıldıkca 60.000 stoplu short; 56.000 sevıyesıne yaklasıldıkca ıse; 54.800 stoplu long denemelerı yapmak mantıklı olacaktır dıye dusunuyorum.
pound...kraliçe yani...
1.5050 ye iki gere degdi...indi...yarın...1.50 lere tekrar gelirse...barnagına yüzüyü dakarım....allahın hakkı üçtür...
şimdi...1.4864...
elede ballı ki.....
ilk furuşmada...euro yu shortlamıştım...1.33 den...margin yemiştim...sonra onu 1.2650 den kapıyarak acaip götürmüştüm...
borsaların yapacagı yeni zirve oluşunca....paritelerden biri göçüşe gecer...
euro göçtü... 75 000 den 66 000 indik...buralada sürünür....
pound göçer....ingiltere bitik....sıra onda....ye memmed ye...
eger zirve bu ise borsalarda...poundu yarın shortlamak margin getirmez...zirve bu deelde...75000 veya üstü ise...yarın poundu shortlayan gene margin yer...
BEN MARGİNLE GARDASIM...yawriii ye söylüyorum...aglama yoookkkkk....