1200 puan kar öneriyor bana...guzu al çık diyor....
aaanaşılan.....bugün talan günü...bugün tükandayım usaglar....
Printable View
1200 puan kar öneriyor bana...guzu al çık diyor....
aaanaşılan.....bugün talan günü...bugün tükandayım usaglar....
açık ve netçe konusayım usaglar....
para mes-e-le-le-rinde hassasımdır...ince ve narin iş oldugu üçün....takibi gerek....
ahanda 1300 puan yaptı...al çık diyor...vay anasını sayın seyirciler....bu ne cömertlik....
ahanda 1400 puan yaptı....aganın eli tutulmaz...biraz daha ver...mesarıfım cok...
[quote=jani;165637]ahanda 1400 puan yaptı....aganın eli tutulmaz...biraz daha ver...mesarıfım cok...[/quote]
jani üstat sen yeni çuval siparişlerini ver şimdiden sonra paraları koyacak yer bulamayacaksın
48 000 i savunacak...burada long actıracaktır usaglara...burası dip onlar üçün....
baskı var feci .. teprik ederim ..
[quote=fXci;165523]Vob 15 dakkalık graf şöyle bi bakalım
[B][COLOR=blue]X[/COLOR][/B] yeresi kopuş bölgesi... Kesin olarak 625xx üstü olursak yukarı potansiyel açıkça gözüküyor...
Aşağı potan için [COLOR=blue][B]X[/B][/COLOR] yeresinin aşagı kırılması tam olarak yetmeyor.... cunku aşağıda birkaç bozuk destek yeresi düşüşü bir ileri iki geri moduna sokabikir.
Emme [COLOR=blue][B]X[/B][/COLOR] yeresi aşağı kırılırsa ben 58xxx potansından korkarım....
[IMG]http://i34.tinypic.com/s2gvva.png[/IMG][/quote]
elede güzel cızmışki...insan kıyamıyorki baksın....
celcuki...
daha net degil...daha paralar cepte degil....
bi gözüm dolarda dedi yaaa....ONA GÜVENİYORUM....BORSALARI GECİCİ COKERTİRSE...DOLAR ARTAR....
[quote=jani;165663]celcuki...
daha net degil...daha paralar cepte degil....
bi gözüm dolarda dedi yaaa....ONA GÜVENİYORUM....BORSALARI GECİCİ COKERTİRSE...DOLAR ARTAR....[/quote]
DOLAR FAİZİNİ ARTIRMADAN...DOLARI KORUMANIN TEK YOLU VAR....
neymiş o.....
BORSALARI TREND CIZGILARINA ÇEKİP...TİTREŞTİRMEK....
BÜTÜN BU İNCE İŞLERİ ÖZÜMSEMİŞ GUZU....
bunun bobreginide alır...dalagınıda...aslında dalaksız bu...minnacık dalagı..ossun emme....ha ha ha...ALACAGIM ONUDA....
ÇELİGİ ÇOÇUGU....long yaptım long yaptım...short yaptım long yaptım...YAPTIRARAK SOYUYOR....
bende onu soyacagım....