-
[quote=selçuklu;236501]saraylı abi .. bu içiçe düşüş .. 7 dalga .. kafamı karıştırıyor .. itki değil gibi abi düşüş .. 4. dalga bitmiş olabilir abi dkkatli olalım bence ... overlap 7 olabilir abi .. üvvv:o:o:o
[IMG]http://i42.tinypic.com/2aju9g5.jpg[/IMG][/quote]
selçuklum dikkatli olalım doğru...;)
bence 3 dediğin yer a; 6 dediğin yer b; 7 dediğin düşen dalga da 4.c...
şimdilik bu sayımda sorun yok...bütün mesele bu flat 4.dalgadan kaynaklanıyor,bir aşağı bir yukarı trend vermiyor...
insanlar da kafası kesik horoz gibi bir aşağı bir yukarı gidiyor...:(
normal şartlarda ov li düşüş devam etmeli...tepkiler olacak...
66-68 hedefim devam....
DBS=72.725 e geri çekildi....
-
[quote=trader38;236502]Abi benim acemice sayıma göre 73600 den gelen 5dalgalık bir itki bitti gibi. 69775 e ya 4.c ya 4.e yada 4.c.1 etiketi koyup tepkinin boyutuna bakmayı düşünüyorum. ne dersin?[/quote]
69.775 bence 4.c.3.1 ya da 4.c.3.2.b olmalı traderım...
oradan bir tepki gelmeli dedim ve geliyo da zaten ama zayıf olabilir,beklentim...:confused:
-
selçuklum ;takozunu çok beğendim ama 4.dalga dibi biraz daha aşağı gelmeli...:)
-
[QUOTE=saraylı;236521]selçuklum ;takozunu çok beğendim ama 4.dalga dibi biraz daha aşağı gelmeli...:)[/QUOTE]
saraylı abi .. eğer ed sayımı doğruysa .. takozun 4 ünde .. 5. dalga altın vuruş için .. sert hareketler olabilir .konsolidasyon falan . . direk cart diye alacaklarını bende düşünmüyorum ... biraz yatay saçma hareketler olacak gibi .. . daha aşağı gelebilir .. tabi.. bakalım abi hayırlısı .. .. .:o:o:)
-
[quote=selçuklu;236508]abi günlükler falan bozulmadan .. tepmesi lazm bence tepecekse ... stratejim 70000 üstü long altı short kovalamak .. tabi strategistlerin patronu strategist patronun müsadesiyle .. :D:o:o.[/quote]
Stratejiyi kim kaybetmiş de biz bulalım sayın patron... :) Ama bence de çok pis tepecek... O yüzden dünkü long'ları hala koruyorum.. DAX açılana kadar çok pis ayu tuzağı yaptı ama yemedim.. DAX açılıp direkt ralli moduna geçince havası söndü Pala'nın... :) Toplantı manyağı oldum pek yazamam artık akşama kadar ama kapanış tahminim 99.975 civarı falan... Artı eksi 1-2 kademe fark olabilir.... :..:
-
[IMG]http://i44.tinypic.com/xo16cm.jpg[/IMG]
-
selçuklum tam şimdi bu tobo yu düşünüyodum ,bu kadar olur yani....brv
hedefi 71.300 civarı bişey olsa gerek...:)))
-
kalp kalbe karşıymış ::: ..yeni imzan güzel olmuş abi teprik ederim .. ehuehue.brv.brv:D ama duurm kısmında nteliksiz yazıyor abi .. o kısmı beğenmedim ... teprik edemeyecem ..:o:o
-
[quote=selçuklu;236563]kalp kalbe karşıymış ::: ..yeni imzan güzel olmuş abi teprik ederim .. ehuehue.brv.brv:D ama duurm kısmında nteliksiz yazıyor abi .. o kısmı beğenmedim ... teprik edemeyecem ..:o:o[/quote]
selçuklum duruma ne koyiim diye düşündüm ,bişi bulamadım..
kendime bişi yakıştıramadım,hiçbir şeyle lekeleyemedim,o yüzden niteliksiz dedim abi yaa...
ama sen beğenmezsen değiştiriym....lelele
-
[QUOTE=saraylı;236570]selçuklum duruma ne koyiim diye düşündüm ,bişi bulamadım..
kendime bişi yakıştıramadım,hiçbir şeyle lekeleyemedim,o yüzden niteliksiz dedim abi yaa...
ama sen beğenmezsen değiştiriym....lelele[/QUOTE]
değiştir abi bence .. yürekli yap abi ... sana o yakışır bence .. .brv
-
[quote=selçuklu;236572]değiştir abi bence .. yürekli yap abi ... sana o yakışır bence .. .brv[/quote]
eyvallah abi,
değiştirdim ve çok duygulandım abi yaa...
