[quote=nunu;188359]stobunu sevdim. fazla zarara ugramayacaksin:::[/quote]
nunum sevimli ayucuğum neden şortumu beyenmedin mi zarar falan diyorsun yaw......
özüne ne zaman döneceksin sen............
:)
Printable View
[quote=nunu;188359]stobunu sevdim. fazla zarara ugramayacaksin:::[/quote]
nunum sevimli ayucuğum neden şortumu beyenmedin mi zarar falan diyorsun yaw......
[quote]OBO doğramışlar, obo niye doğranır, teknikçiler en iyi para kaynağı çünkü,..........[/quote]
Abey,
geçende seçtim bir senet, başlangıçtan itibaren oluşan bütün OBO'lara baktım.
Tam 16 tane OBO oluşmuş. Bunlardan 8 tanesi boyun çizgisini kırmış, 8 tanesi kırmamış, değmiş boyun çizgisine yukarı fırlamış.
Bu OBO va ya bu OBO .......:mad:
[quote=pazer;188382]nunum sevimli ayucuğum neden şortumu beyenmedin mi zarar falan diyorsun yaw......
:)[/quote]
pazer,
sort sirasi degil simdi. sen tepeyi yakalamaya calisiyorsun.
[quote=iyi çocuk;188384]Abey,
Tam 16 tane OBO oluşmuş. Bunlardan 8 tanesi boyun çizgisini kırmış, 8 tanesi kırmamış, değmiş boyun çizgisine yukarı fırlamış.
Bu OBO va ya bu OBO .......:mad:[/quote]
Yanlız burada % 50 ihtimal kırar gibi bir mesaj çıkıyor. Bence öyle değil, 1989'dan itibaren bakıldığında başlangıçta OBO'lar genellikle çalışmış. Yanlız son zamanlarda OBO'ların genellikle çalışmadığı görülüyor.
Ben şahsen OBO görünce long oluyorum.
*bank of america'nın 4.çeyrekte net zararı 194 milyon dolar
*bank of america'nın 4.çeyrekte gelirleri 25.08 milyar dolar
*bank of america'nın 4.çeyrekte hisse başına zararı -0.60 dolar(beklenti -$0.40)
[quote=iyi çocuk;188384]Abey,
Bu OBO va ya bu OBO .......:mad:[/quote]
09 MAYIS AYINDA CONİ DOĞRADI, GEÇENLERDEDE BİZİMKİ, İKİTANE BİRDEN ARAYA KARBON KAĞIDI KOYDULAR,.....ÇİFT TEPE KOLAY, BU YÜZDEN OBO YU TERCİH EDİYORLAR,....OBO dayken Hissede mutlaka volume analizi yapılmalı,...
Yalnız bu doları düşündükçe içim bir hoş oluyor yav, son parti alımım için IMF yi bekliyorum, bir an önce yapsalarda dipten alsam, şöyle olsa mesela, 1.50xx veya 1.52xx dayken, ımf olsa 1.45-1.46 dan son partiyi alsam,.....
BU TEORİ [COLOR=red]İÇİMİZDE PATLAYAN DOLAR TEORİSİ[/COLOR] BEYLER, ÖYLE BİR PATLATACAKLARKİ, KOÇ VE SABANCI BİLE İŞ ARAMAYA ÇIKACAK,.....
Bir süre piyasalarda dolar ve borsalar birlikte gidecek,....
1.AB nin buna ihtiyacı var kıyak sırası conide artık,...güçlü dolar, zayıf euro,......
2.Sözde kriz sonrasında imajı zedelenen dolara güven pompalanacak,...
3.Sözde kriz sonrası alternatif para birimi arayanların güçlü dolarla önüne geçilmiş olacak ve buradada güven pompalanacak,....
4.Güçlü ABD imajı ile eş zamanlı borsalara gaz verilecek, yalnız yeni balonlar oluşmasına engel olunacak,......
5.Borsalar ve dolar beraber çıkacakki dünya ekonomisine güven yeniden tesis edilebilsin, aksi teredüde yol açar,...
6.Emtiyalar daha fazla şişirilmemeliki, enflasyonu tetiklemesin, bu çok önemli,...
7.Ortaya saçılan dolarları saklama ihtiyacından kaynaklanan değer artışı,.....
8.Enflasyona karşı faizlerin yükselmesi nedeniyle oluşan değer artışı,......
9.Burada 10 yıllık faizler 6.xx lara kadar bu süreci sürdürülebilir bir şekilde taşıyabilr,.......v.s.,
şimdi hem borsa hem dolare teknik sebepler dışında niye çıkıyor, işte bu sebeplerle,....
stop a 300 puvan kaldı........
allahım sana geliyorum......
Başbakana armağan ediyorum bu borsayı, gün ve haftaysa geçirmeyecen açıklıyacan, 2 hafta daha geçti üzerinden beyanatın, vatan evladını ne kırdırıyorsun elin haclısına,..
[quote=pazer;188429]stop a 300 puvan kaldı........
allahım sana geliyorum......
:)[/quote]
ha ha ha...güzeldi...dayan lem...bi yere gidemez....
Oran gene kötü 14/44 fena yakaladılar yine, bu nedemek,......
16.10.2009 dan beri,
Alıcılar bölümünde 100 kontrattan 14 ü ky iken,
Satıcılarda 100 kontattan 44 ky, gel kyfim gel,
tezgaha bak,....ohhş,::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
tam 44 dene,.....