[QUOTE=selçuklu;292268]rex abi .. papazı saymaya çalıştım ne dersin .. ? :o:o:o:o:o
[IMG]http://ressim.net/a/upload/05e0e246.png[/IMG][/QUOTE]
1,34 altında bu sayım güçlenir bence ..... bakalım kısmet ..
Printable View
[QUOTE=selçuklu;292268]rex abi .. papazı saymaya çalıştım ne dersin .. ? :o:o:o:o:o
1,34 altında bu sayım güçlenir bence ..... bakalım kısmet ..
[quote=PASSAT;292302]benden söylemesi bugün çok ters bir hareketle bile bitirebilirler.eğer yatay kaptırlarsada kanımca pazartesi gap var.ama hangi yöne onu bilmiyorum
passat[/quote]
hımm bence yön ... [IMG]http://www.animationteam.com/htmller/asagi_ok.gif[/IMG]
işte bu.şimdi geriwe 81200 kaldı
didim ben sana rebelyus.bugün çok ters hareketler yapabilirler.yapmazlarsa pazartesi gap var diye.
81200 kırarsa yukarı
passat
[QUOTE=PASSAT;292313]işte bu.şimdi geriwe 81200 kaldı
didim ben sana rebelyus.bugün çok ters hareketler yapabilirler.yapmazlarsa pazartesi gap var diye.
81200 kırarsa yukarı
passat[/QUOTE]
aga ben sana bu yüzden dedim ksıaları rezlie et diye 200 puan max zarar ederdin tekrar kısalırdın ben uzunum maliyetim yüksekti sadece yoksa ben ordan havada uzardım
teşekkürler kardeş
81300 den kapattım.günlük uzunları 500 puan kar.geriye kaldı 300 puan
süperim bu hafta
passat
%40 devam yüzde yüz devam edecektim paritedeki kırmızı pinokyo kritik yerde geldi bende atladım neyse :)
C3.3.5 hedefi > 1,3486...tarih 22-24 eylül......bukadar...sonrası C3.4 down ve finalde C 3.5.5...1,37xx (daha sonra netleştiririz...!).boks.
[QUOTE=rex;292345]C3.3.5 hedefi > 1,3486...tarih 22-24 eylül......bukadar...sonrası C3.4 down ve finalde C 3.5.5...1,37xx (daha sonra netleştiririz...!).boks.[/QUOTE]
hadi inşallah abi ..
papazda tarihleri çoktan verdik....24 eylül zirveyi onaylarsa....4. dalga down yaşayacaz (%38 normali....ama agresif 3. d. sonrası daha geniş band şahsi öngörüm)....12 ekim final......şimdilik 3. yaşayalım,son hamleler çok kanlı....ben kademeli shorta geçtim ....bol şans !!!.boks.
[QUOTE=rex;292351]papazda tarihleri çoktan verdik....24 eylül zirveyi onaylarsa....4. dalga down yaşayacaz (%38 normali....ama agresif 3. d. sonrası daha geniş band şahsi öngörüm)....12 ekim final......şimdilik 3. yaşayalım,son hamleler çok kanlı....ben kademeli shorta geçtim ....bol şans !!!.boks.[/QUOTE]
abi stop ne olmalı sayımına göre .. tanımlı bi fiyat varmı .. ? tşk .. bende az bişey kısaldım bakalım ..
ASYA seans cover fırsatını 10 pipsle kaçırdım...yazık oldu....japler az daha bastıramadı 1,3286 dan döndü...ben 76 girmiştim...nasip değlmiş....şimdi ghortu geçirecem kafalarına....:::
[QUOTE=rex;292351]papazda tarihleri çoktan verdik....24 eylül zirveyi onaylarsa....4. dalga down yaşayacaz (%38 normali....ama agresif 3. d. sonrası daha geniş band şahsi öngörüm)....12 ekim final......şimdilik 3. yaşayalım,son hamleler çok kanlı....ben kademeli shorta geçtim ....bol şans !!!.boks.[/QUOTE]
1.37 hedef vermişiniz sanırım benmi yanlış anladım ama shortuda giydim bekliyorum demişiniz :) euro/tl uzunları kaapyıp bende kısaldım ondan ilgiliyim
ben stop kullanmam....riski poz < > teminat yöntemiyle çözüyorum....isterse 1,3520 stop koyabilirsin.....tercih meselesi
NU lar oluşmaya başladı graflarda ... üvvvvv
[IMG]http://ressim.net/a/upload/111c1b01.png[/IMG]
1,37xx > 12 ekim hedefli.....önce 3 bitişi kesinleşsin....5. hedefini netleştiririz...!!!
Biz de diyoruz Selçuklı patron nerede.. Patron buradan çıktı... :..:
Eur/Usd saatlikte 50 EMA'ya dikkat.. Son zamanlarda ciddi destek oldu...