beni öyle görmeniz güzelllllll....:o:);):rolleyes::cool:.brv.brv.brv
-
heh şimdi iyi oldu abi ... teprik ederim ... ..brv.brv.brv
-
ayın kaçındaydı yunanistan ın ödemesi.. o para ödendiğinde bi gün içi ralli olabilir.. aynı şekilde ödemezsede aşşa ralli :) 9 umuydu 19 u muydu
-
[quote=seagate;236577]ayın kaçındaydı yunanistan ın ödemesi.. o para ödendiğinde bi gün içi ralli olabilir.. aynı şekilde ödemezsede aşşa ralli :) 9 umuydu 19 u muydu[/quote]
bugün ödeseler bari adamların parasını,hem bana da ödeme yapmış olurlar...:..::..:
-
[I]Yunanistan[/I]'ın 19 Mayıs gününe kadar vadesi gelen borcunu [I]ödemek[/I] için 8,5 milyar euroya ihtiyacı var.
heh buldum bu galiba :) 19 unda ralli olma şansı varmı :) tarih açısından yupiii.. 19 unda ödese ralli olsa 28 mayıs jelibon abinin tarih.. zirve desek pehh.. veya ödeyemese 28 mayısa kadar düşüş üvvvvvvvv fifti fifti :)
-
halojen abinin grafikoyada uyar 28 inde 75000 :) üvvvv 8.5 yorgolar öder heralde.. ama uçaklardada mazot yokmuş ne edecekler :) erken ödeseler ne olur parite.. avrupa birliği yeniden canlanır.. ahaha :) rakamda ufak niye böyle karıştırıyorlar dünyayı ilginççç.. 8.5 milyar euro için 1 trilyon dolar erimiş borsalarda ahahah :)
-
S&P, ITALYA'NIN NOTUNUN INDIRILEBILECEGI KONUSUNDAKI PIYASA SPEKULASYONUNA ILISKIN YORUM YAPMAKTAN KACINDI
-MATRIKS-
[I]sylvyo kanka sana güveniyorum......o kaddar kadına para bitmiştir...[/I]
[I]bitmediyse elini öperim.........[/I]
[I]kısa devammm......[/I]
[I]67.600 isterim...hafta sonuna kadar olursa makbule geçer.......[/I]
-
tepmeyi bile bilemedi bizim eşşekler çok zaif:) fdow bi eksi olsa sabahında altına gelip 4. dalgayı 66binde bugün bitirecekler gibi üüüüüvvvv
-
dünkü en son tepki 70.750..bugün yurt dışı iyi olmasına rağmen koyduğu
tepki 70.525......alçalan tepeler devam ediyor......ilerleyen yapı bundan sonra
hızlanmalı artık....ya aşağı doğru yıkılmalı...yada sertçe dönerek bir önceki tepeyi
geçerek üstünde kalmalı......
-
her iki durum benim açımdan şortların kapanıp reverse olmak demektir....
ben ilk ihtimale ağırlık veriyorum..senaryoya sadık kalarak kısa devamm diyorum..
tersi olursa ne yapacağım belli.......kısa stop şartım 71.100 olarak değişmiştir...
-
bir hafta içinde büyük kar..zarar potansiyeli olacak..pozisyonu doğru olan önemli para
alırken..yanlış olan verecek..hayırlısı olsun.....kısa devamm....satışların hız kazanmasını
bekliyorum........
pasta kısa açan delikanlı yook diyor.......
-
delikanlı yok amma ..ihtiyar delikanlı bozz var......
bu piyasaları çok gördüm....burdan döner piyasası.......yemezler....
-
70.700 .. 28 kontratla gösteridiğinden beri......kaç gün bu rakkamın üstünde
kaldıysa yalandı...mal yedirildi...bu profesyonel trading yöntemidir.....
adaya hapistir.....
-
[quote=boz ayı;236612]70.700 .. 28 kontratla gösteridiğinden beri......kaç gün bu rakkamın üstünde
adaya hapistir.....[/quote]
70.700 rakkamı yukarı çıkıştada çok önemlidir....fake olmadan geçilirse tabii
-
[QUOTE=boz ayı;236612]70.700 .. 28 kontratla gösteridiğinden beri......kaç gün bu rakkamın üstünde
adaya hapistir.....[/QUOTE]
bence süper oldu o hareket abi....açık verdiler.. yeni zirve olmadan tekrar 70.700'e ineceğini anlattılar.... bence amatörceydi... yakıştıramadım... :..:
yukardan nerden bulduysam bastım bu sayede... sağolsunlar
-
valla abi her sefer tepiyordu tepmiyor bu sefer yurtdışıda iyiyken.. herşey müsaitti ama.. bi durum var demek.. üvv türkiyenin cds lerini nerden takip ediyoruk.. türkeyide kervana katmasın bunlar üvvv getti kısalar gettii :)
-
[quote=halojen;236614]bence süper oldu o hareket abi....açık verdiler.. yeni zirve olmadan tekrar 70.700'e ineceğini anlattılar.... bence amatörceydi... yakıştıramadım... :..:
yukardan nerden bulduysam bastım bu sayede... sağolsunlar[/quote]
[I]sen ..ben anladık ama başka kaç kişi anladı....[/I]
[I]o tarihten itibaren pastaya bak...kaç kontrat basıldı...inanamayacaksın...[/I]
[I]longa alışmış vatandaşım benim.........[/I]
-
[QUOTE=seagate;236615]valla abi her sefer tepiyordu tepmiyor bu sefer yurtdışıda iyiyken.. herşey müsaitti ama.. bi durum var demek.. üvv türkiyenin cds lerini nerden takip ediyoruk.. türkeyide kervana katmasın bunlar üvvv getti kısalar gettii :)[/QUOTE]
tepmesin yahu bu bir trend değil ki... sıradan bir düşüş dalgası.. en fazla saraylı abinin 66-68bin bandına iner...
kayıp yok... kucağımızda pala bey...
-
kaç kişi şort...?????
çıkarken aslanlar gibi şort açanlar nerede....
çok az......neredeyse hepsi kapandı..bir kısmıda longg.......
pullback .....önümüzdeki bir haftanın moda formasyonu olacak bana göre......
-
[quote=boz ayı;236621]kaç kişi şort...?????
çıkarken aslanlar gibi şort açanlar nerede....
pullback .....önümüzdeki bir haftanın moda formasyonu olacak bana göre......[/quote]
[I]long olanların dayanma gücü nerde kırılır.....68...67..66..[/I]
[I]dayanamazlar[B]....bu şunun için çook önemli.....longlar zararına kapatılınca[/B][/I]
[I][B]bir daha long alamazlar ..korku verilmiştir ....ve yukarı ralyy başlar....[/B][/I]
[I]yıllarca trade yaptım..bilirim....[/I]
[I]pala bunu biliyor....daha fazla açık vermeyeyim...[/I]
-
[quote=boz ayı;236622][I]long olanların dayanma gücü nerde kırılır.....68...67..66..[/I]
[I]dayanamazlar[B]....bu şunun için çook önemli.....longlar zararına kapatılınca[/B][/I]
[I][B]bir daha long alamazlar ..korku verilmiştir ....ve yukarı ralyy başlar....[/B][/I]
[I]yıllarca trade yaptım..bilirim....[/I]
[I]pala bunu biliyor....daha fazla açık vermeyeyim...[/I][/quote]
[I]mevcut longları tutsalar..yukarı dönşte ilave long alamazlar...veya trendden[/I]
[I]erken inerler......çünkü zarardan gelmişlerdir.......[/I]
[I]olay budur..trading psikolojisi........[/I]
-
aslında bugün spot baya tepmiş yav.. 70966 az değil :) makasa kurban getti o ayrı
-
ben çok mu cesurum buradan şort açıyorum..hayır dizlerim titriyor....
ama iki nedenim var....ilki çok karlıyım.....maliyetim çok iyi....
diğeri trend .........
-
yıkılacak gibi ... çok zayıf ..
-
[QUOTE=boz ayı;236621]kaç kişi şort...?????
[B]çıkarken aslanlar gibi şort açanlar nerede....[/B]
pullback .....önümüzdeki bir haftanın moda formasyonu olacak bana göre......[/QUOTE]
burdayım abi....üüüüüü
ama feyk yedim ben itiraf ediyorum... halbuki koçlar gibi çizmiştik 73bini... katakulliyle döndüler ordan.. bakakaldık..
aşırı detaya inince kaçıyor... hep yapıyorum bunu..
-
[quote=halojen;236630]burdayım abi....üüüüüü
ama feyk yedim ben itiraf ediyorum... halbuki koçlar gibi çizmiştik 73bini... katakulliyle döndüler ordan.. bakakaldık..
aşırı detaya inince kaçıyor... hep yapıyorum bunu..[/quote]
[I]biliyorum svg..dostum....[/I]
[I]ben sadece piyasanın nabzını tutuyorum........[/I]
[I]sen sağlam projeksiyon yaptın......[/I]
;)
-
oo veri gelecek...
ABD'DE TARIM DISI VERIMLILIK VERISI ACIKLANACAK
ABD'DE ISSIZLIK BASVURULARI VERISI ACIKLANACAK
-MATRIKS-
-
amma kasıntı piyasaymış kasılmaktan patlayacak .. vayyy ..
-
70000 altında zırlıyor piyasa ..alıyor pelada dayanamıyor zırlamasına .. ehuehueh u:::::::::
-
beklendiği gibi iyi geldi.....bakalım iyi data nasıl etki yapacak..??