[QUOTE=Strategist;292368]Biz de diyoruz Selçuklı patron nerede.. Patron buradan çıktı... :..:
Eur/Usd saatlikte 50 EMA'ya dikkat.. Son zamanlarda ciddi destek oldu...[/QUOTE]
::::::::::D:D:D:D:..::..::..: .. patron kanalizasyondan bi çıkayım hava alayım dedim .. buraya çıktı .. kanalın ucu ... ehehuehue :D:D:D:D
bi de dinamik analiz olayı var....benim zehirli sarmaşık dediğim...bakalım papazı tekrar hangi seviyelerde yakalayacak....+.
dayanamadım 81475 den kısaladım.ayuluk genimde var
passat
çok zayıfız olaya bak nasıl bişey dow zirvede bizde alıcı yok
rex üstadın söyledikleri bayağı önemli.artık bugün akşam kısa mı açsam parite de
dolar düşüyor hadüşüyor.bütün karlarımı aldı gitti bu dolar
off offf
passat
o zaman bizimkiler dow un akşma eksi kapatmasına oynuyordur.
ben didim bizim pala lar dow palalarını fena dövüyoerdiye
bizimkiler artık öncü olmaya başladı
passat
1,3473 gördü rex patron ... üvvvv ... az daha sattım .. üvvvvv mondiyolayabilirsek iyi ...:o:o:o
türkiye ab ye girecek euro shortlamayın bence avrupa nüfüsü artacak bebe oranıda artacak gençleşecek semirecek :D:D
5 lik grafa obo yakışır .. artık ..ühühüh ....
1,3486 dedik >>> 1,3477 gördü ...yine 9 puan hata verdi......dipte de 10 pips hata vermişti.....yani > uçlarda 10-20 pips kırpmam lazım.....:::
veee > 1,3488 gösterdi...(benim rakamlar close olarak...!!!)...ama TA görevini yaptı....gözler indregandinin hedefinde > 1,3523....boks.
tahmniim sayım ve projeksyonel bakış .. üvvvvvv :o:o
[IMG]http://ressim.net/a/upload/e8a10c22.png[/IMG]
Sn selçuklu,
evet...şimdi oldu.....brv
4. dalganın asimetrik gelişmesi > 3.d. major şeklinden kaynaklanıyor...ben graf olarak değil , matematiksel çıkartıyorum...!!!
rex abi ...1 lik 2 likler sata geçti ..5 likler yavaş yavaş sata geçmeye başladı .. hadi hayırlısı ...:::
Sn selçuklu,
bu işi çözene kadar ne uykusuz geceler geçti......lelele
[QUOTE=rex;292438]Sn selçuklu,
bu işi çözene kadar ne uykusuz geceler geçti......lelele[/QUOTE]
bende çözebilecekmiyim acaba merak ediyorum abi .... :o:o:o:o ... hiç zannetmiyorum ama bakalım ...:D
papazda kv OBO gelişebilir > 1,342x/3x....:::
[QUOTE=jelibon;292160]Bugün işim var dışarı çıkacağım.
1120-1121 e yaklaştık dün.
Noktalardaki 1136 direnç oldu.
Bugün için 1110.27, 1119.77, 1136.77 ve 1144.38 önemli noktalar.
Haftalıkta ne oldu?
Hafta başında pazartesi 1125 açıp direk 1148 e gidip dün altınada sarkıp 1125 kapadık.
Yani 0.
Haftalıkta iki önemli nokta 1123 ve 1130.
Geçen haftanın altında kapanış olumsuz bar olacak.
1130 üstü olumlu olacak.
Düşüşlerin devamı kısa vadeden orta vadeye sata çıkabilmekte.
Bugünden sonra artık maç haftaya.
Jelibon.[/QUOTE]
Düşüş .23 yani 1123 ü dahi geçemeyerek zirve daha görülmedi dedi.
1119 a kadar hala bir ayı boğa sayımı olacağını belirtmiştim.
Haftalık kapanış son derece olumlu olacak.
Dowdada cuma kapanışı önemli diyorduk.
10767 üstü kapanış çok olumlu.
Bugün 1 haftada 2 inci, 2 haftada 3 üncü 90 lık alım günü son derece olumlu.
Araya 90 lık satım gelmemesi kararsızlıkta yok demek.
Piyasa karalıysa bizede trende olmak yaraşır.
Karşı trende olmanın anlamı yok.
Kısa vadeden orta vadede sata çıkmadıkça indikatör orta vade alda zaten, öyle 1-2 düşüşlerle sat vermez verince zaten haber vereceğim.
Askerliğimde havacıydım evet..boks..lelele
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;292171]Ndx,
Destekler 1982, 1963.
Dirençer 2003, 2025.
Jelibon.[/QUOTE]
1982 bırakmamış, zaten dün kapanışıydı.
Dirence gelmiş 2022 şu an. 2025 e takip.
Dipler yükseliyor, tepelerde.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;292182]
Bizdede benzeri durum var bizde yükselen trendi kabul etmek zorundayız.
Nere şüphe uyandırır? 63400 altı. Altına gelmedikçe bantta trade edilir. Üstte ilk aşama nereye bakıyoruz 64500-64730 sonra 65000-65200.
Jelibon.[/QUOTE]
Jelibon.
Ana tarihler nettir.
2 Eylül ve 24 Aralık.
Bunun arası yok bende.
Bu ne demek biliyormusunuz?
24 Aralık 2 Eylülden yukarı olacak demek.
Equinoxa bir ihtimal verdik ama kefil değilim dedim düzeltmeyle kaldı.
Jelibon.
Sevgili Rex,
O altının mevsimsel grafik endekslere hala yürüyor şahane birşey.
Ekimim başı ortası gibi tepe, böylece nede olmuş olacak, 3. çeyrek iyi kapanacak.
9. ay yani.
Jelibon.
Sn jelibon,
2009 sonu parite mütiş atak yapmıştı....1 hafta kala (?! > 24 aralık...!!!)...bilançolarını düzeltmek için japonlar korkunç spekulasyonlar yaptılar (TOYOTA nın başkanı bir konuştu...pir konuştu >>> tam -520 pips tek seansta) ve sonrasında o büyük çöküş yaşandi 1,53 > 1,19....tam bir felaketti....:cool: